Lenne lehetőség valaki hozzáértővel összefutni a héten, aki vet egy pillantást a mocimra?
Nem akarok úgy járni vele, mint a robogómmal, ahol a kötelező szervízen közölték velem, hogy a hajtószíj majdnem teljesen elkopott, és ki kellett cserélni. Egy hosszabb út előtt jó lenne biztosan tudni, hogy a kattogás, amit 4000 fordulattól hallani normális, vagy valamit tenni kell vele.
A drága kék ördög barátom szólt, hogy a teszveszen valaki árul ilyen cuccot. Gyéri Suzuki SV-ről van. Gondoltam 4000ft-ot adok érte... Meg is nyertem az aukciót!
Bár egy ilyen túra arra is jó lenne, hogy valaki "hozzáértő" megnézze a gépemet, minden oké-e rajta. Sajna annyira nem értek még hozzá, hogy magam megmondjam. Eddig csak nagyrobogóm volt, az meg kicsit más.
JAAAAA hogy te is nyakkendős fönök fajta vagy:-)))
Így már igen:-))))
Sajna a Brinzové Haluskytól nem érsz be 10 perc alatt:-))) Éljenek a rendszerkezelők és a csötörtöki éjszakás műszak:-)))) (Hétfőn reggel végzek - utána csak csütörtökön megyek:-)
NO !
Kit érdekelne egy frankó és olcsó ebéd?
Brinzove Halusky, kv és kofola? 750ft-ért?
Elméleti szinten eddig 2 bikert (Esso és jómagam meg egy KÉMET:-)))
Amúgy erre gyanakodtam én is, de egy szakértőt megnyugtatóbb hallani.
Nem akarok úgy járni vele, mint a robogómmal, ahol a kötelező szervízen közölték velem, hogy a hajtószíj majdnem teljesen elkopott, és ki kellett cserélni. Egy hosszabb út előtt jó lenne biztosan tudni, hogy a kattogás, amit 4000 fordulattól hallani normális, vagy valamit tenni kell vele.
Hiszen csak a saját szívét fájdítja:-))))
Voltak GS-ek is!
http://www.sportmotor.hu/motor...
A motoros rész a végén: utas!
Bocsi, de ezt csak Blue érti! Nem olyan rettenetes nagy dolog, de mégsem szeretném kiadni!
Mégegyszer elnézést!
Ez jó volt! Igen, a KÉMnek az a baja, hogy egyéb elfoglaltság miatt nem tud jönni.
Attól még van egy-két lépcső közbe.
Így már igen:-))))
Sajna a Brinzové Haluskytól nem érsz be 10 perc alatt:-))) Éljenek a rendszerkezelők és a csötörtöki éjszakás műszak:-)))) (Hétfőn reggel végzek - utána csak csütörtökön megyek:-)
NO !
Kit érdekelne egy frankó és olcsó ebéd?
Brinzove Halusky, kv és kofola? 750ft-ért?
Elméleti szinten eddig 2 bikert (Esso és jómagam meg egy KÉMET:-)))
Mert csütörtökig az vagyok. Ha valami gond van, akkor viszonylag gyorsan be kell tudnom érni :-(
Még mindig röhögök......
EZT hallgasátok meg:
http://www.gatveder.hu/adatlap...