Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Meg figyeld meg hogy honnan jön a hang! Ha hátulról akkor sztem lánc! Meg nézd meg h üresben is kattog-e akkora fordulatnál!
A banditon meg volt nyúlva egy láncszem, és egy bizonyos fordulatnál kattogott mint az állat, ha gyorsabban mentünk vele akkor elhalkult....
Az úgy kattog, mint egy varrógép?
Amúgy erre gyanakodtam én is, de egy szakértőt megnyugtatóbb hallani.
Nem lehet hogy a láncod kattog? Haverom Banditján most cseréltük a láncot, a régi úgy kattogott mint egy vonat....
Lenne lehetőség valaki hozzáértővel összefutni a héten, aki vet egy pillantást a mocimra?
Nem akarok úgy járni vele, mint a robogómmal, ahol a kötelező szervízen közölték velem, hogy a hajtószíj majdnem teljesen elkopott, és ki kellett cserélni. Egy hosszabb út előtt jó lenne biztosan tudni, hogy a kattogás, amit 4000 fordulattól hallani normális, vagy valamit tenni kell vele.
Az övé az a szív! Ha fájdítja, az neki fáj!
Akkor kicsoda a kém?
A kémnek üzenem így a kémkedés rögös útján hogy ha nem tud jönni akkor miért teszi ezt magával?
Hiszen csak a saját szívét fájdítja:-))))
Na, feltette a fiam a Citadellás gurulás videóját a Sportmotor videói közé.
Voltak GS-ek is!
http://www.sportmotor.hu/motor...
Nem, nem betűszó. Hanem egy személy, aki belekukkantott a fórumba, vagyis kémkedett.
A motoros rész a végén: utas!
Így tippre betűszónak hangzik, és a vége motoros.
Ja, kém!
Bocsi, de ezt csak Blue érti! Nem olyan rettenetes nagy dolog, de mégsem szeretném kiadni!
Mégegyszer elnézést!
KÉM?

Ez jó volt! Igen, a KÉMnek az a baja, hogy egyéb elfoglaltság miatt nem tud jönni.
A drága kék ördög barátom szólt, hogy a teszveszen valaki árul ilyen cuccot. Gyéri Suzuki SV-ről van. Gondoltam 4000ft-ot adok érte... Meg is nyertem az aukciót!
Honnan szerváltad a kockatükröt
Bár egy ilyen túra arra is jó lenne, hogy valaki "hozzáértő" megnézze a gépemet, minden oké-e rajta. Sajna annyira nem értek még hozzá, hogy magam megmondjam. Eddig csak nagyrobogóm volt, az meg kicsit más.
Brinzové Halusky a gyengém
Nyakkendős a tudodki! :-))
Attól még van egy-két lépcső közbe.
engem vazze, engem! csak nem tudok menni! áááááááááááááááááááááááááá
Azért van még esélye a jövő nemzedékének, hogy jó irányba fejlődjön! Nézzétek egy jó cimborám kislányát!
JAAAAA hogy te is nyakkendős fönök fajta vagy:-)))
Így már igen:-))))

Sajna a Brinzové Haluskytól nem érsz be 10 perc alatt:-))) Éljenek a rendszerkezelők és a csötörtöki éjszakás műszak:-)))) (Hétfőn reggel végzek - utána csak csütörtökön megyek:-)

NO !
Kit érdekelne egy frankó és olcsó ebéd?
Brinzove Halusky, kv és kofola? 750ft-ért?

Elméleti szinten eddig 2 bikert (Esso és jómagam meg egy KÉMET:-)))
Mond az valamit hogy készenlétes?
Mert csütörtökig az vagyok. Ha valami gond van, akkor viszonylag gyorsan be kell tudnom érni :-(

Még mindig röhögök......

EZT hallgasátok meg:
http://www.gatveder.hu/adatlap...
Gondolod le kellett volna játszanom a "Gyilkos-lompos" figurát?