Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

volt 1 kis szél (szembe), és előzésből lőttem ki, azt pedig 4 v. 5 ben szoktam... Hát lehet hogy 5. volt (1et váltottam fel aztán kapaszkodtam mint állat)... Remélem igazam van
holnap letesztelem megint. A plexi sokat felfog? Csak azért írtam ezeket mert a forgalmimban 25kw van, én így vettem, de meglepően dinamikusan mozog a kicsikém...
Széllel szemben mentél 160 vagy hátszéllel? Nem mindegy ! Nemtudom,hogy felétek mennyire fújt! Tegnap széllel szemben nekem sem akart 160-nál többet menni,de szélvédett helyen,illetve hátszéllel,már simán többet ment. Persze analóg órával .Na és persze szerintem az is számít,ahogy már pár oldallal előbbre leírták,hogy hány kg vagy.
Tuti nem 5-ben mentél? Nekem 6-ban 9200-nál megy 182km/h-t.
Legközelebb merre lesz a menet a csapatnak mert szívesen beneveznék...
Na megvan a Puig plexi (áttetsző) kemény 4300 Ft volt Bp-n Louisba! Kíváncsiságból hazafelé benéztem az Üllői Suzukihoz, megkérdeztem mennyiért van. Gyári: 17e, nem gyári 23e! Egy szar plexiért!
Nekem ennyit megért, holnap tesztelem ha nem érzek változást lekapom róla.

Kicsit durva forgalom volt a Hungárián (péntek délután, hosszú 7vége előtt), dugó dugót követett, de meglepően udvariasak voltak az autósok ahol nem fértem el a sorok között ott látványosan lehúzodotak a sofőrök. Anyázás nem volt (vagy csak nem hallottam "na a köcsög motoros,")
Hazafelé végre mentem 160at, de nem akart tovább menni (9500 fordulatnál). Valszeg folytott a gép.
Na, ezt már szeretem! A 3-4 óra talán túlzás. Bp-Bgyarmat 80km. Adony-Bp? Kb annyi se, tehát 150 körül lehet. Ha jössz, reggel még írj róla, v holnap este, ha már akkor tuti. Lehet, elindulok eléd, hogy én is motorozzak. Azt majd kitalálunk vmi progit! (kaja,pia,szex,kábítószer)
Ahogy mondod. Pedig látod, felgumiztam (Michelin Pilot Power... ), csináltam, dédelgettem, de elkurvult motor volt! Elhajtottam a háztól! A GS 1000x jobb vétel!
akkor nem volt valami jó vétel....
Sosem pályáztam vele, menni is keveset (talán 2000km-t 1 év alatt... ). Az ülés alatt van a nyáltartály.
Az ülés latt van a tank.....
tank az hátúl a farokidomba...gondolom
És akkor hol a tank? Vagy napelemes? Pályázni voltál vele?
Még nem, de mivel vasárnap regel elmegy a család - Én meg csak éjszakára megyek......és ráadásul még napos, meleg idő is várható ......így bármi előfordulhat nálam HKG szinten.....

Ez attól függ, hogy mikor és milyen kedvel kellek fel vasárnap reggel-))))
De ha mehetnékem van akkor esetleg megmutathatnád azt a híres-neves fagyit, meg a tavakat amikről már beszéltünk.-)

De ezt mint mondom még nem igérem....
Ha mennék akkor az vasárnap reggel kiderül:-))) Hisz felérek hozzád egy 3-4 óra alatt:-)))

Ha nincs kedvem ennyit menni akkor Bakonyozok egyet a kedvenc utvonalaomon......
Adony - Fehérvár - 81-es - Csókakői vár - Be a Bakonyba - Tési szélmalmok - Zirc - Balaton - és haza a 71 - 7-es úton......
Ez 250-300km-es kör.........

Képeket itt találhatsz erről.....
http://blue---speed2.freeweb.h...
Az a kisebbik baj vele! Nem nekünk Küklopszoknak való! Meg a sornény 250cc-vel nem éppen barátságok kombináció. Nagyon érzékeny, forgatni kell, mint disznó, alkatrész kevés. Viszont elég "jól" néz ki, és praktikus, ugyanis a tank helyett sisaktartó van. De több pozitívumot nekem nem sikerült vele szereznem.
Minő teleszkópos antenna?

Két kerek vas, egy helyen zsanér, szemben két nyél. Ezt a tűzben megmelegíted, bele a szalcsi, és foly a zsír! Utána hagyma.
Elvileg semmit, vagyis motoroznék.
Ma bútor ügyben szaladgáltam, holnap belepakolás, ilyesmi. Vasárnapra nincs terv. A gyerek sincs, anyja elvitte
Mert? Kitaláltál valamit?
Na amugy megbukott a 3-4 munkanap elv a LOUISnnál:-(

A múlt SZERDÁN befizettem a pénzt ugye az OTP-nél....
Ez pénteken VAGY hétfőn a HAMBURGI bankban volt.......
Ha hétfőn feladták volna akkor ugye szerda-csütörtök meg kellett volna kapnom.....
Ha kedden akkor csütörtökön vagy pénteken.......

De sajnos péntek este van és még nem érkezett meg az új bukóm:-((
Mrmint amolyan teleszkóp antennára gondolsz?
Te mit dumálsz itt:-))) Te is sütsz vagy már sütöttél?:-)))))
Amugy igen:-))) Akár jöhetél is volna:-))))

Amugy!
Vasárnap mit csinálsz?
:-) Kösz.... ÉN gyártottam őket:-)

Amugy igen....
Én egéz pntosan azt csináltam hogy
- egy tollat kettécsavartam
- az elejéből kivetem a fém csúcsút......
- kicsit megmelegitettem
- majd rátoltam......

Így is megtartott, hiszen ha megnézed a kijövő tengely egyik széle egyenes.....
De Én lehúztam róla....1-2 csepp pillragasztó és visszarak.....
Azóta is ez van rajta......hátul a sufniban - hiszen a digitális órának gombjai vannak:-)
megnéztem a képeid...énis gondolkodtam Across-ban, de most h láttam mekkora:D mint egy robogó:D
Ja!

Szerezz be egy olyan tűzben melegítős, összenyomós vasat. Azzal sokkal egyszerűbb. A tavalyi Drégely-túrán is láttam a videón.
Má megint ari vagy! 8-ig nyárs +vaker, éjfélre érkezés haza!

De minek két ilyen csajszi mellé vendég?,
Egészségetekre!
Tündérek a gyerekek!
Szóval egy tollat törjek ketté?
Én kérek elnézést Vén Gengszter!