Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok

Ratesz, ha csak bőrben engednek fel, miért nem öltöztél meztelenre?

Az is bőr!
jah
Megértem, hogy nem lehet felmenni. Karcoltam én már aszfaltot 140-el és simán megúsztam alap bőrkombiban - valszeg cordurában nem lett volna ilyen mákom. Igazából az zavart, hogy másoknak viszont lehetett... Valami "támogatói csoportban" mentek... értitek!
Esso!

Akkor mailben ad meg a számod és ha aktuális lesz felhivlak....
Ebben az esetben olyan 9-kor talizhatnánk Balasán.....ha meg más is jön akkor velük hamarabb valahol.....
De mint EMLITETTEM ez csak 50% hisz nem tudom mennyi meló lesz éjjel, meg milyen lesz a holnapom.....
jó köcsögök...egy darabig nem megyek akkor hring közelébe... marad az e-ring.....
BMWsek felmehettek ?lehet csusszant egy kis lóvé a pályabíró zsebébe...
Ez nevetséges....hihetetlen...
Természetesen fullos cuccban voltam, csak nem bőrben. Valahol igaz a dolog, csak azt nem értem egyesekkel miért kivételeznek... VELEM MEG NEM!
miért is nem kószálhatsz?
Voltam 10x a ringen és voltak, akik cordurában is felmehettek - ma is volt ilyen (2 szemét BMW-s), de én nem közéjük tartoztam. Hiába a komoly csizma, kesztyű, gerincvédő, ha a ruhám csak cordura, mégha full protis is - becummantottam.
miért? cordura már nem jo meg motoros nadrág bakancs? bőr kell csak? elég vicces az így...speedeseké a ring ennyi erővel...
ruha nélkül mentél ki egyik pályán sem engednek fel ruha nélkül......
te se gondoltad komolyan hogy bőrruci nélkül felengednek?
De jól is hangzik Blue Devilato! Jó kis szlovák sört is hozhatnánk! De hétfőn bizony személygépjárművel megyek kisfalum felé, Karácsondra szüleimhez - ugyanis onnan származok. Asszem erre csak ezt tudom mondani: legközelebb...
Voltam ma a ringen, de nem engedtek fel bőrruha nélkül... HOGY VÁGOM BELE A LÉZERKARDOM MINDENKIBE! Berágtam, és felmentem a Mátrába és jól kidöntöttem a gumikat! Aztán meg mindenfelé kavarogtam, még a kiskörei vízlépcsőt is megnéztem. Jó szarok arrafelé az utak (a testem kívánta volna inkább a 4-es csillapítást... ). Szóval déluán 2-től letoltam este 19:35-ig majdnem 400 kilcsit! El is vagyok gyengülve... de azért sirkályság volt!
Inni amúgy sem szoktam, és most a motorozásra szavazok.
A másik lehetőség a szgép lenne hétfőn. Bár Csernobil egész jó hely, annyira nem köt le, hogy ilyen jó időben a szobában kushadjak.
Csak túl messzire nem kószálhatok battától.
Én a "sokat akar menni"-be benevezek, csak majd kéne vmi konkrétum, mikor már lehet.
Mert azért reggelről egy kis kötelező programom van!
Mégis csak húsvét hétfő lesz, és van, akit nem tudok kikerülni!
Látod, ez az én különlegességem! Egyébként azért, mert mindenki más fennvan!

A dolog lényege: ha vki nem megy túrázni, leb.....hatod, mint fanfőnök! Én viszont ezt megúszom, ha akarok mek, ha nem , nem!
Most jöttem meg a Citadellás gurulásról, legalább ezer motor volt! Nagy karika a városban, utána budaőrsi benzinkút és MC Donald"s, itt sokan lemorzsolódtak utána végcél Mány! Ide már csak Kb 60-70 motor érkezett meg, a többiek útközben leváltak. Nekem hazafelé egy kis kerülővel 160 km lett.
Videót felteszek a sportmotorra holnap.
Képek:
eRRE mérget is vehetsz!

Most mondták be hogy mától szerdáig minden yard kint lesz
Kedv az volna hozzá. Nem is kicsi...
Ám Húsvét hétfőn tényleg nem merem bevállani a jogsi nélküli gurulást. Szerintem az összes szolgálatos rendőr ki lesz vezényelve. Főleg szondával, de most nem szívesen akadnék fel a rostán. Ha minden igaz szerdán vizsgázom forgalomban...
Te Esso!

Miért is nem vagy fent a FANOK taglistájában?
Most akartam megnézni a telszámod, ha holnp gurulhatnékom lenne - de ott biza nem hogy számot DE még téged se találak......

No a holnappal nem tudok mit kezdeni, hiszen a fene se tudja....
Ellenben Hétfőn reggel 6-tól egész nap ráérek.....max SOK SOK kávé kell.....

KI ÉR RÁ HÉTFŐN? KI az aki inkább motorozik mint hogy igyon?
Mert akkor egy locsoló túrát meglehetne ejteni.........
- AKI SOKAT AKAR MENNI: Mondjuk egy Bp-Sahy-Brinzové Halusky+3dl Kofola - Bózók vára - Balasagyarmat - Hollókő - Bp-est utvonalon?
- Vagy egy Bakonyi túrácska, meg szalonasütögetés?
- De akár szóbajöhet a BIVALYTANYA is.....

EZ NEM ITINER, csak egy szimpla kérdés.......
Üdv! Nem voltam! Ma a rutinpályán kerülgettem a piros bólyákat....
Üdv!
kérdezem Robee-t, hogy volt e ma csabán, motorkiállítás stb... Volt streetfighter, csóka két motort hozott egyikkel trükközött, másikkal a gumit nyírta de rendesen(ezen nem volt dob-szólt is rendesen).
mielőtt hazajöttem, nyomtam a kék-fehér properelessel egy jó kanyart.

Jó motorozást mindekinek, ne a gépnél üljetek( nekem muszáj
JA!

A TESZTVIDEÓ fent van jól!
Az alapvideót megtudtam konvertálni DVD-re és abból konvertáltam vissza WMV-re....
Szóval most is csúszik a hang, de már nem annyira mint előtte