Megértem, hogy nem lehet felmenni. Karcoltam én már aszfaltot 140-el és simán megúsztam alap bőrkombiban - valszeg cordurában nem lett volna ilyen mákom. Igazából az zavart, hogy másoknak viszont lehetett... Valami "támogatói csoportban" mentek... értitek!
Akkor mailben ad meg a számod és ha aktuális lesz felhivlak....
Ebben az esetben olyan 9-kor talizhatnánk Balasán.....ha meg más is jön akkor velük hamarabb valahol.....
De mint EMLITETTEM ez csak 50% hisz nem tudom mennyi meló lesz éjjel, meg milyen lesz a holnapom.....
Voltam 10x a ringen és voltak, akik cordurában is felmehettek - ma is volt ilyen (2 szemét BMW-s), de én nem közéjük tartoztam. Hiába a komoly csizma, kesztyű, gerincvédő, ha a ruhám csak cordura, mégha full protis is - becummantottam.
De jól is hangzik Blue Devilato! Jó kis szlovák sört is hozhatnánk! De hétfőn bizony személygépjárművel megyek kisfalum felé, Karácsondra szüleimhez - ugyanis onnan származok. Asszem erre csak ezt tudom mondani: legközelebb...
Voltam ma a ringen, de nem engedtek fel bőrruha nélkül... HOGY VÁGOM BELE A LÉZERKARDOM MINDENKIBE! Berágtam, és felmentem a Mátrába és jól kidöntöttem a gumikat! Aztán meg mindenfelé kavarogtam, még a kiskörei vízlépcsőt is megnéztem. Jó szarok arrafelé az utak (a testem kívánta volna inkább a 4-es csillapítást... ). Szóval déluán 2-től letoltam este 19:35-ig majdnem 400 kilcsit! El is vagyok gyengülve... de azért sirkályság volt!
Inni amúgy sem szoktam, és most a motorozásra szavazok.
A másik lehetőség a szgép lenne hétfőn. Bár Csernobil egész jó hely, annyira nem köt le, hogy ilyen jó időben a szobában kushadjak.
Csak túl messzire nem kószálhatok battától.
Én a "sokat akar menni"-be benevezek, csak majd kéne vmi konkrétum, mikor már lehet.
Mert azért reggelről egy kis kötelező programom van!
Mégis csak húsvét hétfő lesz, és van, akit nem tudok kikerülni!
Most jöttem meg a Citadellás gurulásról, legalább ezer motor volt! Nagy karika a városban, utána budaőrsi benzinkút és MC Donald"s, itt sokan lemorzsolódtak utána végcél Mány! Ide már csak Kb 60-70 motor érkezett meg, a többiek útközben leváltak. Nekem hazafelé egy kis kerülővel 160 km lett.
Videót felteszek a sportmotorra holnap.
Képek:
Kedv az volna hozzá. Nem is kicsi...
Ám Húsvét hétfőn tényleg nem merem bevállani a jogsi nélküli gurulást. Szerintem az összes szolgálatos rendőr ki lesz vezényelve. Főleg szondával, de most nem szívesen akadnék fel a rostán. Ha minden igaz szerdán vizsgázom forgalomban...
Miért is nem vagy fent a FANOK taglistájában?
Most akartam megnézni a telszámod, ha holnp gurulhatnékom lenne - de ott biza nem hogy számot DE még téged se találak......
No a holnappal nem tudok mit kezdeni, hiszen a fene se tudja....
Ellenben Hétfőn reggel 6-tól egész nap ráérek.....max SOK SOK kávé kell.....
KI ÉR RÁ HÉTFŐN? KI az aki inkább motorozik mint hogy igyon?
Mert akkor egy locsoló túrát meglehetne ejteni.........
- AKI SOKAT AKAR MENNI: Mondjuk egy Bp-Sahy-Brinzové Halusky+3dl Kofola - Bózók vára - Balasagyarmat - Hollókő - Bp-est utvonalon?
- Vagy egy Bakonyi túrácska, meg szalonasütögetés?
- De akár szóbajöhet a BIVALYTANYA is.....
Üdv!
kérdezem Robee-t, hogy volt e ma csabán, motorkiállítás stb... Volt streetfighter, csóka két motort hozott egyikkel trükközött, másikkal a gumit nyírta de rendesen(ezen nem volt dob-szólt is rendesen).
mielőtt hazajöttem, nyomtam a kék-fehér properelessel egy jó kanyart.
Jó motorozást mindekinek, ne a gépnél üljetek( nekem muszáj
A TESZTVIDEÓ fent van jól!
Az alapvideót megtudtam konvertálni DVD-re és abból konvertáltam vissza WMV-re....
Szóval most is csúszik a hang, de már nem annyira mint előtte
Ratesz, ha csak bőrben engednek fel, miért nem öltöztél meztelenre?
Az is bőr!