Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cseszhetitek:-))

Bezabáltunk a csajokkal mindent:-))))
A tűz is csaj úgy ropogott:-))))
Jelentkezem:-))))

A megoldás?
Végy egy régi tillat:-)
törd ketté
kend be a belsejét ragasztóval
és told a helyére:-)
kössz, bár Tatának azért ne szólíts, 19leszek:)
Valahogy elhagytam a kilóméterórám nullázó tekerőjét!
Mit tudok ezzel csinálni? Volt már valakinek ilyen?
Minek?
Megdöglik az egyedül is!

Ez most naon gonosz volt? Mert akkor vissza
Mondd neki, hogy vau-vau és ne aggódjon!
Mit főztem? Kis képzavarban vagyok...
Húúúúúúú vazze! Azzal én is ellennék
na mentem kutyát dokihoz vinni!
Ja ja. Itthon is van. Csak én menekülök majd el a kupiból!

Egyébként a fagyisok még nincsenek is nyitva. De mivel én itthon vagyok, nekem totálisan 111.
Azt nem ígérhetek, de egy pár mézespuszedli, vagy gesztenyés muffin kisülhet a dologból!
Amúgy: EDD MEG, AMIT FŐZTÉL!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, NEM! Hogy őszinte legyek, egy kis fekete erdő tortával megelégszem...
Ütőszenekart intézzek hozzá?
ezt nézed ki BELŐLEM? na jó, kereshetek vmi ezer éves cuccost, csak hogy meglegyen az otthon íze! .

Jó kérdés! Passzolok.
Tudod mit, ráfizetek a cserére!
akkó sikerült beszerezni, igaz? irigykedek....
Nem vagyok. De ha lehetne ne híg sár és 3 éves betonkex legyen a menü! Emléxen nagyim néha elő-elő rántott az évek óta a szekrényben bekeményedett kekszeket. Flexel nem lehet szétvágni, nem foggal...
Ne is mondd! Félmilláért egy k***** telefont sem képesek felemelni, hogy átutaltuk-e a lóvét. Ezért szívott ma 10 ember az irodában. Ha beszorzod ezt az (pölö) órabérrel, akkor az elég húzós összeg, hogy nem melóztunk, és csk úgy bent ücsörögtünk. Grrrr
De itthon végre kiengedtem magam... kutya, kertészkedés, motormosás, ebséta. Vééééééégre itt a jó idő!

Mikor lesz tifelétek az a fagyizás?
Ratesz!
Csak hogy bas.....tassalak!
Vasárnap hazafelé tankoltam, ott ahol ti is. Hazajöttem, itthon még szaladgáltam a héten városban, 2-en, ma voltam Dunakeszin, ott tankoltam: 3.85 l/100km.
Zsófinak hogy megy a kisHondával?
Nyuszi!

Összebeszéltünk? Én is butor ügyben rohangáltam ma, igaz, saját részre! És én örülök neki!

. . .. . .
Oks. Nem vagy válogatós, ugye?
Apukám! Nem megvársz, ha nem 80-nal tötymörgünk.......Hanem tali van/lesz Pöstön, és szépen együtt münk le mind a dögöket megenni!

És 60-70-nel