Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló!

Videószerkesztőnek a Sony Vegas 7.-es verzióját használom, egész jó, csak elsőre kicsit rémisztő tud lenni. Na meg főleg inkább kodek problémáim voltak, hol a hang, hol a videó része nem volt meg. Ki kell tapasztalni és akkor jó.
Tehát azt mondod, hülye vagyok. Jóvan...

Persze, hogy mindegy. Blue-nak is azok vannak oldalt. Csak 5 literrel kisebb, mint a Moto-detail, viszont 5 rugóval olcsóbb. Nyilván a buxa átmérője befolyással bír a választásra.
Most néztem meg a LOUIS katalógus-t de ott nem láttam 37L-es oldaldobozt, csak egy TOP-ot. Vagy hülye vagyok és ez mindegy? Azt is fel lehet rakni oldalra?
Nem nézted meg vasárnap, nekem ilyen van fenn. Sztem jó.Az oldalsó tartóm még nincs kész, de oda a Louis-os 37 l-est vettem.
Halihó!

Teddy! Nekem tuti a marhapöri is, úgyhogy kihúzhatod a listáról a C-verziót. Ráizzítok a túrára barátokat is, lehet, h ők is jönnének, meg egy barátnőm jelezte, h szívesen jönne velem, de ez még ahhoz úgyis messze van.

pusznyusz
Ez még nincs letárgyalva! Ha 7-kor elindulok,szerinted hogy érek le Adonyba, v a másik oldalra 7,40-8-ra?
Blue!

Ezt örömmel venném! (Mármint az északi-keleti gurulást. Egri vagyok. A szervezésbe, tervezésbe is beszállnék.)
Olvasgatlak benneteket egy fél éve. Tetszik a társaság. Egy vagon hasznos infót nyúltam már le Tőled, Tőletek. Be is jelentkezek tagként, ha lesz egy normális fotóm végre.
Help Me!

Ez jó vagy nem?

Szerintetek ezek a dobozok elég strapabíróak és jók lennenek túrázni? Nem a kerületbe akarok motorozni velük. Szeretném használni is őket, rendesen megpakolni, és menni veletek ahova csak engedi a pénztárcám... De félek, hogy kiadok egy rakás pénzt, és egy rakás szart kapok cserébe.
A vasárnapi teszten láttam, hogy volt pár hasonló. Mi a véleményetek?

Jó ótlet.

Habár én szeretek sokat menni, teljesen biztos, hogy beválallom a korai indulásokat is csak legyen melegebb, és ne 0 fok reggel hétkor, mert motoroztam eleget hidegben, és már nem kivánom.

A dunántúli és a déli túrákra is el fogok menni mert szeretek más tájakat vidéket megismerni.
Azon agyalok ami drága EsSo barátunkat bántja:-))))

GS fanok.......az országban:-)))

Baja - kilövjük:-)))
Esso - egy fagyizás már le van beszélve.....

Mit szólna a drága társaság ha idén elmennék pár olyan helyre ahonnan nem olyan egyszerű eljutni egy közös gurlásra hisz ugye azért a legtöbb ember a környékről van.....

PL a BAZ megyeieket is mglehetne egyszer lepni.......
Itt specc egy közbenső megoldás lehetne pl. TOKAJ.....
Ott lehet motorozni is.....lehet sétálni is.......
pőlő egy nap elgurulni, azt másnap haza.....

VAGY.....
nyugatra - igy a nagykanizsa, Zalai bikerek......
Én mindenre vevő vagyok:-))))
én is fan akarok lenni
Este küldók majd otthonról.
Megvizsgáltam az imént az "új" karbimat! Ebben sincs folytás!
Fenét:-)

Küldj amit szeretnél....meg olyan adatokat (mail, tel)....és már fel is teszlek.....
Nénynye!

Te bármikor - bárhova jöhetsz! Érted kezeskedem:-)))))
És már az új lóval? Mert ugye a leveled alapján még jogsi hiányos vagy (az nem lesz meg szerintem addig - de drukkolok!)
Blue

Szeretnék jelentkezni GS fannak de még nincs közös fényképem a géppel együtt.

Ez kizáró ok?
Esso!

Ezt már letárgyaltuk vagy nem?
7-kor elindulsz és akor minden OK:-))))

Amugy halkan megjegyzem ha Te invitálsz meg majd minket ebédre akkor Teddynek kell 7-kor elindulnia.......tehát ez oda-vissza játszik:-))))

Ha pedig beesik Esély Petya, vagy Bobek, akkor szerinted Debrecenből vagy Mezőberényből mikor kell indulni?
Helló, bár nem GS 500 -as a lovam, de bátorkodom jelentkezni a h-lé túrára, amiről Blue-tól tudok és ami talán nem zártkörű.
üdv. mindenkinek Kati
Most ezt direkt csináljátok? Nem lehetne egy kicsit később indulni, hogy a messzebbről jövők is csatlakozhassanak?
Vagy direkt arra mentek rá, hogy csak a pestiek és környéke mehessenek?

Megyek az ombudszmanho, oszt főjelentölek kirekesztő magatartásé!
A listát szerintem úgy irjuk hogy aki számítható.....
No meg ()-be írjátok az igényt.....igy olyan szavazás módon eldölhet mi legyen......
No meg2 - jelezétek kinek kell pörkölt lemez......mert nekem is ugye be kell akkor vásárolnom DVD-t, meg az irás se 1 perc (4x-esen) szóval nem lesz meg 1 óra alatt a 10-15 dividi

ERIK64 - DVD
Hbali+asszony (talán) - DVD - LÉ+marha
Blue+asszony (talán) - DVD - LÉ+csúsza
milyen programmal vágtad össze a videót?
Marhás?

A léhez a legjobb a jó csúsza! JÓÓÓÓÓ SOK SZALONKÁVAL:-))))
7:40 Adony MOL kút.....
8:00 Adony Komp.......
10:00 SOLT Mol kút (a körforgalomnál)....
ERIK64
Hbali + ( talán még az Asszonypajti) ezt még pontosítom. Mi marhások vagyunk...
7:40 Adony MOL kút.....
8:00 Adony Komp.......
10:00 SOLT Mol kút (a körforgalomnál)....
ERIK64
Hbali