Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha megnézed a képeket láthatod mi történt.
láttad? tanú vagy?
Ezt dobtam fel a kinti üzenőfalra . Láttad? Télleg átment a motor a piroson?
Mert akkor kihozzák mindenben vétkesnek vizsgálat nélkül.
És khmm... Meghagyom Agynak is a reagálás lehetőségét
hello!
sajnos csak megerősíteni tudom a sok nem közlekedéskompatibilis motorizált lóerőtulajdonosról szóló meglátásodat.
pl. ma a Dob u-ból piroson át hajtott ki egy matt fekete Suzuki 1000-es moci, és telibekapta a szabályosan haladó szintén Suzukit, de az négy kerekű volt. két gyerek+ két felnőtt ült benne.
a srác a villamos sínekre repült.
edzőcipő, farmer volt a védőfelszerelése.
ha valaha lábra áll, azt a jószerencséjének köszönheti.
a kocsiban ülők is megsérültek: feszítővágóval szedték ki őket.
a moci totálisan leamortizálódott.
a lényeg: a lámpa az LÁMPA, pláne, ha piros!
és mindegy, hogy motoros, vagy autós sofőr!
a többi meg elkerülhető reflexből, rutinból, no parából.
Úgy tűnik ma szétoffoljuk hőn szeretett topikunkat.
Az egy bunkó seggfej, aki így indít, pláne ilyen szituban . De jól tetted, hogy nem foglalkoztál vele .
Miért nem mondtad neki hogy: mindenki rendőrnek születik de van aki tovább tanul...
sanszos hasonló öltözék, ha jó idő lesz.
Je télleg az volt úgy kezdte h a motorosokat mind utálja, mert csak donorok... Én meg pislogtam rá vissza az ágyról. De nem borított ki azér se.
Sokáig!De fejlődök.Szerencse hogy itt van kattinhatós szmájli.
Apad a kezem, de ezzel együtt jobban is fáj...
mindenkinek!
Ha belegondolok, hogy én farmerban, talpig protektorban és csemmában csattogtam be...
Hihi, háááát .
Szerintem visszafogottan nőcis a nyerő, az pasiknál szimplán pozitív, nőknél meg nem "üti ki a biztosítékot" .
És akko nem kell gyorsan elrohanni átöltözni, amikor meglátod a beszélgetőpartnert .
hű...
köszi...
most már határozottan érzem is...
szóval mégis vigyek 2 váltás ruhát?!
Khm, akkor ne vegyél fel miniszoknyát és mélyen dekoltált felsőt .
na, köszi! már nincs olyan rosszkedvem emiatt a hülyeség miatt. simán bemennék így most az őrsre:
Banyek , hát sajnos vannak olyanok is... De tessék pozitívan hozzáállni, és vonzzá be valami jófejt . Meg a képleted is jó lesz a mosolyhoz .
ja és még az is lehet, h motorosutáló vén nőci fog ki/meghallgatni.... erre az esetre is fel kell készülni...
Akivel Zimacsek találkozott pénteken az egy f@ckalap volt.

De ezek rendőrök. és asszem, ahova invitáltak ott nincsenek motoros "kollégák". Asszem hatásosabb lesz, ha kiegészítve mosolygok szépen: + + wehehe
ez így van szerintem is...le a kalappal a motoros lányok előtt
Nyuszek, a motoros csajokat általában csípni szokták a pasik ... Ne aggódj, Zümi nem tud rükiben indulni, te viszont tucc szépen mosolyogni, valahogy így-e: +
Drágáim! a jövő héten mindenki fokozottan vigyázzon magára és a motorjára! Közeleg a kiállításunk és tavaly ilyenkor Dazsi törte össze a pacit, 2 éve pedig Erik-papi hozta mindenkire a frászt! Kéretik nagyonnagyonnagyon vigyázni magatokra!

ui: akinek van kedve meglátogathatna a kiállításon szombat-vasárnap: http://www.hangfoglalasmagazin...
Szia!
Én 3 éve tök nulláról ezzel a motorral kezdtem, és még autós jogsim sem volt. Szerintem kiváló kezdésnek. És azóta is imádom .