Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihó!

Itt a repülő macska.
Műtét kedden, kéretik drukkolni...
Ajándék windóz háttérképet is kaptam...

HAliztok!

Benzin ügyben érdekelne a véleményetek!
OIL -nál tankoltam mostanában (autóba) és meglepően jók a tapasztalatok. Most raktam motorba is . Kiváncsi vagyok...
Ami NEM BAJ, azt hamarabb leírom, ha kell!
Jajám, Nyusz! Kéne jönni!
Télleg nem értem, mi bajotok vele!
Nem gondolod, hogy el is ment innen? Esélytelen.
"nem csak ilyen öreglányos motoros van itt, mint ti"
Az az EGY szerencséd! Hogy nem rám gondoltál!
Mimásra?
Jesssz, ezdegonosz vóóóót . Nyilván a majrécsíkra gondoltál, ugye ?
Amúgy meg gyünyürűek vagytok!
Elzavartátok szegény ifjút. Pedig én meg már örültem, hogy végre egy lendületes fiatal, nem csak ilyen öreglányos motoros van itt, mint ti.
Pontosan a tesztoszteron és a pár centi hiányt kompenzálják trágársággal. Mer az ollan férfias!
ja meg gondolom a henger (igen teddy!) nem tőled nem menne esetleg!
TE! Nyufi!
A hétvégén ÉVADZÁRÓ!
A festés elodázható, de ha a tömítésen múlna, akkor szólj, péntek este minimum 3 embert tudok aki jön segíteni cserélni!
NEEEEEEEEEEM kéne kimaradnod! (ebből is )

naaaaaaaaaaaaa

puszilós smiley
Sziasztok,nem tudom értesültetek-e róla,de a hétvégén ismét a köröshegyi völgyhidra felvezetö szerpentin egy áldozatot követelt!Sajnos a szivemnek közelálló emberke ment épp ott,amikor a sors közbeszólt!
Megrázott ,mert 25 éve volt a haverom és szomszédom,ezért kérek mindenkit óvatosan vezessen és nem kell örült módjara tépetni!
Ohh, az biza nagyon nem jó . Nem lesz durva zima, csak péntekre mond elszórt záport. 7vgn jó idő lesz, de sajna már nem ilyen friss nyári meleggel, hanem 20 fok környékén leend az hőmérő higanyszála . Az még jó ...
kizárt. már vagy 2-3 hete nem haszáltam a sárgavillámot. ma jött meg a tömítés, talán a 7végén csere. persze zimankót mondanak, meg festés is lesz otthon, úgyhogy nem tom mikor tudok legközelebb karikázni.
És te voltál a múlt héten az Árpád hídon Buda irányában átsuhanva akármikor is? Csak mert a szemem sarkából láttam egy sárgát . A pontosan mikor má nemtom .
ők a PÁLYÁZÓK biztos....
Áháh, értem, köszönöm .
Mondjuk a locsi-fecsi nekem pl. két vagy több öregasszonyt jut eszembe, esetleg vihogó tinilányokat vizualizálok hozzája, de semmiképpen sem tesztoszterontól túlfűtött cifra káromkodások közepette kakaskodó hímnemű egyedeket .
láttam egy olyan mocit tegnap pesten, Kőbányán, mint a tied. te voltál esetleg, vagy sem?
a miértre nem tudok válaszolni.
locsi-fecsi pályázók
Tipikus pasis fórum: Locsi-fecsi-pályázás.
Lehet borzasztóan alulinformált és nem kellően tájékozott vagyok a témával kapcsolatban, de valaki monnya má meg nekem, mi a fene az az LFP ? Azt tudom, hogy végiganyázzák az oldalakat, mert belekukkantva azt láttam, de mégis miééért? És mi az a rövidítés?
Hálásan köszönöm a felhomályosító válaszokat előre is .
Osztom a véleményedet. Menj az XJ-be, az LFB-ből kiküldenek a picsába.