Benzin ügyben érdekelne a véleményetek!
OIL -nál tankoltam mostanában (autóba) és meglepően jók a tapasztalatok. Most raktam motorba is . Kiváncsi vagyok...
Amúgy meg gyünyürűek vagytok!
Elzavartátok szegény ifjút. Pedig én meg már örültem, hogy végre egy lendületes fiatal, nem csak ilyen öreglányos motoros van itt, mint ti.
TE! Nyufi!
A hétvégén ÉVADZÁRÓ!
A festés elodázható, de ha a tömítésen múlna, akkor szólj, péntek este minimum 3 embert tudok aki jön segíteni cserélni!
NEEEEEEEEEEM kéne kimaradnod! (ebből is )
Sziasztok,nem tudom értesültetek-e róla,de a hétvégén ismét a köröshegyi völgyhidra felvezetö szerpentin egy áldozatot követelt!Sajnos a szivemnek közelálló emberke ment épp ott,amikor a sors közbeszólt!
Megrázott ,mert 25 éve volt a haverom és szomszédom,ezért kérek mindenkit óvatosan vezessen és nem kell örült módjara tépetni!
Ohh, az biza nagyon nem jó . Nem lesz durva zima, csak péntekre mond elszórt záport. 7vgn jó idő lesz, de sajna már nem ilyen friss nyári meleggel, hanem 20 fok környékén leend az hőmérő higanyszála . Az még jó ...
kizárt. már vagy 2-3 hete nem haszáltam a sárgavillámot. ma jött meg a tömítés, talán a 7végén csere. persze zimankót mondanak, meg festés is lesz otthon, úgyhogy nem tom mikor tudok legközelebb karikázni.
És te voltál a múlt héten az Árpád hídon Buda irányában átsuhanva akármikor is? Csak mert a szemem sarkából láttam egy sárgát . A pontosan mikor má nemtom .
Áháh, értem, köszönöm .
Mondjuk a locsi-fecsi nekem pl. két vagy több öregasszonyt jut eszembe, esetleg vihogó tinilányokat vizualizálok hozzája, de semmiképpen sem tesztoszterontól túlfűtött cifra káromkodások közepette kakaskodó hímnemű egyedeket .
Lehet borzasztóan alulinformált és nem kellően tájékozott vagyok a témával kapcsolatban, de valaki monnya má meg nekem, mi a fene az az LFP ? Azt tudom, hogy végiganyázzák az oldalakat, mert belekukkantva azt láttam, de mégis miééért? És mi az a rövidítés?
Hálásan köszönöm a felhomályosító válaszokat előre is .
Itt a repülő macska.
Műtét kedden, kéretik drukkolni...
Ajándék windóz háttérképet is kaptam...