Bocs későn válaszolok. gondolom befekvős műtét de holnap kiderül. itthon csináltatom Mohácson leinformált sebésszel, de még holnap rákérdezek h tuti biztos-e a dolgában...
A gyorshajtós dolog: 70-80 km/h-nál is lehet egy váratlan és felmérhetetlen hirtelen szitu. Nekem se volt sok időm reagálni. Mi lett volna ha 130-al teperek utánuk? Tanulság nekem, hogy bármikor bárhol lehet vmi nem várt esemény, és érdemes időnként átgondolni, mit tennénk, ha pl. van előttünk egy karambol. hogy ne ott kelljen kitalálni és értékes mp-eket veszíteni...
Nagyon szórakoztató ahogy bizonygatod a vezetésre való rátermettségedet, megosztod velünk defenzív vezetési stílusod minden egyes mozzanatát, valamint tanúbizonyságot teszel arról, hogy már nem gyerek, hanem higgadt és felelősségteljes felnőtt férfi vagy; De semmi nem indokolja azt, hogy ezt a forum topikot OFFold a hozzászólásaiddal, szívem szerint azt mondanám, hogy húzz a p***ába, mivel ez nem az LFP topik ilyet nem mondok.
Úgyhogy szépen megkérlek , hogy boldogítsd az XJ topikot, ha majd ott fogsz süketelni annak legalább lesz egy hangyányi létjogosultsága.
(az iménti írás pusztán magánvélemény, mindenki értelmezze belátása szerint, a GS500 topik véleménye ettől eltérő is lehet)
Mennyi idő alatt?
Majd egymillió km-nél jelentsd!
Még Én sem okoztam, viszont Nekem okoztak páran.
És csendben megsúgom, ha Neked okozzák, akkor azt nem úszod meg sérülés nélkül, csak talán élve! (tapasztalat)
Majd akkor legyél jópofa amikor nem eldűlsz hanem mondjuk elég ha 50-el mész, és hirtelen valami váratlan történik és az árokban kötsz ki.
És rájösz, ha nem emberkedem, és csak 40-el mentem volna, és nem akarom megelözni mert tötymörög akkor éppen meguszom. És erre magadtól kell rájönni. Azt kívánom mindig legyen szerencséd és ne bucskázás utján keljen rádöbbeni, hogy igazuk volt a forumozoknak.
MINT AZT írtam több helyen is "ha betartanák a szabályokat", "ha megadnák az elsőbbséget" lehetNE jobban menni. NEM azt írtam, hogy most fogok én 180-nal menni.
-Nem szoktam feltartani másokat
- nem hatvannal megyek
- időbe kiteszem az irányjelzőt
-nem húzom ész nélkül a gázt, de ahol lehet megyek
- nyílván túlzás volt amit néhol írtam
- még SOHA nem okoztam balesetet, viszont jó párat kivédtem, nem dudáltak rám stb. ami azért talán mégis csak jelez valamit, hiába mondják most rólam páran, hogy hülye fiatal
Ha nincs donorkártyád csináltass.
Bazz te ha abban bízol hogy mindenki szabályszerűen csinál mindent így te mehetsz sokkal többel mint szabad akkor nagyon gyorsan valakiben kötsz ki.
Cseszheted a védett utadat ha nem adják meg az elsöbbséget.A koporsóban már hullamindegy kinek volt igaza.
De látom felesleges az amit többen is mondanak.Remélem csak fájni fog az igazság és nem lesz végzetes.
Munkám során sajnos láttam már több halálos balesetet autóst és sajnos motorost is.
A motorosoknál nagyrészt a gyorshajtás volt a bűn és az esetek többségében a motoros nem volt több mint 25 éves. Így menj gyorsan.
Persze Én sem járok lassan, de ésszel megyek, és ahol nem tudok menni ott nem is próbálom gyújtani a gépnek.
Szóval ésszel és minél tovább.
Napok óta figyelem a "harcot" különböző témákban, nem akartam hozzá szólni.. DE! Legtöbb esetben kikerülöm a hülyéket rázom a fejem és mosolygok egyet, hogy mekkora isten állatkertje, de volt már olyan, hogy lebas...tam egy taslit. Jogosan. Hátha észbe kap.
Nem szoktam durva lenni, (sokan ismernek itt), de néha elszáll az ember, és ha megérdemli akkor meg kell nevelni. Teszem hozzá, Én is csak egyszer neveltem 10 éve és jogosan.
A sebességről ifjú barátunk meg hagy ossza az észt, amíg meg nem nyalja az aszfaltot. Utána majd visszavesz, és elgondolkodik, ha meg nem, az meg legyen az Ő baja. Túl vagyok már azon, hogy százszor magyarázzam el ugyanazon embernek, hogy mi a hosszú élet titka. Hiszen egy primitív embernek nem lehet elmagyarázni, hogy primitív, hiszen primitív.
Nevezd meg segédeidt! Szerszámokat hozzatok...
A fenébe! Autóval megyek..