Ne aggódjál, teljesen természetesen elmondod, mi történt, oszt kész. Én egy ilyen beszélgetésen tök jól elcsacsogtam a rendőrbácsival, monnyuk a téma nem ilyen volt . De a lényeg, no para .
mondom, hogy nekem is ez az ELSŐ motor, amin ültem, tanulgattam. elmondták hogy kell váltani, mit figyeljek, aztán elkezdtem a saját bundán tanulni. még élek....pedig csaj vagyok....
Tényleg jó kezdő motor... nekem ez a 2. évem hogy motorozok.
Annyi hogy a súlyát szoknod kell (közel 200 kiló), az erejét pedig tiszteld, és nem lesz gond.
Furcsállom, hogy nem találkoztál a többszáz hsz alatt olyan hozzászólással, ami megmagyarázza miért tökéletes tanulómotor a gs500. Könnyen kezelhető kis kezes bárány. Nekem ő az első motorom, előtte csak egyszer mentem egy babettával, amivel sikerült is elesnem. Szerintem ne aggódj. tökéletes motor ez mind városba, mind túrázásra. sok sikert a vizsgákhoz.
Rengeteg motorossuliban GS-el oktatnak így szerintem jó választás.
Ha tudsz parancsolni a jobb kezednek nagy gond nem lehet.Viszont a kocsihoz képest úgy vettem észre sokkal jobban kell figyelni mindenre.Én is az idén tettem le és a sok rémhír ellenére olyannal nem találkoztam hogy direkt kicsesznének velem bár biztos létezik de szerintem javul a helyzet a régihez képest.
De azért óvatosan.
sziasztok!
úgy tűnik a végére értem az olvasnivalónak több száz hsz-t olvastam el,de amit szertnék kérdezni még fel sem merült.1x éve vezetek autót,most a Margit híd lezárása is arra ösztönöz hogy motorkerékpárra üljek.ezt a típust néztem ki sok okból kifolyólag(alkatrész,fogyasztás,megbízhatóság)csak
hogy én nem simsonon nevelkedtem,sőt egyátalán alig motoroztam néhány km-t egy 77' (mint én)svarbin.gyakorlatilag adony-moszkva tér viszonylat minden nap pokol,reggel még csak-csak,de délután már nagyon elegem van mire hazaérek,és ez gyanítom hogy egyre inkább így lesz.jövő szerdán kezdem a motoros kreszt(nem is értem minek kell hiszen "B"már tizenéve van)és lehet még a fagyok előtt lesz jogsim .lehet ezzel a motorral 0-ról kezdeni vagy szamárlétra mz és tsai?kicsit tartok a motorozástól,sok hülye van az utakon de akivel beszéltem motorosok mind azt mondták hogy javul a helyzet a vezetők ma már toleránsabbak mint évekkel ezelőtt..a sok sérülés amit olvasok mégis gondolkodóba ejt.
remélem hsz-om nem offolja a topikot,szép napot mindenknek
Tegnap elémkanyarodott egy kisfurgon. Ott nem lett volna már per, ha találkozunk . Kb. 2 méteren múlt. Még szerencse, hogy akkor (még) egyedül ültem a motoron .
Én voltam már ilyenen, megint el kellett mondani ugyan azt, amit eredetileg, mehallgatták mind a két felet ismét, majd pár hétre jött a határozat (nálam a mackósajt mögül kanyarodott ki a főútra a néni, pont belém; persze szerinte én voltam a hülye és addig fellebezgetett, míg a kezdeti 20e büntijét felvitték 4 hónap jogsi el + 60e-re)
a mocc épp szervízre vár. picit túlcsúsztam a 6000, meg tömítéscsere is aktuális, hogy ne legyen a bal csizmám csupa olaj... a motortalanság miatt már megvonási tüneteim vannak.
csak magaslabda,vicceltem
Annyi hogy a súlyát szoknod kell (közel 200 kiló), az erejét pedig tiszteld, és nem lesz gond.
Ha tudsz parancsolni a jobb kezednek nagy gond nem lehet.Viszont a kocsihoz képest úgy vettem észre sokkal jobban kell figyelni mindenre.Én is az idén tettem le és a sok rémhír ellenére olyannal nem találkoztam hogy direkt kicsesznének velem bár biztos létezik de szerintem javul a helyzet a régihez képest.
De azért óvatosan.
Temető előtt padon ketten, harmadik jön:
Hé haver de jó csajod van, kölcsön adod?
Nem! Ássál magadnak!
úgy tűnik a végére értem az olvasnivalónak több száz hsz-t olvastam el,de amit szertnék kérdezni még fel sem merült.1x éve vezetek autót,most a Margit híd lezárása is arra ösztönöz hogy motorkerékpárra üljek.ezt a típust néztem ki sok okból kifolyólag(alkatrész,fogyasztás,megbízhatóság)csak
hogy én nem simsonon nevelkedtem,sőt egyátalán alig motoroztam néhány km-t egy 77' (mint én)svarbin.gyakorlatilag adony-moszkva tér viszonylat minden nap pokol,reggel még csak-csak,de délután már nagyon elegem van mire hazaérek,és ez gyanítom hogy egyre inkább így lesz.jövő szerdán kezdem a motoros kreszt(nem is értem minek kell hiszen "B"már tizenéve van)és lehet még a fagyok előtt lesz jogsim .lehet ezzel a motorral 0-ról kezdeni vagy szamárlétra mz és tsai?kicsit tartok a motorozástól,sok hülye van az utakon de akivel beszéltem motorosok mind azt mondták hogy javul a helyzet a vezetők ma már toleránsabbak mint évekkel ezelőtt..a sok sérülés amit olvasok mégis gondolkodóba ejt.
remélem hsz-om nem offolja a topikot,szép napot mindenknek