Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

remélem nem valami kockafejű motorosutaló tökfejet kapok...
akkor nekem is menni fog
csak magaslabda,vicceltem
Tanúsithatom, tényleg csaj! Ráadásul, motoros!
Ja én is már egész korán elkezdtem motorozni, 52 éves koromban
Ne aggódjál, teljesen természetesen elmondod, mi történt, oszt kész. Én egy ilyen beszélgetésen tök jól elcsacsogtam a rendőrbácsival, monnyuk a téma nem ilyen volt . De a lényeg, no para .
köszönöm,akkor hajrá!
mondom, hogy nekem is ez az ELSŐ motor, amin ültem, tanulgattam. elmondták hogy kell váltani, mit figyeljek, aztán elkezdtem a saját bundán tanulni. még élek....pedig csaj vagyok....
Tényleg jó kezdő motor... nekem ez a 2. évem hogy motorozok.
Annyi hogy a súlyát szoknod kell (közel 200 kiló), az erejét pedig tiszteld, és nem lesz gond.
Höhöhö.Tavaly októberben ültem először a GS-en váltós motoron.Ne aggódj.
az hogy jó kezdőmotor azt olvastam,de nekem semmiféle gyakorlatom nincs,hozzászólók nagyrésze már gyerekkorától motorozik...
...és tölts ki adatlapot légyszi...
Furcsállom, hogy nem találkoztál a többszáz hsz alatt olyan hozzászólással, ami megmagyarázza miért tökéletes tanulómotor a gs500. Könnyen kezelhető kis kezes bárány. Nekem ő az első motorom, előtte csak egyszer mentem egy babettával, amivel sikerült is elesnem. Szerintem ne aggódj. tökéletes motor ez mind városba, mind túrázásra. sok sikert a vizsgákhoz.
Ja és bocs hogy beleszólok a GS-es topikba.
Rengeteg motorossuliban GS-el oktatnak így szerintem jó választás.
Ha tudsz parancsolni a jobb kezednek nagy gond nem lehet.Viszont a kocsihoz képest úgy vettem észre sokkal jobban kell figyelni mindenre.Én is az idén tettem le és a sok rémhír ellenére olyannal nem találkoztam hogy direkt kicsesznének velem bár biztos létezik de szerintem javul a helyzet a régihez képest.
De azért óvatosan.
Mai morbid poén:

Temető előtt padon ketten, harmadik jön:
Hé haver de jó csajod van, kölcsön adod?
Nem! Ássál magadnak!
sziasztok!
úgy tűnik a végére értem az olvasnivalónak több száz hsz-t olvastam el,de amit szertnék kérdezni még fel sem merült.1x éve vezetek autót,most a Margit híd lezárása is arra ösztönöz hogy motorkerékpárra üljek.ezt a típust néztem ki sok okból kifolyólag(alkatrész,fogyasztás,megbízhatóság)csak
hogy én nem simsonon nevelkedtem,sőt egyátalán alig motoroztam néhány km-t egy 77' (mint én)svarbin.gyakorlatilag adony-moszkva tér viszonylat minden nap pokol,reggel még csak-csak,de délután már nagyon elegem van mire hazaérek,és ez gyanítom hogy egyre inkább így lesz.jövő szerdán kezdem a motoros kreszt(nem is értem minek kell hiszen "B"már tizenéve van)és lehet még a fagyok előtt lesz jogsim .lehet ezzel a motorral 0-ról kezdeni vagy szamárlétra mz és tsai?kicsit tartok a motorozástól,sok hülye van az utakon de akivel beszéltem motorosok mind azt mondták hogy javul a helyzet a vezetők ma már toleránsabbak mint évekkel ezelőtt..a sok sérülés amit olvasok mégis gondolkodóba ejt.
remélem hsz-om nem offolja a topikot,szép napot mindenknek
Veri az élet...we're happy!
de a testi fenyítést nem alkalmazod ugye?
Nekem mondod? Ott vagyok gondozó!
nagy az isten állatkertje...
Tegnap elémkanyarodott egy kisfurgon. Ott nem lett volna már per, ha találkozunk . Kb. 2 méteren múlt. Még szerencse, hogy akkor (még) egyedül ültem a motoron .
Én voltam már ilyenen, megint el kellett mondani ugyan azt, amit eredetileg, mehallgatták mind a két felet ismét, majd pár hétre jött a határozat (nálam a mackósajt mögül kanyarodott ki a főútra a néni, pont belém; persze szerinte én voltam a hülye és addig fellebezgetett, míg a kezdeti 20e büntijét felvitték 4 hónap jogsi el + 60e-re)
majd sütünk reszelős kenyeret
a mocc épp szervízre vár. picit túlcsúsztam a 6000, meg tömítéscsere is aktuális, hogy ne legyen a bal csizmám csupa olaj... a motortalanság miatt már megvonási tüneteim vannak.
aztat annyira nemszeressem. mindegy, csomagolok szendvicseket...