Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vasárnap? Sobri Józska Kalandpark? AKMT?
Persze, hogy nem . Csak néha
Okozott... Mert Agy nem is olyan!
Hát no, kizárásos alapon biztos okozott némi gondókozást
Akkor mégis tuttam
Agy
Az eggyedik a Aputám De a második...?
Te kire gondoltál mint egyedik ? Mert akko megmondom ki a kettedik .
Két? Ki a kéttedik?
jajmá, feszítővágóval.. nem azért márt rájukcsukódott a kocsi, hanem mer gyenge fos, és nem tudták kinyitni az ajtókat, azé ez elég hangulatkeltő, hogy húúúm, úgy beleszált a motoros h ki kellett vágni az embereket a kocsiból.. kiváncsi vagyok ki hoyg volt bekötve a verdában is, mert ha a purdék nem voltak, meghurcolnám a szülőt!
Az mti-ben az van, hogy küzdenek a motoros az életéért , de szerencsére még nem frissítettek... Remélem megmarad!
Attól még, hogy elítélem a gyorshajtást és az esztelen rohanást, sajnálom a srácot, és a baleset többi résztvevőjét is. Egy hiba/rossz döntés/figyelmetlenség miatt meghalhat/nyomorék lehet, de mindenképpen összetöri a saját és családja, illetve mások életét. nem védem, csak ez az én véleményem.
én sem az őszinte részvét hangján szóltam a motorosról / bár ő is ember!/ ,csak a rendszerint ilyen esetekből durván levont, és minden motorosra általánosított konklúziók végett.
arról már nem is teszek említést, hogy én naponta mit élek át!
bár nem motoron, de ugyanúgy diszkriminatíve vagyok rangsorolva a "fajtársaim" között, pedig nem kezdő, és nem dilettáns szinten veszek részt a közlekedésben.
a röhej, hogy állandóan le akarnak szorítani, és ha félős lennék, már biztos valamelyik autó, vagy busz alatt végeztem volna!
az árok még ezekhez képest felér egy bölcsővel!
Akkor a hölgyek akarata előtt meghajolva csak annyit mondanék, hogy csak ügyesen
Az az igazság, hogy a "tövig húzom a 200 lóerőnek a gázt rövidnadrágban a kisutcában" motorosokkal nem tudok szimpatizálni. Sajnos az ilyenek miatt kerül be a normális motoros is a "hülye motoros paraszt" kategóriába és alakul ki az olyan előítélet, mint amit Zimacs idézett az ímént az orvostól.
Hogy őszinte legyen semennyire nem tudom sajnálni a srácot.
jól mondod!
Nem mert én nem vagyok kekeckedős ellentétben egy (vagy két ) északi emberrel .
nesze, beparáztam:

legalább egy kicsit paráztassuk már légyszi-légyszi
Ok, köszi, erre volta kíváncsi. Mer a képsorokból ugye nem lehet megállapítani, hogy kinek nem kellett volna ott lennie a "találkozó" pillanatában. Nekem gyanús, hogy a srác nem ment lassan... vagy az autó papír... Nem vette észre a lámpát, vagy ennyire sietett ?
szerintem meg Blikk színvonalra megyünk, ha elkezdjük tárgyalni....
nekem 8, engem nem érdekel, de se pro se kontra nem szeretem....
nem tudom miért, de nekem tökre úgy rémlik, hogy Suzuki volt az autó. bár, ez esetben teljesen mindegy. :-(
én tavaly csináltam a nagymotoros vizsgát (november végén vizsgáztam ,akkor mér elég hűvös tud lenni), előtte csak robogóztam, de a GS-t tökjó választásnak bizonyult (májusban vettem, eddig 6000 km-t mentem vele), mert tényleg kezes, könnyen kezelhető moci. Én szerintem több meglepetést okoztam neki, mint ő nekem...
tényleg? te látod?
féltanú. csak a végeredményt láttam, de az nagyon durva, és egy életre felejthetetlen maradt. /a lányom látta, ő ott dolgozik, ahol történt, kb. 13 óra magasságában/
de beszéltem a rendőrökkel, más emberekkel /tanúkkal/
már úton Pest felé kaptam a hírt, hogy nagy gáz van, és hát kinek nincs féltenivaló szerette, ismerőse? rögtön parás lettem!
de ettől függetlenül is, sajnos a piros az Kőkemény piros volt.
nem tudom, mi volt a srác motivációja, de bármi volt is, sajnos most ő volt a hunyó!