Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akarom mondani:alkalmatosságot?
Hol is lehet beszerezni ezt az alaklmatosságot?
Bolt címe?
Jaja! Sőt! A "kebelemelő" kifejezés további képi asszociációkat indított el...ezerotikus, de nem baj!
Áhá, ezek szerint műx .
Jelen!
Amúgy
Én folyamatosan...
De, már nagyon úgy érzem, hogy szabira szeretnék menni, mert az egész nyaram hopp, elrepült a 'csába... De csak november elején fogok előreláthatólag... . Most a főnököm pihizik, plusz szegény kollégám családi okok miatt tervez 2 hétre lelépni, ami ismét helyettesítés lesz...
Tele van az tököm . (De mellette örülök, van munkám. Ez kicsit ellentmondásos, de jól van így )
Te mááá megint dolgozol? Nem lesz egy kicsit sok?
Mi is a varázsszó? Protektoros kebelemelő !
Kellemes délutánt !
A kihívást elfogadom! Angard!
A "fegyvert" Én választom! De, alkalmazkodó vagyok...
Mellesleg, ha visszaolvasod az AKMT- évadzáró topic 101-106 hsz-ait, akkor valami csak-csak derengeni fog dús hajad alatt!
Nekem csak egy segédem lesz, Viktor...vagy én az övé? És még egy, feltehetően pártatlan résztvevő lesz ott: "Ivo von Jagermeister", közös ismerősünk!
Vasárnapig nem várunk, szombaton lerendezünk, hogy legyen időd gyógyulni!
A szerszámok jelentős része, megvan, de Aspyrint hozhatsz!
Szerintem mióta tegnap előtt megírtam, hogy nem ismerem a motoros életet 130 fölött (és az autóst 200 fölött), azóta már nincs mitől tartanom.
Óvatosan a motorozási stílusod taglalásával, mert még a végén te is megkapod Dipshit-től az osztást!
Na de Fiúk!

A 2 szemem fényéről beszélgettek!
Egy kis életet élvezni akarási példa itt
Persze:-)
A francnak se ugráljanak:-))))

Nem:-)
Az üveget kellett ragasztani, meg a nádtetőt:-)
Felakasztottad a hörcsögöket?
Naná:-)

El is fogyott:-)
Majd jött a technokol rapid, de az meg nem volt jó ......ezért jött a tűzőgép a nádnál:-) azt mikor az se volt jó akkor a kötelek:-)))
Akkor veszek egy hüllőt.......ami ezzel táplálkozik:-)
Érdekes olvasni a sok beírást, arról, "hogyan vezessünk motort". Én ugyan nem vagyok még idős és sok tapasztalatom sincs, de én a következőket (nem) csinálom:
- Nem megyek bele olyan dologba, aminek nem tudom 99%-ra a végét. Értsd: ha jön szembe egy kocsit és filózom hogy lehet-e előzni vagy sem, akkor inkább már nem előzök, mert ha már gondolkodni kell rajta, régen rossz. Ugyanez igaz más szituációkban.
- Ha valaki 40-el tötymörög előttem és necces lenne kikerülni, inkább kibírom azt a 20 másodpercet. Ha nem férek előre a lámpánál, nem megyek át a szembe sávba csak azért hogy elöl legyek.
- Ha "indokolatlanul" 80-al mennek előttem akkor sem fogok csak azért a seggébe mászni és az első "ez már lehet hogy jó" alkalommam megelőzni. Csak, ha már biztos (tehát 99%). Inkább megyek mögötte 2km-t. Egyébként honnan is tudjuk, hogy az a 80 nem indokolt? Lehet, hogy ő így érzi magát biztonságban. Akkor meg inkább menjen 80-al mint 120-al.
- Igen én sem szeretem ha előttem lassabban mennek, mint én szeretnék, de akkor - amíg nem biztos a szitu - inkább araszolok mögötte én is és addig kicsit pihegek.
- Stb. Ha bekötő (föld) út van az út mellett és fák takarják, szoktatok lassítani? Jobbkézbe benéztek? Stb... Mert én igen.

Végszó: Igenis azt mondom, hogy ki lehet, sőt saját érdekünkben ki kell bírni azt a pár percet, amit így elvesztünk! Motorozni (többnyire) azért motorozunk mert jó és szép. Ne idegesítsük már maunkat hülyeségeken, hogy aztán bevállaljunk valamit, amiből baj lesz...