már régebben írtad egyszer, és akkor megnyugodtál (megnyugtattak), hogy biztos a lánckeréktől jön ki a trutyi.
Ezek szerint mégsenem?
Vagy nem ott csepeg?
Az enyémről, ami lecsöpögne, aztatat lehordja a menetszél!
Nem 80-al tötymörgősen! Hanem Suhamer!
(basszus, csepeg a bal telóm enyhén szimering /olajcsere után is , valszeg telószár- hepe-hupája van, de mikroszkópos.
Tovább fűzném a dologot:
- mindenütt 70-nel közlekedő (faluban letol, majd két falu között küzdhetsz az előzéssel)
- zöldre váltásnál nem elinduló
- zöld lámpához közeledve satufékező
- sávváltást csakazértis meggátoló
- kanyar és szemebjövő esetén csigatempóra lassít, majd ezeket elhagyva padlógáz
- körforgalommal mit kezdeni nem tudó
- előzés hatására hirtelen Sumaherré váló
- belső sávban tötymörgő (ha megunod és jobbról elhaladnál, akkor rágyorsító és általában középső ujjal mutogató)
- mindenkit maga elé engedő (súlyosabb eset: záróvonalon is maga elé enged minden arrajáró pofátlankodót)
- stb
- stb
- stb...
Nem vitatkozni szeretnék, de az én agyvizem olyankor szokott elszállni( amikor autóban ülök), amikor indokolatlanul 80-nal haladnak egyesek. Ezt szerintem ugyanúgy büntetni kéne, mert balesetveszélyes szituációkat szül. 90-nel beállnék mögé hazáig, de így muszály megelőzni! Ha nem mer , vagy tud megfelelő sebességgel haladni, akkor vagy a jogsiját kell bevonni, vagy a forgalmiját!
(Motorral azért nem zavar, mert egyszerűbb az előzés!)
Alapítsunk egy pártot, aki egyetért velem:)
Nem! Tényleg! Egyéb "üzenete" nincs a dolognak. Sok mindent itt tanultam meg a fórumot olvasgatva, vagy kérdezve az itteni társaságot. Olyan még nem volt, hogy valami ne legyen! Uhh! De biztos érted.
Ezek szerint mégsenem?
Vagy nem ott csepeg?