Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már régebben írtad egyszer, és akkor megnyugodtál (megnyugtattak), hogy biztos a lánckeréktől jön ki a trutyi.
Ezek szerint mégsenem?
Vagy nem ott csepeg?
Az enyém kicsi téééé...nagyon kicsi!
Az enyémről, ami lecsöpögne, aztatat lehordja a menetszél!
Nem 80-al tötymörgősen! Hanem Suhamer!
(basszus, csepeg a bal telóm enyhén szimering /olajcsere után is , valszeg telószár- hepe-hupája van, de mikroszkópos.
A Tiéd (nagy tével-Faty!) csak csöpögteti? Az enyémből ma kifolyt az összes!

Ugyanis megvolt a 6ezres szervíz!
szijasztok Mindenki tökkkéletes motoros idő van, Zümm meg otthon csöpögtetni a zolajat magából...
nekem műxik
Tovább fűzném a dologot:
- mindenütt 70-nel közlekedő (faluban letol, majd két falu között küzdhetsz az előzéssel)
- zöldre váltásnál nem elinduló
- zöld lámpához közeledve satufékező
- sávváltást csakazértis meggátoló
- kanyar és szemebjövő esetén csigatempóra lassít, majd ezeket elhagyva padlógáz
- körforgalommal mit kezdeni nem tudó
- előzés hatására hirtelen Sumaherré váló
- belső sávban tötymörgő (ha megunod és jobbról elhaladnál, akkor rágyorsító és általában középső ujjal mutogató)
- mindenkit maga elé engedő (súlyosabb eset: záróvonalon is maga elé enged minden arrajáró pofátlankodót)
- stb
- stb
- stb...
Nem vitatkozni szeretnék, de az én agyvizem olyankor szokott elszállni( amikor autóban ülök), amikor indokolatlanul 80-nal haladnak egyesek. Ezt szerintem ugyanúgy büntetni kéne, mert balesetveszélyes szituációkat szül. 90-nel beállnék mögé hazáig, de így muszály megelőzni! Ha nem mer , vagy tud megfelelő sebességgel haladni, akkor vagy a jogsiját kell bevonni, vagy a forgalmiját!
(Motorral azért nem zavar, mert egyszerűbb az előzés!)
Alapítsunk egy pártot, aki egyetért velem:)
[60138] hsz neked ment volna...jól elvagyok magammal...
Hali!
Nem! Tényleg! Egyéb "üzenete" nincs a dolognak. Sok mindent itt tanultam meg a fórumot olvasgatva, vagy kérdezve az itteni társaságot. Olyan még nem volt, hogy valami ne legyen! Uhh! De biztos érted.
Ebben benne volt rejtetten az is, hogy okos ember más kárán tanul?
Szijjjasztok !
Vagy hogy: Bioszex!
(fűvel-fával)
Bocs, google ezt így nem ismeri, az előz hozzászólás visszavonva
sajnos az nem műxik
google megtalálja általában a tagok adatlapját (tagnév + sportmotor)
Hát akkor...ŐŐőőő
Írd be azt, hogy csinos lányok hsz-e Hm?
Az nekem nem jó. Én az összes csinos lányt meg akarom találni (persze nyilván nem, de jól hangzik).
De nem is kell, bibibíííííí!
Hozzászólások között tudsz keresni legjobb tudomásom szerint!
Ez a fórum nem tud olyat, hogy "taglista" vagy "keresés a tagok között" vagy ilyesmi?