holnap a rumbach s. utcába kell mennem egy 10:00-15:00ig tartó képzésre. Hacsak nem esik, a kis gs-el mennék. Tud nekem valaki okosat mondani, hol hagyhatnám ott a motort a közelben, ahol biztonságban tudhatom? /esetleg nem dolgozik/lakik valaki arrafelé? - ezért nem szeretem fővárosunkat, az előző ilyen képzés győrben volt, ott nem féltem megállni akárhol /
Főleg BViktornak - persze más BMW-vel álmodóknak is -, itt az alábbi kép. Melóhelyen parkolt mellém, tele extrával, a dobozon pár osztrák szép hely matricájával és nem utolsósorban DT-s kék rendszámmal!
Robival meg vagyok lőve.Se vázszámom se első lámpám (kellett a hely a plusz hűtönek) olyan a hangja mintha 4 számmal nagyobb és digitális a gáz vagy alapon prüncög vagy majdnem egykerékre áll és üvölt.Max osonóúton merem használni bevásárlásra mert a rendőrök helyből fejbelőnének.
Bár kakucson elég jól megy azt mondták akik mentek vele.Én féltem rajta.
Így marad a városi ugribugrira is a sövö.De ahogy észrevettem oda is jó. és már készítem a csomagtartót a túrákhoz.
No, erre van nekem egy 50-es Piaggiom! De két kama3 között nem a túramotorosok "nyomulnak". Ennek a társaságnak pedig jó része nem napi 2x5km-re használja a gépét! Ha jó az idő nekem is beleröppen 500-1000km hétvégente (amikor ráérek), de egy nyári egyhetes túrára (netalán 2 személlyel, 3 dobozzal), azért...
Van egy pár eladó Lucas fékbetétem ami GS500-hoz is jó.
Klikk