Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Van egy pár eladó Lucas fékbetétem ami GS500-hoz is jó.
Klikk
az Egyik szebb, mint a Másik!
sziasztok!

holnap a rumbach s. utcába kell mennem egy 10:00-15:00ig tartó képzésre. Hacsak nem esik, a kis gs-el mennék. Tud nekem valaki okosat mondani, hol hagyhatnám ott a motort a közelben, ahol biztonságban tudhatom? /esetleg nem dolgozik/lakik valaki arrafelé? - ezért nem szeretem fővárosunkat, az előző ilyen képzés győrben volt, ott nem féltem megállni akárhol /
Tök egyformák
A sok gumipók a jobbos hátúlján?
Jól elvagyok itt magamban, de kihagytam a lényeget, a rejtvényt:
A képen a két GS között van pár különbség. Mik azok?
Főleg BViktornak - persze más BMW-vel álmodóknak is -, itt az alábbi kép. Melóhelyen parkolt mellém, tele extrával, a dobozon pár osztrák szép hely matricájával és nem utolsósorban DT-s kék rendszámmal!
"Kiszámoltam a hétvégi fogyasztásom: 3.9 l/100km"

Ezért is jó a GS!
Bár nekem most 4-4,5 között evett, de engem "meghajtottak" a nagyok péntek-szombat. Azért jó volt persze...
Robival meg vagyok lőve.Se vázszámom se első lámpám (kellett a hely a plusz hűtönek) olyan a hangja mintha 4 számmal nagyobb és digitális a gáz vagy alapon prüncög vagy majdnem egykerékre áll és üvölt.Max osonóúton merem használni bevásárlásra mert a rendőrök helyből fejbelőnének.
Bár kakucson elég jól megy azt mondták akik mentek vele.Én féltem rajta.
Így marad a városi ugribugrira is a sövö.De ahogy észrevettem oda is jó. és már készítem a csomagtartót a túrákhoz.
Ok, köszönöm! Viszonyításnak nagyon jó! Pusz!
Ja! És jobbulást!
Tetv-lassú a frímél, szóval itten.
120-150. Sztem! Annyit bátran, oszt max. lehurrogják!
Máá tán megmaradok! De azé még nem bittos. Lázam már végre nincs, köhécs viszont tripla adag érkezik minden másnapra
nrg mc2
Én is mondtam magunknak!

Ment mail Neked freemailodre/ra!

Hogyvagyol ?
Neked melyik Piaggod van? Nekem Stalkerem van

Gyaggyantak!
No, erre van nekem egy 50-es Piaggiom! De két kama3 között nem a túramotorosok "nyomulnak". Ennek a társaságnak pedig jó része nem napi 2x5km-re használja a gépét! Ha jó az idő nekem is beleröppen 500-1000km hétvégente (amikor ráérek), de egy nyári egyhetes túrára (netalán 2 személlyel, 3 dobozzal), azért...
Nem szerpentinen mondom hanem két kamaz közt a Hungárián. Tehát kicsi kompakt gép ami elfér egy egérlyuknyi helyen.A DL-t nem úgy láttam.
Jézusom!
Mit csináltatok?
pfúúúúúúúj
"Nem egy cikk-cakk gép"
Legalább 2 olyan DL-est ismerek, akik bármelyik szerpentinen...
halihóóóóóó-ó-ó-ó
( )
Szijja mindenki!