Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ő jött nekem. ő azt állítja, h én húztam rá a motort. Elindulás után éreztem egy lökést. eddig nem volt jellemző, h rükverccel indulok a moccal...

nem volt még ilyen "behívásos" történet az ismeretségemben.

amúgy a helyszínen leírtam szerintem mi volt, meg a srác is. Nem tudom miért kell még bemennem.
De, érdem! Nagyon is!
Majd viszek kocsonyát! Azt be lehet adni a rácson úgy, hogy nem folyik le a tányérról...szereted?
És tényleg nekimentél vagy csak Rád akarják húzni?
Látod-látod motorral kell közlekedni, és akkor nem az útról nézed a naplementetét és a közeli Nyúllakot, hanem hipphopp otthon is vagy...
HA-HA-HA. remélem reszelőt küldtök majd, meg bőgetitek a mocikat a cella előtt. gonoszak...
Szerintem nem kell vinni ruhát a rendőrségre, adnak ilyen szép csíkosat
sajnos másolás volt, így nem tudom magam fényezni
Az egyébként nem érdem, hogy elsőre sikerült bemásolnom?

Egyébként én is összekeverem a szavakat/betűket, ezért csak sokadszori olvasás után nyomok gombot - tehát nem lassú vagyok , csak béna
Nem kell aggódni4
Azért vigyél két váltás fehérneműt, meg pár szendvicset!
Ez tök jó! Ahogy elkezdtem olvasni a szöveget, az jutott eszembe, hogy nini, itt egy hasonló balfék, mint én, mert hát nagyon gyakran tobzódnak a billentyűk nálam is...azt gondoltam, te is. De teljesen jól olvasható a dolog, szinte ua.sebességgel, mint normálban.
Áruld el! Bemásoltad, vagy bepötyögted? Had tiszteljelek!
Hú, bakker, de messze volt. Na ja, ott a pont!
De mikre nem emléxel te, ember! Jó lesz vigyáznom!
Akkor ezt is tudja meg más is:

- Mi esik legjobban egy liter vodka után?
- ?
- A biciklista.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
Nézd csak meg a saját 54369 számú hozzászólásodat
Huppsz! Ezt már más is tudja?
Maradjunk annyiban, hogy tegnap foglalt VOLT és remélem hogy a jövőben is foglalt LESZ. De még korai lenne erről nyilatkozni.
Kérem kapcsolja ki.
De hát miért futtassam magam, mikor nem vagyok én annyira érdekes.... hmm, dehogynem, de hát akkor is!
Vannak így is többen, akik elvégzik ezt helyettem, pedig nem kéne... Csak szép szerényen! Tudod!

De mi az, hogy gonosz?
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
EZ TÉNYLEG IGAZ!NEM KAMU!És működik!

Szeptember 26-án éjfélkor bárhol vagy, igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre. Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot, a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison.

KÜLDD TOVÁBB! EZT MINDENKINEK TUDNIA KELL!
akkor már foglalt a hátsó ülésed?
@aszokoli: Motoroztunk egyet (kettőt), na...

@tankap: "nagyon szeretem tizenhármaskát"
Nem csodálom. Van egy "varázsa" a személyiségének. Nem egy unalmas jelenség, az biztos.
Mennyi ideig tartott bepötyögni ezt a rengeteg betűt bal kézzel?
részvétem.
élmény volt tegnap az Mo-s. másfél órát álltunk este egy helyben. Megnéztük milyen a kisdunahídról a naplemente, és milyen látvány, amikor kel fel a Hold.

Kaptam idézést a rendőrségtől, hogy ismét mondjam el mi hogy volt, amikor állítólag nekimentem egy kocsinak. Tapasztalat? vélemény? Aggódjak? Elmondom még egyszer ugyanazt, aztán annyi?