Szerintem ő jött nekem. ő azt állítja, h én húztam rá a motort. Elindulás után éreztem egy lökést. eddig nem volt jellemző, h rükverccel indulok a moccal...
nem volt még ilyen "behívásos" történet az ismeretségemben.
amúgy a helyszínen leírtam szerintem mi volt, meg a srác is. Nem tudom miért kell még bemennem.
Ez tök jó! Ahogy elkezdtem olvasni a szöveget, az jutott eszembe, hogy nini, itt egy hasonló balfék, mint én, mert hát nagyon gyakran tobzódnak a billentyűk nálam is...azt gondoltam, te is. De teljesen jól olvasható a dolog, szinte ua.sebességgel, mint normálban.
Áruld el! Bemásoltad, vagy bepötyögted? Had tiszteljelek!
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn bteűt mgaát, hneam a szót eszgébéen.
De hát miért futtassam magam, mikor nem vagyok én annyira érdekes.... hmm, dehogynem, de hát akkor is!
Vannak így is többen, akik elvégzik ezt helyettem, pedig nem kéne... Csak szép szerényen! Tudod!
Motormatrica gyártás minden tipusra egyedi igények szerint is!
Több éves tapasztalattal és hatalmas alapadatbázissal:
Motor matricák HONDA, YAMAHA, KAWASAKI, SUZUKI, APRLILA és egyéb típusokhoz is!
Elérhető áron, jó minőségben!
TELJES SZETTEK MÁR 3500.- FORINTTÓL
A K C I Ó!
Ingyenes postázási és csomagolási költség, árgaranciával!
További info a linken:
w w w. motormatricak . hu
info@motormatricak.hu
Szeptember 26-án éjfélkor bárhol vagy, igyál meg hat sört, kilenc fröccsöt, fél liter vodkanarancsot és nyolc feles tequilát, majd nézz föl az égre. Két holdat fogsz látni, esetleg hármat, valamint a vodka minőségétől függően a Napot, a Marsot, a Vénuszt, az ufókat és Buddhát egy unikornison.
élmény volt tegnap az Mo-s. másfél órát álltunk este egy helyben. Megnéztük milyen a kisdunahídról a naplemente, és milyen látvány, amikor kel fel a Hold.
Kaptam idézést a rendőrségtől, hogy ismét mondjam el mi hogy volt, amikor állítólag nekimentem egy kocsinak. Tapasztalat? vélemény? Aggódjak? Elmondom még egyszer ugyanazt, aztán annyi?
nem volt még ilyen "behívásos" történet az ismeretségemben.
amúgy a helyszínen leírtam szerintem mi volt, meg a srác is. Nem tudom miért kell még bemennem.