Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bemntem a nagykőrösin a motorradba és megmutattam, hogy asztatolyant kérek. 3 munkanap alatt hozták 16xx pénzér'.
Egyébként a Tőled megszokott gonoszsággal még mindig nem árultad el, hogy Téged fémjelez eme név
Konyul a tapsifül, sírós a nyusziszem... Sajna olyan kötelező ügyek vannak a hétvégén, ami miatt nem megoldható személyes részvételem a zévadzárón. Lélekben ott leszek, majd kéretik tudósíjjani. a szívem szakad meg.
én kb két hete cseréltem a generátor oldali tömítést, és a biker-worldben vettem meg a tömítést kemény 1490 forintért (házhoz is szállítanak).
Egyébként kérdeztem Suzukiéknál, gyárit csak rendelni lehet (kb egy hónap), vagy a teljes tömítéskészletet lehet megvenni kb 20 ezerért (bár ebben a létező összes tömítés benne van az eladó szerint, méd szelepszár-szimering is).
Jajj, má! Jajj, má! Olyan rendes, értelmes gyereknek látszol, miért rombolod az imágódat?
(A hivatalos meghatározóban benne vagyok, csak rossz helyen nézted! Nézd meg, ki írta?!)
De nagyon szívesen elmesélem neked, ha tényleg kíváncsi vagy rá...
Látom Nyuszinak is tömítést kell cserélni.
Kérdés: gyárit vagy valami utángyártottat teszel bele? És hol lehet szerezni és hogyé mérik?
Hello.

Castrol-ból van ami kedvező árú és jó minőségű. Legalábbis sokan ajánlották (nekem)
Hello

Sajnálom a történteket.
Én is jártam ott. Elég félelmetes hely, a jó út arra ösztönözne hogy toljam neki de a szalagkorlát nem a barátunk...
Szépjóreggeltmindenkinekkedvesfelebarátaim.

Bálint = erős egészséges
De faty nem volt benne semmi hivatalos meghatározóban
jegember: ne viccelj, szívesen nagyon szeretem tizenhármaskát, csak örülök, ha örültök

más: most lesz 6000-es szervízem, s arra gondoltam, az olajszűrőt és az olajat magam viszem, mert így az olajból marad is, s ha esetleg kajálna a következő 5000 alatt, akkor lesz miből utántöltenem. Emlékszem, hoyg valaki anno mondta, hogy hol vette jól kedvező áron illetve milyet, de kerestem vissza csak nem találtam biztos béna voltam, de sebaj, valaki emlékszik vagy valaki segítene? :)

Macs: amellett hoyg sokadiknak én is jobbulást kívánok, megkérdezném, hoyg az a kormányom egy gps esővédő cucc-e, mert valami olyasmit kellene lőnöm nekem is, mert hazafelé ausztriából is megázott még augusztusban a ketyere, aztán szárítgathattam napokig szóval ha az, hol találtad s milyenek a tapasztalatok?
Hajrá az ideiglenes balogságért!
egyébként a térdedet is átvilágították (van egy térd nevű fálj is nyitva a képen)? - remélem azzal semmi baj!
Ettől azért többet kellene mesélned!
Tegnap végre nem egyedül motoroztam .
Köszönöm a "tanárúr" közreműködését !

(Meg mellesleg egyszer majdnem elütöttek és majdnem elsetem egy kavics felhordáson a kanyar közepén...)
Ja, lemaradt, hogy a kép alja az, ahogy Macs csuklója fog nemsoká újra kinézni!
Szia Macs!

Először is ezúton is jobbulást kívánok, látom, azért a kedved jó és ez fontos!
Itt egy kis jelmagyarázat, de mindenkinek üzenem, hogy ne kelljen még egyszer ilyesmit készítenem! Hasonlít, csak durvább, mint amilyet pl. egy jégen elcsúszáskor össze lehet szedni. Nem saját tapasztalat, csak gugli.
Nyalogasd sokat, macsekoknál az gyorsít a gyógyulásban! Mégsem mondhatom, hogy ebcsont beforr!
Ok, megpróbálom, köszi...
Nem tudom. Nem láttam a motorját.

Hívd fel.
Köszi... nem az övé az a fehér, ami 89-es? csak azért mert valakinek írtam email-t azon a környéken és azt írta, hogy már alig van neki alkatrésze...
Vedd fel ezzel a sráccal a kapcsolatot. Én is vettem tőle GS alkatrészeket.
Edelényben lakik Miskolc közelében.

Soltész Balázs
06 30 658 5164
dzsazesz@freemail.hu
Sziasztok... Kellene egy pár dolog nekem gs 500-hoz... 98-as kiadású és keresnék egy hátsó lámpabúrát, egy kuplung konzolt karral, egy tanksapkát és gyújtáskapcsolót kulccsal, valamit egy láncot, de ez utóbbiból inkább újat veszek, csak akkor kell, ha valami csoda folytán nagyon újszerű.... ha vki tud bármit vagy bárkit, légyszi jelezze...
A bal képen a jobb oldali csont felső része mintha nem lenne jó helyen.Remélem jól tippeltem.
Jobbulást.
én se annyira tudom, de a dokik szerint ez csúnya.
Köszke! Hát megtört szegény. raktam fel képet tegnapelőtt asszem... De előbb engem rakjanak össze.
Drukk folyamatos, gyógyuljál, drága!
Mi van mociddal?
Baj, hogy nem látom, mit kell nézni?
Remélem jól vagy, Macs, csak ügyesen tanulgass bal kézzel!