Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Énis válaszoltam!
De képed tuti nincs róla!
Mán régen válaszoltam is. És tok Donátóról is.
Írtam mélt!
Ja, és megszületett Donát, már vasárnap, csak mindig elfelejtem!
Az ímélt meg azé írtam, de elfelejtettem beleírni
Az.
Tévedés, az indokolatlanul lassú haladás épp oly szabálytalan, mint a sebesség túllépés.
Apró örömök, de gratula! Annyi ilyen kis okosság van, hogy mindet nem is tudja az ember saját okán megismerni...ezt már nem kell másnak felfedeznie!
Rájöttem végre, miért volt a múltkor olyan nehéz berakni az első lámpámat! A plexi úgy volt felfogatva, hogy két kicsi gonosz csavarkája belelógott a berakandó rész helyére. Amint átraktam a plexit máshová (nem, nem a hátsó lámpához), a lámpa becuppant a helyére!
Nem, mint ha nagyon fontos volna...
Személyes névmást csak a megkülönböztetett tisztelet jeleként szokták nagy betűvel írni, nem helyesírási szabály!Csak gesztus. Saját magamra, meg kicsit ironikus is.
Kivétel a mondatkezdő nagy betű. Na meg Ééééén!
Ugye mondom, hogy helyrajzi kérdés!
én egy kicsit módosítanám:
inkább mögötte, mint alatta
én inkább belekötök a felhőbe, a végén úgyis nekem lesz igazam, mert eláll az eső
A teljes egyetértés hangján tudok csak írni (ez így képzavar?)
Ez nem igazán jó hozzáállás (szerintem!), mivel meg kellene adni szerencsétlen óvatós sofőröknek (kocavezetőknek?) is az esélyt. Ergo ha nem szabálytalan (a lassú haladás nem az), szerintem tök felesleges akár még villogtatással is zavarni, csak még feszültebb, idegesebb lesz, és esetleg belehajszolod olyan szituációba, amit nem biztos, hogy Ő szeretne...
Ismétlem ez csak a nem-szabálytalanokra vonatkozik nálam!
Hidd el én is mutogatok/dudálok (bár tetlegességig még nem ment el a dolog, és remélem nem is fog), ha valaki nem indexel (nekem ez az egyik legnagyobb vesszőparipám), vagy ha nem húzódik le (amint ésszerűen lehet!)
Ebben nem vagyok biztos, max bezárja az autóját előtte
A zárómondat itt is:
Iszunk egy Jagert!

Elfogadom amit gondolsz!De a teherautó viszonylata már helyrajzi kérdés is...nem baj, ha konzervatívnak tartasz: inkább fölötte, mint alatta!
A Kakucs tényleg nagyon jó ilyen célra. Tudás nélkül úgy is csak lassan lehet haladni. Ha meg úgy érzed elkottáztad ki tudsz szaladni a pályáról. Ad egy adrenalin löketet így a közúton nem igényli az ember. Ha meg tényleg patentül megy akkor meg bizonyítási vágy csökken
Az én értelmezésemben egy túravezető nem attól túravezető hogy Ő megy a sor legelején vagy Ő tud térképet olvasni. Ez csak egy kisebb része a személyiségének.
Röviden: Igen
Kérdezem:
Jól felidegesítetted magad és hazaérve esetleg úgy válaszolsz a FirstLady-nek ahogy egyébként nem akartál volna. Megérte? És min változtattál? Lehet hogy a következő kanyarba feszültebben mégy bele és hosszabbá válik a fékutad.
"Egyébként egy teherautóval szemben normális dolog a kisebbségi érzés. Nem?"
Szerintem nem. Az hogy a teherautó olyan nagy az egy természetes állapot. Ha valamilyen frusztrálciót érzel a jelenlétében akkor az pl lehet kissebségi érzés.

Tudomásom szerint nem arcoztam, nem anyáztam, kultúrált hangnemben elmondtam a véleményem. Ha valakit frusztrál az hogy mások neki nem tetsző véleményt alkotnak akkor nem hiszem hogy velem van a baj. Részemről ezen téma publikus részét befejeztem.
Záró mondat:
Az erőszak nem megoldás
Na, innentől kezdve nem móka a móka, ha személyeskedünk! Érveket szabad támadni, személyeket nem illik! Ez a vita és a veszekedés között a különbség! Ráadásul ez szüli az agressziót!
Egyébként egy teherautóval szemben normális dolog a kisebbségi érzés. Nem?

És persze. Vannak rossz sofőrök, vannak figyelmetlenek, vannak kezdők, vannak szabálytalanok, és gonoszak is. Az összeset megsiskázni időpazarlás, néhányat pedig nem hatékony...

Tudjátok, ha esni fog az eső, akkor én majd hagyom esni...
Basszus! Szar a billentyűzet!
11+ a helyes megfejtés!
Az nem baj, ha elmész...
1-et ?
Na tessék.....friss példa.

Adony - MOL (Százhalombatta) 24,7km

12,4km-nél.....jövök 90-el, majd SATUZÁS, mert egyszercsak előttem terem egy kocsi a sötétben 60-al
Semmi hátsó világitás, és még a rendszámja is tiszta kosz.
Mi van ha kicsit bambulok, vagy fáradt vagyok, vagy csak egyszerűen máshol jár az agyam?
Ja megvan: TELIBEVEREM hátulról......

Megoldás: INDULÁS ELŐTT ELLENŐRIZNI KELL A VILÁGÍTÁST, legalábbis a kressz szerint, ez az autós cseszett rá.....

17,8km (Ercsi után)
A banditnak nem kis lámpája van....
A banditnak nem kis indexe van..

Elkezdek előzni egy kis platóst. Már túlmentem a sarkán, mire a baromagyú fogja magát és elkezd előzni.
Szintén.......
Ha nem vagyok éber, akkor letol az útról?
Ha Én láttom a köcsögöt a tükrében, akkor Ő miért nem látt engem?
Azért mert kurvára nem érdekli más közlekedő. Megy mint az ökör, bele az éjszakába....

És akkor ne legyek pipa?
24,7km alatt, 18 percen belül - ha nem Én figyelek másra is, akkor 2 esélyem lett volna megdögleni.

Szóval? Ezt is mosolyal intézzük el?
Kazam!

Szakadj már le erről a témáról.
Mindig TÚRAVEZETŐKÉNT kezelsz......
Ez az évi mennyiségem talán 10-15%-a csak. A többiben egyedül megyek......és nem teszi zsebre a sok köcsög ha velem szarakodik. ENNYI...
Ebben nem fogunk egymásra találni az biztos:-)))))

De hogy megnyugtasalak. Én még senkit nem vágtam meg.