BMW ára 2,5 millió a TDM hihetetlen 3-3,2 milka és nyomorult 86 pacit tud így felejtős szerintem.Nem egy szerelem első látásra és kicsit nekem csúnyácska.
Egyenlőre vezet a Trip.
Majd ha csinálnak tesztvezetést jövőre elválik használtban németből egész jó áron lehet már belőlük hozni.Nyami.
És a BMW F800R?
Nekem nagyon bejön, és dicsérik is rendesen a tesztekben. Igaz nem japán, de nekem bejönne. Ugyanúgy Sor2-es mint a gs.
Vagy TDM 900 . Azt mondják az mindenre jó. Állítólag nagy... szerintem nem (annyira), és megincsak sor2. Sőtt: Japán.
Én libasor 4-est csakazért sem vennék. Aztán még lehet lesz olyanom.
Egyébként meg szerintem is amelyikbe szerelmes vagy.
Te vártad hogy borzongjál
Egy ismerősöm , hogy ne legyen nagy a kisértés vett egy choppert.
De egy erős motorral is lehet lassan, szolidan járkálni Nem kell öket kihasználni, a nagyobb se kerül sokkal többe és pl az enyém 5,3l fogyasztása is baráti, még egy 600-ashoz képest is.
Én részemről a lánchidas verziót javallanám. (Bár csak mert én lusta lennék áttolni a vasat a hídon, otthagyni meg parás nekem...) Rúúúzvelt tér-Akadémia u.-Arany J. u.- Bajcsy. Én így mennék.
Nem tom én sose voltam japánfun simán jöhet a duki is bár az nekem túl proccos.Viszont ebben az angolban egy halom a japo alkatrész nissin fékek meg stb hogy nem kell aggódni miatta.
Most néztem az ezres árát 3,5 milka na az azért húzós.De 1-2 évesen a 675-ösök pláne az R verzió nagyon megéri majd.
Egyenlőre vezet a Trip.
Majd ha csinálnak tesztvezetést jövőre elválik használtban németből egész jó áron lehet már belőlük hozni.Nyami.