Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

BMW ára 2,5 millió a TDM hihetetlen 3-3,2 milka és nyomorult 86 pacit tud így felejtős szerintem.Nem egy szerelem első látásra és kicsit nekem csúnyácska.
Egyenlőre vezet a Trip.
Majd ha csinálnak tesztvezetést jövőre elválik használtban németből egész jó áron lehet már belőlük hozni.Nyami.
Hátha GS akkor csak jó lehet, mindegy hogy BMW vagy Suzuki
Bár 12000km alatt 50 km-t motoroztam utassal, de sosetudni.
Viszont az F800R-en talán nagyobb a hátsó ülés, és lehet dobozokat tenni rá ha az az igény.
KB annyi az ára mint a Tripnek de szerintem azzzzzz fincsibb.A TDM meg egy dromedár.Mint a DL.Nem egy cikk-cakk gép.
Halihó.

És a BMW F800R?
Nekem nagyon bejön, és dicsérik is rendesen a tesztekben. Igaz nem japán, de nekem bejönne. Ugyanúgy Sor2-es mint a gs.
Vagy TDM 900 . Azt mondják az mindenre jó. Állítólag nagy... szerintem nem (annyira), és megincsak sor2. Sőtt: Japán.

Én libasor 4-est csakazért sem vennék. Aztán még lehet lesz olyanom.

Egyébként meg szerintem is amelyikbe szerelmes vagy.
Te vártad hogy borzongjál
Egy ismerősöm , hogy ne legyen nagy a kisértés vett egy choppert.
De egy erős motorral is lehet lassan, szolidan járkálni Nem kell öket kihasználni, a nagyobb se kerül sokkal többe és pl az enyém 5,3l fogyasztása is baráti, még egy 600-ashoz képest is.
Üzenet Zimacstól:

"Megvolt a műtét, majdnem 2 óra volt.Izgi volt!Még most nem fáj.Sajna a legdurvább törést hoztam össze.Telózni még nem tudok."

Gyóóóógyúúúúújáááá Macsek!
akmt-s listában benne vagyok. köszi!
Kiszámoltam a hétvégi fogyasztásom: 3.9 l/100km
Szerintem meg a GS
Ár szempontból!
Na jó azé gőzmozdony sem kéne a combjaim közé.Még a nemesebb szerveimnek lesz kampec.
Én is drukk!
Én részemről a lánchidas verziót javallanám. (Bár csak mert én lusta lennék áttolni a vasat a hídon, otthagyni meg parás nekem...) Rúúúzvelt tér-Akadémia u.-Arany J. u.- Bajcsy. Én így mennék.
Vagy a triumph rocket 3
Az gáz akkor marad az ezres SV.

Má ha a GSR nem jött be.Vagy a B-king.
A szűlés is téma szokott lenni!
Én pedig ragaszkodom a ferdeszemüekhez!
Igen.
Nem tom én sose voltam japánfun simán jöhet a duki is bár az nekem túl proccos.Viszont ebben az angolban egy halom a japo alkatrész nissin fékek meg stb hogy nem kell aggódni miatta.
Most néztem az ezres árát 3,5 milka na az azért húzós.De 1-2 évesen a 675-ösök pláne az R verzió nagyon megéri majd.
Na ezt épp irni akartam2.7 milla!
Meg nem japán!
Duki sem,pedig a monster az gyönyörü!
Én mondom bár a fekete a fő csapásirány nekem.Az ára viszont picit aggasztó.A sima 2,4 millio az R 2,7 az Ezres speed meg huuuuuu.De sok.
Na ez is !
a 4-6-os villanyos jár jelenleg a Margit-hídon?
Akkor marad a kedvenc szerelmem.Bár nem egy túramókus bringa.

Speed Triple R