Tanár-Úr kérem!
Szomorúság és bú önti el szííííívemet mikor józsef barátunkhoz hasonlítasz, fodros kis lelkem zokog! Kérlek ne!
Nem azt mondtam, hogy vertcsipkét csinálok minden nekem nem tetsző autós szájából! Sőt van erre a célra rendszeresítve egy igen nagy kaliberű legalább 1ccm-es zöld vizipsztolyom! Ezzel szoktam bosszút állni a lehúzott ablakokon "az előbbi cselekedeted bosszúért kiált" vagy valami hasonló frappáns felkiáltással!
De amikor mindenki lehúzódik, még a rendőr is aki szembe halad, mert látja, hogy ez a korrekt, és az idióta
"majdénmegmutatomnekedteköcsök" annyira belelovalja magát, hogy mikor én már visszajöttem a sávomba és Ő még mindíg csak dudálva, villogva, ordibálva jön felém................. Hát az egy kicsikét bántja hóvirágos, rózsaszín, fodros, bájos kis lelkemet.
Nyugi, én sem tudom, hol a vége. Sem az autómnak, sem a motoromnak. Sőt, autóval már lassan a 100-at se tudom, mert takarékos stíl jáccik. Motorral sem száguldozom, cirka 100 - igaz, hogy azt viszont mindenhol.
dawntez a tanúm: 6-7 l-es fogyasztása mögöttem jőve 5,2 lett.
Ebből a hsz-ből egyetlen szó sem igaz!
1. Elől kiló 30-cal mentél , mi meg a végén majd 200-zal (kellett volna)
2." Kanyarba lassan megyek..." hát persze, mert nem tucc moccni.
3. De a tükröt akkor sem nézed!
4. A füldugód miatt meg nem hallasz
"és mindenki megnézi mi a motorja vége......"
Vannak kivételek Nekem például fingom sincs milyen 130 fölött motorozni :)
És azt sem tudom kocsival milyen 200 fölött menni...
Dehát van akinek ez nem hiányzik az életéből...
És mikor centiken múlik az életed, vagy csak a mocid épsége, akkor mit csinálsz?
Utánamész, és mosolyogva megkéred, hogy legközelebb vegye észre, hogy ott vagy egy motorral?
Vagy ha épp nem centiken múlik.....mert sajnos telibever, és teszem azt az utasod repül egy dupla Libergert......
Akkor?
Nem akarom elhinni, hogy ezt is mosolyogva kezelnéd:-)
Mikor összejövünk akkor még egyszer sem hallotam, hogy bárki is azzal sztorizott volna, hogy mennyivel ment.
MINDENKI megy gyorsan, és mindenki megnézi mi a motorja vége......
No ez nekem még nem sikerült! Vagyis nem mentem még SOHA 240-el....és nem is fogok.
Azért ennyire ne menjünk el ismét kérem, hiszen az egész abból indult el, hogy egy tesó előzni akart, és az autós nekiállta tolni a gázt neki - egész addig nem.
Ez egyszerű bunkóság és kész.
Az hogy Hápi mit csinált meg csak egy következmény.....és egy sorozat vége.
Kirángatta a köcsögöt, megcsapta......majd 2-3 hétre megint nyugodt volt:-)
Az tuti, hogy ha valaki beszólna nekem, akkor nem várnék napokat, mig elfogy a cérna.....ott helyben kinyuvasztom a kretént.
DE!
NEM történt még ilyen, pedig 6 éve folymatosan 2 keréken vagyok.
MIért? Tán mert - és itt a lényeg - NORMÁLISAN közlekedek.
Nem....de ahogy Hápi is leírta: mikor vége a cérnának akkor a következő ember szopikálja meg, a benned/bennem felgyült dühöt.....
Most történt 39 perce...
Százhalombatta, Nagy dög kocsi.....index nélkül befordulás - és NANÁ hogy a fején a telefon.
Miért? Mert hivatalnok........vagyis ÁSZ......legalábbis azt hiszi magáról.
Józsi bácsit, Mari nénit még sose láttam mobilozni vezetés közben.....
SŐT!
Macámnak is van telója......mégse veszi fel, inkább félreáll és akkor nézi meg hogy ki cseszegeti.....
Szóval itt most nem autós - motoros konfliktuskezelés a kérdés, hanem a bunkóságtól indultunk ki. Hogy ha tetvészkedik valaki, akkor ne akkor akarjon Schumit játszani mikor Én már előzők.
Ha egy bringás bunkózna azt simán felrugnám......Szóval nekem teljesen mindegy ki az illető.
Tudod ez az a szokásos 1 sörös téma......
Kis köcsög megissza az 1 üveg sörét, aztán azt hiszi magáról, hogy Ő a K1 világbajnok. Azt ha valaki megcsapja, akkor meg pillázik.
Vagyis miért kell baromnak lenni, ha beül a kretén egy kicsit jobb kocsiba?
VAGY!
Személyes élmény, mikor a pirosnál Géza bácsi a maga 67 évével, és a 120-as skodájával nekiáll....neki akar állni velem versenyezni?
És nem azért mert haladni akar, hanem mert ránéztem, és láttam rajta hogy HÓÓÓÓT ideg, mert egy motoros megelőzi....
bah...lesz mit kalapálni kézen s vason....jobbulást...jő a tél, legalább lesz idő rá, ehh....
Pécs-Mohács közt a főúton szombaton is volt egy perec.....ahogy láttam ...hjaaj...
Az a 8-as volt, és csupán annyival mentem amit enged a kressz:-))))
De ott ugye egyenes végig.....
Itt a lényeg azon van, hogy kanyargós helyeken úgy megyek, ahogy láttom mögöttem az embereket.....2-3-4emberkét, mivel többet nem LÁTSZ!
Ezért is szoktam KÉRNI - csak van hogy cseszik rá a tisztelt társaság, hogy NÉZZETEK magatok möggé is, és ha gebasz van akkor nyumjátok a dudát......
Az előtted lévő is dudál....az előtte lévő is.....és végül Én is tudomást szerzek a dologról.
Erre jó persze a rádió.....csak ugye ezt nem teheted kötelezővé, hiszen nem 2ft
Szomorúság és bú önti el szííííívemet mikor józsef barátunkhoz hasonlítasz, fodros kis lelkem zokog! Kérlek ne!
Nem azt mondtam, hogy vertcsipkét csinálok minden nekem nem tetsző autós szájából! Sőt van erre a célra rendszeresítve egy igen nagy kaliberű legalább 1ccm-es zöld vizipsztolyom! Ezzel szoktam bosszút állni a lehúzott ablakokon "az előbbi cselekedeted bosszúért kiált" vagy valami hasonló frappáns felkiáltással!
De amikor mindenki lehúzódik, még a rendőr is aki szembe halad, mert látja, hogy ez a korrekt, és az idióta
"majdénmegmutatomnekedteköcsök" annyira belelovalja magát, hogy mikor én már visszajöttem a sávomba és Ő még mindíg csak dudálva, villogva, ordibálva jön felém................. Hát az egy kicsikét bántja hóvirágos, rózsaszín, fodros, bájos kis lelkemet.
Téma lezárva!
Esély Petya elküldött egy anyagot....már fent is van az oldalon:
http://www.akmt.hu/sufnituning...
Én a boxra, habverésre, tésztagyúrásra gondoltam:-)
AZ eljön benned is majd az érzés, hidd el!
dawntez a tanúm: 6-7 l-es fogyasztása mögöttem jőve 5,2 lett.
A többit meg megoldjuk!
Most ez a legfontosabb! És hagyd magad ápolgatni, mert ha idő előtt rosszalkodsz akkor nem lesz a régi a mancsod.
DE CSAK A 8-ason:-)
1. Elől kiló 30-cal mentél , mi meg a végén majd 200-zal (kellett volna)
2." Kanyarba lassan megyek..." hát persze, mert nem tucc moccni.
3. De a tükröt akkor sem nézed!
4. A füldugód miatt meg nem hallasz
Ismersz....nem vagyok egy agrsssziv állat, de ha eljár a kezem annak bizony oka van.....
Az okot pedig nem én keresem.
Hogy erre büszke legyek vagy ne?
Passz......
Vannak kivételek Nekem például fingom sincs milyen 130 fölött motorozni :)
És azt sem tudom kocsival milyen 200 fölött menni...
Dehát van akinek ez nem hiányzik az életéből...
És mikor centiken múlik az életed, vagy csak a mocid épsége, akkor mit csinálsz?
Utánamész, és mosolyogva megkéred, hogy legközelebb vegye észre, hogy ott vagy egy motorral?
Vagy ha épp nem centiken múlik.....mert sajnos telibever, és teszem azt az utasod repül egy dupla Libergert......
Akkor?
Nem akarom elhinni, hogy ezt is mosolyogva kezelnéd:-)
Mikor összejövünk akkor még egyszer sem hallotam, hogy bárki is azzal sztorizott volna, hogy mennyivel ment.
MINDENKI megy gyorsan, és mindenki megnézi mi a motorja vége......
No ez nekem még nem sikerült! Vagyis nem mentem még SOHA 240-el....és nem is fogok.
Azért ennyire ne menjünk el ismét kérem, hiszen az egész abból indult el, hogy egy tesó előzni akart, és az autós nekiállta tolni a gázt neki - egész addig nem.
Ez egyszerű bunkóság és kész.
Az hogy Hápi mit csinált meg csak egy következmény.....és egy sorozat vége.
Kirángatta a köcsögöt, megcsapta......majd 2-3 hétre megint nyugodt volt:-)
Az tuti, hogy ha valaki beszólna nekem, akkor nem várnék napokat, mig elfogy a cérna.....ott helyben kinyuvasztom a kretént.
DE!
NEM történt még ilyen, pedig 6 éve folymatosan 2 keréken vagyok.
MIért? Tán mert - és itt a lényeg - NORMÁLISAN közlekedek.
Nem....de ahogy Hápi is leírta: mikor vége a cérnának akkor a következő ember szopikálja meg, a benned/bennem felgyült dühöt.....
Most történt 39 perce...
Százhalombatta, Nagy dög kocsi.....index nélkül befordulás - és NANÁ hogy a fején a telefon.
Miért? Mert hivatalnok........vagyis ÁSZ......legalábbis azt hiszi magáról.
Józsi bácsit, Mari nénit még sose láttam mobilozni vezetés közben.....
SŐT!
Macámnak is van telója......mégse veszi fel, inkább félreáll és akkor nézi meg hogy ki cseszegeti.....
Szóval itt most nem autós - motoros konfliktuskezelés a kérdés, hanem a bunkóságtól indultunk ki. Hogy ha tetvészkedik valaki, akkor ne akkor akarjon Schumit játszani mikor Én már előzők.
Ha egy bringás bunkózna azt simán felrugnám......Szóval nekem teljesen mindegy ki az illető.
Tudod ez az a szokásos 1 sörös téma......
Kis köcsög megissza az 1 üveg sörét, aztán azt hiszi magáról, hogy Ő a K1 világbajnok. Azt ha valaki megcsapja, akkor meg pillázik.
Vagyis miért kell baromnak lenni, ha beül a kretén egy kicsit jobb kocsiba?
VAGY!
Személyes élmény, mikor a pirosnál Géza bácsi a maga 67 évével, és a 120-as skodájával nekiáll....neki akar állni velem versenyezni?
És nem azért mert haladni akar, hanem mert ránéztem, és láttam rajta hogy HÓÓÓÓT ideg, mert egy motoros megelőzi....
Hol vagy egyébként, és hol történt a dolog?
Pécs-Mohács közt a főúton szombaton is volt egy perec.....ahogy láttam ...hjaaj...
Az a 8-as volt, és csupán annyival mentem amit enged a kressz:-))))
De ott ugye egyenes végig.....
Itt a lényeg azon van, hogy kanyargós helyeken úgy megyek, ahogy láttom mögöttem az embereket.....2-3-4emberkét, mivel többet nem LÁTSZ!
Ezért is szoktam KÉRNI - csak van hogy cseszik rá a tisztelt társaság, hogy NÉZZETEK magatok möggé is, és ha gebasz van akkor nyumjátok a dudát......
Az előtted lévő is dudál....az előtte lévő is.....és végül Én is tudomást szerzek a dologról.
Erre jó persze a rádió.....csak ugye ezt nem teheted kötelezővé, hiszen nem 2ft