hi mindenki, köszi a jókívánságokat, hívásokat!
sajna nem az volt a baj h nem mertem balra rántani, rántottam én csak nem időben mert nem láttam mi jön szembe... így csak a bal szélét kaptam el a kocsinak. csukló 5 helyen tört mert bevertem az autóba, térdem hatalmas mert azzal lerúgtam a tankot, de a röpcsi+földetérés miatt már nem sérültem nagyon hála a ruhának...
most tanulok bal kézzel mindent.
péntek műtét. képeket majd küldök.mármint a mocról.
oszt óvatosan, évadzáró jó legyen! cupás!
remélem nem lesz túl nagy "cosmetic change" mert nekem ez a k8-k9-es gixxer 600 design állatira tetszik, sz.tem ennél már csak rosszabbat csinálhatnak.
Sziasztok! van egy 2007-es gs500f-em. Most csinálom a 24000-es szervizelést itthon, de nemtudom, hogy mekkorának kell lennie a szelephézagoknak, egyébként nagyon eltérőek
Bal be.: 0,03 mm
Jobb be: 0,07 mm
Bal Ki.: 0,13 mm
Jobb ki.: 0,12 mm
Nem tudom hogy hol lehet beszerezni ezeket a hézagállitó lapkákat, meg egyáltalán lehet e darabra venni, vagy csak készletben adják. Ha valaki tudna nekem segiteni az nagyon penge lenne.
A válaszokat előre is köszönöm!
átadom neki a jókívánságokat. Én is remélem hamar felgyógyul. a műtétre azután kerülhet majd sor, miután lelappad a jelenlegi dudor. aZorvosok szerint 2-3 hónap a gyógyulási idő.
sajna nem az volt a baj h nem mertem balra rántani, rántottam én csak nem időben mert nem láttam mi jön szembe... így csak a bal szélét kaptam el a kocsinak. csukló 5 helyen tört mert bevertem az autóba, térdem hatalmas mert azzal lerúgtam a tankot, de a röpcsi+földetérés miatt már nem sérültem nagyon hála a ruhának...
most tanulok bal kézzel mindent.
péntek műtét. képeket majd küldök.mármint a mocról.
oszt óvatosan, évadzáró jó legyen! cupás!