"Viszont döntésnél jó úton néha érezhetően hintázik a motor ami bizonytalanná tehet. "
Döntés? Az mi? Nekem csak álló helyzetben megy.
És hogyan kell kicsavarni azt a csavart? Van hozzá egy speckó kulcs (ami nekem nincs) vagy pedig fogok egy franciakulcsot és nekiállok csavargatni?
Gyorsgázra esetleg tud még valaki valamit mondani?
2 féle ember van. Akit kiskorában szép szóval lehet terelgetni, NEVELNI. Aztán a másik - jellemzően etnikumi -, aki csak a pofonból ért, a vezérhímnek hunyászkodik meg. Na, ez az IDOMÍTÁS!
Tudok egyetérteni veled. Itt csak súlyponti különbségek vannak.
- Ha összehoz a sors egy ilyen állattal, akkor nekem elég, ha megcsóválom a fejem és ennyi. Az enyémet! Nem az övét! Hiszen épp elég büntetés leélni egy életet ilyen mentalitással. Cseppet sem kell nekem súlyosbítanom a helyzeten, ami amúgy is tragikus.
- Ha elszakad a cérna, az semmiképp nem erény, hanem kudarc! Én sem vagyok mindenre büszke, amit tettem életem során...de nem gondolom, hogy ezzel kellene fényezni magam...(nem is menne), és nem itt...szerintem.
Na várjá, ha letol az árokba, az véleménynek számít? Mert ha igen, akkor sajnos számít, ugyanis a véleményének köze van a kis életemhez, az meg nekem igenis fontos valami érthetetlen oknál fogva .
Döntés? Az mi? Nekem csak álló helyzetben megy.
És hogyan kell kicsavarni azt a csavart? Van hozzá egy speckó kulcs (ami nekem nincs) vagy pedig fogok egy franciakulcsot és nekiállok csavargatni?
Gyorsgázra esetleg tud még valaki valamit mondani?
Köszi szépen!