Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy látom mindenki szezonzárón van... jó nekik.
Nekem 5 fölé még nem nagyon ment
Szerintem Rigával is.De pont a kettő közt van.Bár ha első motor akkor GS.Pláne a városi tötyögés jobb egy l 2 hengeressel.De szerintem ha 2 émber meg a pakk akkor nem biztos hogy kényelmesen elférne.Nekem az SV már 2 személlyel sem az igazi de én 1,5 személyt kiteszek.
Ezért nem lett GS-em.
500-assal is bejárták már fél Európát innen...
Sv-650N-es.
Hali mindenkinek. Közel 10 év "költséghatékony" robogózás után - fanatikus vagyok, fagyhatárig megyek - nagymotorra pattannék. Eldöntöttem, hogy Suzukit naked-et veszek, de nem látom világosan, hogy hol fogom érezni a határt a gs500 és a 600-as Bandit között. A hétköznapokban városon belüli bejárás lesz, jó idő esetén hosszabb túra. Utóbbi asszonnyal, dobozokkal, európaszerte. Tehát 7 hónapon át pár km. városon belül, gyökkettővel, a maradék 5 hónapban hosszú túrák. Nem tudom nagymotornál a tempós vezetés mennyire kísért, de az 1.2es puntómmal is tökéletesen meg vagyok elégedve. Tehát gs500 vagy nagyobb bandit? Figyelek!
Csak gyanús? Én rögtön megismertelek, csak sajna későn vettelek észre, mert a kocsisor takarásában voltál.
Remélem "tartalmasan" töltöd az idődet északon!
Halihó.

Ma volt egy érdeklődő a motorra, de aztán nem vitte el.
- A legnagyobb gondot az jelentette hogy a motor 2-3000 ezres fordulaton rángat... tovább nem merte húzni. Mondom én ott csúsztatott kuplungal megyek.
- Aztán mondta hogy ez neki túl erős és utcán nem tudja kimotorozni.

Érdekes volt
jobbulást neked,remélem hamar meggyógyulsz.
az meg a másik. a nővérem időpontja előbb volt fixálva. kihagytam vóna az egy hétten ezelőtti beszélegetésünket is ám!
jóéjtmacsekom
kellett nekem a perec, bakker?
de azért annyira de annyira örültem!
Szeretembanda...
Jaj, de mentem volna velük! kellett a nővéremnek idén államvizsgáznia bakker...
ne aggódj, az oktatónk nem sokat mutatott magyarázott. a vonatkoztatás az exemre irányult, aki megmutatatta hogyan kell váltani, elindulni, megállni. az oktatónk olyan volt, amilyen. azzal kezdte, h menjek inkább A korl-ra...
Halihó!

Mellékelt Hölgyek és Urak nálam jártak az imént, meglepetés gyógylátogatáson!

Üzenik az évadzáróknak, hogy holnap a Cápa előtt nem fognak megjelenni!

Pusszantás!
érdekes,ez is 2001-es de a tankra nyúlik az ülés,tehát elvileg japán,pedig ha jól értem csak 2000-ig lehetne az.lehet az is hogy a forgalombahelyezést írja évjáratnak.
szerintem nem is rossz:
http://www.hasznaltauto.hu/3285630_suzuki_gs_200
1

többet nem linkelek be
Gyanús volt . Hát no, nem árt, ha kicsit északon vagyok...
Ma láttam egy motoros ciccahot! Ő ment északnak, mi meg délnek.
Kedves Barátom!
Azt szeretném kérdezni, tudsz-e szájról olvasni?
Kinnalszóóóó!
Thx! Ment új kérdés is!
Na akkor már esedékes.
Üdv.
6000- ként motorolajat ,2 évente egyéb olajat.(fék,telo)
Halihó.
1 gyors kérdés: háány kilóméterenként kell olajat cserélni?
De Nyuszi! Az oktatók kis izék.. Egy nővel kedvesek, de egyébként?
Nálunk a lányknak majdnem kézenfogva mutatta meg a fószer, merre kell menni, végigsétált velük. Nekünk elmutogatta távolról, de inkább aki tudja, mutassa meg, aztán csináljátok, engem hagyjatok békén...
ebben a dimbes-dombos megközelítésben tényleg van valami
Tévedés:-)

Autópálya - Trojane - Bled - Autópálya - Koper - Piran - Koper - Autópálya - Predjama - autópálya - Bled - Vintgar - Krajnsjka Gora - Vrscic hágó - KG - Bled - Azt hegyezés a köbön - végül hazafelé pálya......

Mivel erre már most voltam 3x-ra így hidd el nem 70-el mentem:-))))