Szerintem Rigával is.De pont a kettő közt van.Bár ha első motor akkor GS.Pláne a városi tötyögés jobb egy l 2 hengeressel.De szerintem ha 2 émber meg a pakk akkor nem biztos hogy kényelmesen elférne.Nekem az SV már 2 személlyel sem az igazi de én 1,5 személyt kiteszek.
Ezért nem lett GS-em.
Hali mindenkinek. Közel 10 év "költséghatékony" robogózás után - fanatikus vagyok, fagyhatárig megyek - nagymotorra pattannék. Eldöntöttem, hogy Suzukit naked-et veszek, de nem látom világosan, hogy hol fogom érezni a határt a gs500 és a 600-as Bandit között. A hétköznapokban városon belüli bejárás lesz, jó idő esetén hosszabb túra. Utóbbi asszonnyal, dobozokkal, európaszerte. Tehát 7 hónapon át pár km. városon belül, gyökkettővel, a maradék 5 hónapban hosszú túrák. Nem tudom nagymotornál a tempós vezetés mennyire kísért, de az 1.2es puntómmal is tökéletesen meg vagyok elégedve. Tehát gs500 vagy nagyobb bandit? Figyelek!
Csak gyanús? Én rögtön megismertelek, csak sajna későn vettelek észre, mert a kocsisor takarásában voltál.
Remélem "tartalmasan" töltöd az idődet északon!
Ma volt egy érdeklődő a motorra, de aztán nem vitte el.
- A legnagyobb gondot az jelentette hogy a motor 2-3000 ezres fordulaton rángat... tovább nem merte húzni. Mondom én ott csúsztatott kuplungal megyek.
- Aztán mondta hogy ez neki túl erős és utcán nem tudja kimotorozni.
ne aggódj, az oktatónk nem sokat mutatott magyarázott. a vonatkoztatás az exemre irányult, aki megmutatatta hogyan kell váltani, elindulni, megállni. az oktatónk olyan volt, amilyen. azzal kezdte, h menjek inkább A korl-ra...
érdekes,ez is 2001-es de a tankra nyúlik az ülés,tehát elvileg japán,pedig ha jól értem csak 2000-ig lehetne az.lehet az is hogy a forgalombahelyezést írja évjáratnak.
szerintem nem is rossz: http://www.hasznaltauto.hu/3285630_suzuki_gs_200
1
többet nem linkelek be
De Nyuszi! Az oktatók kis izék.. Egy nővel kedvesek, de egyébként?
Nálunk a lányknak majdnem kézenfogva mutatta meg a fószer, merre kell menni, végigsétált velük. Nekünk elmutogatta távolról, de inkább aki tudja, mutassa meg, aztán csináljátok, engem hagyjatok békén...
Autópálya - Trojane - Bled - Autópálya - Koper - Piran - Koper - Autópálya - Predjama - autópálya - Bled - Vintgar - Krajnsjka Gora - Vrscic hágó - KG - Bled - Azt hegyezés a köbön - végül hazafelé pálya......
Mivel erre már most voltam 3x-ra így hidd el nem 70-el mentem:-))))
Ezért nem lett GS-em.
Remélem "tartalmasan" töltöd az idődet északon!
Ma volt egy érdeklődő a motorra, de aztán nem vitte el.
- A legnagyobb gondot az jelentette hogy a motor 2-3000 ezres fordulaton rángat... tovább nem merte húzni. Mondom én ott csúsztatott kuplungal megyek.
- Aztán mondta hogy ez neki túl erős és utcán nem tudja kimotorozni.
Érdekes volt
jóéjtmacsekom
de azért annyira de annyira örültem!
Szeretembanda...
Mellékelt Hölgyek és Urak nálam jártak az imént, meglepetés gyógylátogatáson!
Üzenik az évadzáróknak, hogy holnap a Cápa előtt nem fognak megjelenni!
Pusszantás!
szerintem nem is rossz:
http://www.hasznaltauto.hu/3285630_suzuki_gs_200
1
többet nem linkelek be
Azt szeretném kérdezni, tudsz-e szájról olvasni?
Kinnalszóóóó!
6000- ként motorolajat ,2 évente egyéb olajat.(fék,telo)
1 gyors kérdés: háány kilóméterenként kell olajat cserélni?
Nálunk a lányknak majdnem kézenfogva mutatta meg a fószer, merre kell menni, végigsétált velük. Nekünk elmutogatta távolról, de inkább aki tudja, mutassa meg, aztán csináljátok, engem hagyjatok békén...
Autópálya - Trojane - Bled - Autópálya - Koper - Piran - Koper - Autópálya - Predjama - autópálya - Bled - Vintgar - Krajnsjka Gora - Vrscic hágó - KG - Bled - Azt hegyezés a köbön - végül hazafelé pálya......
Mivel erre már most voltam 3x-ra így hidd el nem 70-el mentem:-))))