Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól beszélsz, az élet 100 kg felett kezdődik
Mi csak IGAZI férfiak vagyunk:-))))

100kg alatt mint már emliettem csak könyvjelző van.....meg papir nehezék:-))))
Ne is próbálkoz, mert NEM LEHET

Én is belefutottam ebbe....a szerencsém az volt hogy a bontó visszavette tőlem....
Teljesen más a kialakitás, felfogatás, tömlök, huzalok...stb.....

Szóval nem lehet
A neten megrendeled a gumit..... www.pasztoy.hu

Ők visszajeleznek miko rmegvan.....

Azt mész......

kifizeted a dijat és pár perc múlva fent van a gumi......

Én legalábbis így csinálom
Blue

A mammutok nem halltak ki, hisz én is élek!
Én ezekre gondoltam:
Sziasztok

Ratesz.
Nekem is kellene hátsó gumit cserélni, én is kinéztem a Continak a supermoto gumiját, de azt mondta a gumis, hogy jó, de nagyon hamar el fog kopni, de viszont tapad is.
Az "ÉN" félém ezért 3 pontos!
A mamutok kihaltak vazze!

ÉN még élek!
Majd megnézem hogy van-e benne folytás....
Vaze! Akkor naon jó vétel volt! Azt lenne jó tudni, hogy felrakható-e a 2004-esre? Mert abból a folytást nem lehet kimahinálni. Viszont a Tiédből könnyen ki lehet, csak az a bizonyos furat-beragasztás a téma.
Passz! Blue-t kell ilyen dolgokról meginterjúvolni! De valszeg igen.
Vasárnap ő akasztott, most a hóhért akasztják!
Te mint Pesti viheted a kivett gurigákat, de kiszerelik ott is.(meg vissza )
Ratesz! én nem vok nagy speeder, de miért ne fordulna? Csak egx kicsit öblösebb, nem annyira virsli. Én nem érzek semmi különbséget.
Oda be kell jelentkezni? Vagy csak odamegyek és megkérek valakit, hogy húzzon föl nekem új gumit.
Ugyanúgy fordul a gép?
Hát azt meg nem mondom hogy fojtott-e, nem szedtem szét. Nekem igazából csak 1 úszóház kellett róla. 20 ezerért adták a Lakihegyi bontóban. 96os GSen volt, legalábbis ez volt ráírva. A suzuki bontóban 30ért adják darabját!
Mennyiért sikerült a magadévá tenni? De a fő kérdés: folytott, v nem?
Hogy érted, hogy jó?
És jó a /80-as gumi?
Vagy javaslom a Pásztóyt, Blue is itt gumiztat, nekik is jók az áraik. ha jól emlékszem 3-4 ezrest spórolhatsz, ami pont a szerelés.
Egyébként én meg vagyok elégedve a gumikkal.
Na itt most szívás van. Én az alföldautónál rendeltem, de most nem találom őket. Vagy névváltozás volt, v. nemtom.
Grat a melóhoz!

Én is használtam D208at, meg Metzeler Me01-et, mindkét gumival meg voltam elégedve, bár a Metzelert jobban szerette az aszfalt.

Nyáron én is meglátogatom az Euroringet, motorozunk egy jót....
Kicsit elmaradásban vagyok még, most pótolom. Bukócső ügyben még nem döntöttem, hogy teszek-e fel. Nekem ugyanis mindkét oldal le van sakk-mattolva.

Két féle bukócsőről dumáltunk eddig: az Erik féle standard 3 pontos és a Blue féle 2 pontos. Beszélgettem "Oszi bácsival", aki azt mondta, hogy szerinte nem lesz elég a 2 pontos felfogatás buktakor. Hát ebben lehet valami.
persze!Pirelli Sport Demon TZRemen is az van
Teli pocakkal? . . . Azt megnézem!