Ratesz.
Nekem is kellene hátsó gumit cserélni, én is kinéztem a Continak a supermoto gumiját, de azt mondta a gumis, hogy jó, de nagyon hamar el fog kopni, de viszont tapad is.
Vaze! Akkor naon jó vétel volt! Azt lenne jó tudni, hogy felrakható-e a 2004-esre? Mert abból a folytást nem lehet kimahinálni. Viszont a Tiédből könnyen ki lehet, csak az a bizonyos furat-beragasztás a téma.
Passz! Blue-t kell ilyen dolgokról meginterjúvolni! De valszeg igen.
Vasárnap ő akasztott, most a hóhért akasztják!
Te mint Pesti viheted a kivett gurigákat, de kiszerelik ott is.(meg vissza )
Hát azt meg nem mondom hogy fojtott-e, nem szedtem szét. Nekem igazából csak 1 úszóház kellett róla. 20 ezerért adták a Lakihegyi bontóban. 96os GSen volt, legalábbis ez volt ráírva. A suzuki bontóban 30ért adják darabját!
Vagy javaslom a Pásztóyt, Blue is itt gumiztat, nekik is jók az áraik. ha jól emlékszem 3-4 ezrest spórolhatsz, ami pont a szerelés.
Egyébként én meg vagyok elégedve a gumikkal.
Kicsit elmaradásban vagyok még, most pótolom. Bukócső ügyben még nem döntöttem, hogy teszek-e fel. Nekem ugyanis mindkét oldal le van sakk-mattolva.
Két féle bukócsőről dumáltunk eddig: az Erik féle standard 3 pontos és a Blue féle 2 pontos. Beszélgettem "Oszi bácsival", aki azt mondta, hogy szerinte nem lesz elég a 2 pontos felfogatás buktakor. Hát ebben lehet valami.
100kg alatt mint már emliettem csak könyvjelző van.....meg papir nehezék:-))))
Én is belefutottam ebbe....a szerencsém az volt hogy a bontó visszavette tőlem....
Teljesen más a kialakitás, felfogatás, tömlök, huzalok...stb.....
Szóval nem lehet
Ők visszajeleznek miko rmegvan.....
Azt mész......
kifizeted a dijat és pár perc múlva fent van a gumi......
Én legalábbis így csinálom
A mammutok nem halltak ki, hisz én is élek!
Ratesz.
Nekem is kellene hátsó gumit cserélni, én is kinéztem a Continak a supermoto gumiját, de azt mondta a gumis, hogy jó, de nagyon hamar el fog kopni, de viszont tapad is.
ÉN még élek!
Vasárnap ő akasztott, most a hóhért akasztják!
Te mint Pesti viheted a kivett gurigákat, de kiszerelik ott is.(meg vissza )
Egyébként én meg vagyok elégedve a gumikkal.
Én is használtam D208at, meg Metzeler Me01-et, mindkét gumival meg voltam elégedve, bár a Metzelert jobban szerette az aszfalt.
Nyáron én is meglátogatom az Euroringet, motorozunk egy jót....
Két féle bukócsőről dumáltunk eddig: az Erik féle standard 3 pontos és a Blue féle 2 pontos. Beszélgettem "Oszi bácsival", aki azt mondta, hogy szerinte nem lesz elég a 2 pontos felfogatás buktakor. Hát ebben lehet valami.