Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szívem szerint én is csinálnék szombaton egy kis onboardot a ringen, dehát nincs hová feltenni a vörös villámra. Remélem azért cimbik lekameráznak kívülről. És nem azt, hogy leradírozom a Mansellt... Az elég volt egyser az életemben...
Szépen terelgetted a gépsárkányt, grat! De ez a zene...
Kellemes kis video. Valóban ügyesen kezeled a gépsast.
Feltettem egy vididt, sajnos elég szar a minősége mert tömöríteni kellet ide, de 2:41-nél látható mennyire lehet dönteni gyári Bridgestone gumival a gépet Igaz lehet egy picit azért merséz voltam...

http://www.sportmotor.hu/motor...

Blue: Tegnap vagy tegnapelőtt mikor hívtunk elég fáradt hangod volt! aludtál?
Nekem kicsit nehezebb, mert ha van közös gurulás, Miskolcról elmenni a találka helyig min 200 km, megaztán vissza is
Folyamatosan olvasom a forumot, és nem tudok hozzászólni a közös guruláshoz, de igérem én is ott leszek nemsokára.
Karbiszinkron? 2700 km van neki benne. Nekem esetleg a 18 000-hez, viszont a fogyasztásom 4 alatt van 2 személlyel. Tehát elvileg nem lehet ez a baj.Egyszerűen ennyit tud!
Annyira odavagytok a végsebeséggel, nem mindegy mennyit megy?

Tapasztalatom szerint 150 felett ugy elkezd kigyózni, hogy már félelmetes.

Az enyémnek egyébként óra szerint 180 a vége.
Szerintem is jobb, mint ha mindenki egy veknivel meg egy üdítővel dönget. Nem logikus
technoid!
Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog változni. Az enyém is kb. így megy, mint amit leírtál. Az enyémben 18 ezer van, ezért gondoltam már egy karbiszinkronra. De a tiéd nem lehet "szinkrontalan".
tulajdonképpen igazad van, de mégis furdalja egy kicsit az oldalam a kíváncsíság.
a gumikopással kapcsolatban tényleg igazad van!
az igaz, hogy az én gumijaim szinte újak, szóval ez is lehet h közrejátszik.
na mindegy nem rugózok rajta.

ez nem speed gép, nem száguldozásra van, aki száguldozni akar, az nem gs500-at vesz eleve.

Azért leírtam a panaszomat a totalbike.hu motordokijának, kíváncsi leszek, mit válaszol!

üdv
T
Minél kopottabb a gumi, annál "gyorsabb" a gép...
Az óra szerint legalábbis!
Teljesen felesleges a végsebességet nézni. Érzéki csalódás is lehet benne. (mintha nem gyorsulna annyira... stb.) Pláne, hogy csalnak az órák, és főképp, hogy nem mindegy ki ül a motoron. Egy 50 kilós Nyuszi, vagy egy 95 kilós Ratesz... És még a guminyomás is befolyásolhatja az órát... és még ezer más dolog.
Aki nincs kibékülve a vasával, vagy fúrja a kíváncsiság, keressen egy olyan rendezvényt, ahol ingyen megmérik a gépét. Azt hiszem néha közzé teszik a padot egyes nyílt napokon...

Úgy érzem a végsebesség az, amin alig fog menni a hőn szeretett bringa. Talán mindegy is, hogy mennyi...
Egyszer majd kipróbálom én is, de attól még nem adom el a GS-t, mert az én órám 2-vel kevesebbet mutat, mint a tesztben lévő adat.
Ja, és egyszer méretni is fogok...
Én már mentem 170- et analóg órával de nem éreztem, hogy nem menne tovább. A papírja 25KW-ról szól, de hát ugye én a 2. tulaj vagyok. Egyszer azért majd belenézek a karbijába ha elég elszántnak érzem magam hozzá!
Kicsit más:

Az AKMT fórumban zajlanak az események 2007-es HELP ügyben.
Szerintem itt is érdemes kihirdetni az igét!

Aki nem hallot még a szerveződésről:
Az AKMT évente egyszer meglátogat beteg, vagy hátrányos helyzetű gyerekeket. Valami kis aprósággal lepi meg a siserehadat, és természetesen egy kis motoroztatással.

Az idei szervezés állása a következő:

Cél: SOS Gyermekfalu Battonya
Meglepi: vagy AKMT-s sapka, vagy póló, vagy kendő, vagy kitűző (azt hiszem ez nem dőlt még el), esetleg összedobunk pénzmagot és sportszerutalvány. Fejenkét csak 1-2 ezer guruló forintról lenne szó.
Az időpont: 2007. június (hatodikhó) 2.

Reményeim szerint innen is rámozdulunk erre a nemes szerveződésre!

Blue, kérlek pontosíts, ha felületes lettem volna.
GS teszt ebben a tesztben 178at ment, a Superbikeban tesztelték az F-et, az 190et ment.
Bocs, Járműkísérő lap a neve...
Akkor kaptál hozzá egy típusbizonyítványt is... no, azon mennyi az annyi? Ha 25, akkor fojtottat vettél át valószínű. Megbontás nélkül csak padon tudod megméretni...
valszeg nem csak papíron lesz annyi.
nekem is azt mondták, hogy csak papíron 25kw... egyébként a tulaj, akitől vettem elhiszem, h nem tudta, h fojtott.
Természetesen a "nyitott" felajánlás szólt az AKMT-nek is. A lényeg, hogy két nappal előtte (27.) tudjam a létszámot. Nehogy ki kelljen törölgetni a bográcsot.
Én mindent megveszek majd, és dobjuk a kőccséget. Nagyjából egy ezres körül lehet számlálódni fejenként. (Halászlé-túróscsusza, esetleg marhapörkölt, üdcsi, süti) (Ja, és a Nyuszinak a C menü)
A hétvégén ötölök, hatolok és kiszámolom pontosan.
http://www.bma-magazin.de/inde...

itt viszont 155-ről írnak...
összeijesztegettek! 14-én veszem át hőn áhított GS500-am (zsír új), szalonba kértem, hogy papíron (de csak papíron!) 25 kw legyen. Honnan fogom tudni, hogy valóban csak papíron 25...? mennyi az esély rá, hogy visszaszopták az új mocit? illetve, hogy tudnám meg, ha igen, mivel 1600 km-ig még húzatni se lehet. áááááá mindig csak a para....
Amugy tt a környéken a görög kenyér a ÜBERFRNKÓ!