Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Valaki adjon már egy címet ahol meg lehet nézni a videót,mert szeretném megnézni én is.
Köszi nektek.
azt látnád milyen diadal ittas fejet vágnak egyesek mikor lehagynak 90nél azt azt hiszik valami nagy gépet hagytak ott
Szevasztok!

Először is gratula a résztvevőknek és a szerkesztőnek (igen Blue-nak) a videóhoz! Most nézem!

Más.
Lehet, h hülyeséget kérdezek, de az olajszintet hogy kell megnézni? kicsavarom az olajcsavart, kihúzom a pálcát, eddig oké. DE! simán visszanyomom tövig és kihúzom (húú ), VAGY kihúzom majd visszadugom+becsavarom majd kicsavarom és úgy húzom ki? remélem érthető voltam

Más.
Ma gurultam egy egészséges 150km-t, nem is volt semmi gond, attól eltekintve, hogy az aszfalt sajna még mindig hideg.
Utolértem egy swiftet, kielőztem, a barom meg rámtapadt... én tartottam a tempót, 2 percre rá visszaelőzött a kisgyerek. mondom nem versenyzek, nincs értelme, meg nem is veszélyeztetem magam, így kicsit lemaradtam. erre ő is lassított így elkezdtem megint közeledni felé. kiértünk a négysávosra, ahol gondoltam meglógok, szóval visszaálltam a saját tempómra (130-140). persze sejthettem volna, hogy ez nem fog tetszeni a möchtegerne schuminak, szóval megint odalépett neki és elhúzott mellettem kaján mosollyal...
na mondom grat kisfiú, leléptél egy 34 lóerős "izomgépet", büszke lehetsz... biztos kellett az önbizalmának. ennyi a sztori és nem több, legközelebb félre fogok állni, ha ilyen májerrel találkozom.

technoid
na,mindenkinek jó éjt....
Mi ez a kedvetlenség? Nem tetszik a siker és a rajongók hada?
PASIZOM!
No, Blue Mester!

Ez nagyon komolyra sikeredett! Tetszik, de rettentően!
Kicsit furcsa volt magammal szembesülni (és azzal, hogy ez nem az én szakmám... ez a, ez a médiasztárság )... ).
A legjobban a hátsó kamerás felvételek tetszettek!

Gratulálok hozzá Blue! Ez tényleg örök emlék marad!
Devil!
No, Blue Mester!

Ez nagyon komolyra sikeredett! Tetszik, de rettentően!
Kicsit furcsa volt magammal szembesülni (és azzal, hogy ez nem az én szakmám... ez a, ez a médiasztárság )... ).
A legjobban a hátsó kamerás felvételek tetszettek!

Gratulálok hozzá Blue! Ez tényleg örök emlék marad!
OK csajozok:-)

HOLNAP mit csinálsz?
és a többi
és a többi
Ime a DVD menü...... (Az Én példányom már a polcon van:-)))))
MOst értem haza. A csipszet bekészítem és kíváncsian várom az eredményt... Állítólag igggen faxa!
JO lett a video GRATULA
Sajnos ez a net vagy a WMV konvertálás eredménye.....

egy picit nekem is csúszik ha a főoldalról nézem......
Az EREDETI NAGY file-nál nincs ilyen.......
Nekem is...
Kié az az amúgy gyönyörű kék SV ami az összes képen, meg videón a GS sor közepén van?
Végig néztem tekergetés nélkül. Eszméletlen jó lett. Ami a legjobban tetszett az a váltás a Te szólód és a csapat között! "Akkor menjünk csak vissza az elejére!", meg a visszatekerés, meg ahogy bevonulunk, stb... Végigfutott a hideg a hátamon! (de becsuktam az ablakot).

Bár tényleg nyilatkozhattunk volna többen...
Én mentem magam, mert eddig összesen 700km -rt tettem bele. Így pont Ratesz paródiáját testesítettem volna meg... Az viszont nagyon ott volt...
Csak nekem csúszik a hang?
ja nekem is kb. fél perc volt.
Jók a melós netek.
Nekem a melóhelyen 52 mp alatt jött le...
Látom a "hírdessen nővel" elvet követed, nagyon helyesen!

Tőtés van lefele.
Bleeee
Most mivanmáááá? Teddy figyelmét hívtam fel Televíziós karrierjének kezdetére!
Amúgy szentem tök jó a vidi, szal ne szívd a vérem! Inkább csajozzá"!
jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Elismerésed mi?
23-tól már egész élvezhető.......előtte meg csak egy balek dumál magában egy tóparton (A hülye nemhogy nőzne inkább:-)