Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazad lehet...
http://www.geocities.com/motor...

E szerint 162 körül kell(ene) lennie a végsebnek.

Na lehet h beviszem a full-gashoz.

Várom a fojtott verzió tulajok végseb adatait!

üdv
T
Ugyan má:-))
Tescó!

Olvastam a könyvet:-) Hát kenyert már nem veszek a Tescóba:-)))
A héjját Én nem favorizálom PONT ezért...... 300-320-ért számolják az erurót....

Ennyilrt magad is megrendelheted postán Müntyhenbű:.-)))

De amugy Én azt javaslom hogy irjátok össze kinek mi kell (ami nem sürgős) és vagy egybe meglehet rendelni - vagy az évadnyitón Kati ajánlotta hogy a férje (Walter) jár ki Bécsbe igy meghozzná nekünk.....
Akkor meg valaki felugrik érte Tatabányára azt kész.....

B verzió: BÁZISMOTOR....
Ott szerintem jobb áron számolnak!
Én a fejpénzt támogatom! Pesten ugyanis nem nagyon lehet finom kenyeret kapni...

Szerintem mindenképpen legyen szétdobva a pénzt, abból nem lesz vita.
Javulni?
Hát nem hiszem:-) hiszen a ménes odabent nem szaporodik:-))))

Esetleg karbiszinkron? Sokat dobhat a teljesitménybe és a fogyasztásba ha a karbik együtt dolgoznak és nem egymás ellen:-)))
Teddy!
A jó hírem......
Nem kel sietnem haza:-))))
Igaz hogy reggel végzek a melóban, de a hétfőt kivetem szabira:-))) így csak május 1.-én kell reggelre mennem:-))) (azt meg 100% pótlékal fizetik:-)

Más...
AKMT tagokkal hogy állsz? mert lehet hogy jönnének páran...
Nem sokan, hisz a banda nagy része a Plitvicei tavakhoz megyen.......
De pl Emi barátom lehet hogy benevezne egy lére.....meg aki elhalasztotta az évadnyitót:-)))

A másik kérdés.....
Mivel te vagy a gazda így mond a sarcot......
Én legalábbis ezt MEGKÖVETELEM:-))) Mert nem szeretek sehol adós maradni- max a banknál:-)))

a., Mikor AkMT buli van az össz költséget elosztjuk a jelenlévők számávál.......így az igazságos, és eddig ilyen esetben soha nem volt vita....... (sajnos tapasztaltam más félét már életem folyamán - mikor is eldöntöttem hogy biza közös lónak túrós a háta)
b., Mindenki visz valamit......
Na jó halat, meg vízet nem:-)))) De pl kenyér, ücsi.....
ne ijesztgess!

120-on seperc alatt fent van, onnan a 140-ig még érezhetően gyorsul, de onnan már csak vánszorog, az óra szerinti 150-et is elég nehezen éri el.

az nem lehet, hogy még fog javulni? még csak 2700km van benne...

Írjon már még valaki, mennyi a fojtott verzió vége neki!
Kérdés gyötör! Ma voltam a Szentendrei úton... ki volt az, aki tegnap megvette az utolsó füstszínű túraplexit? !
Megkeresem, hol lakik! Azt má tudom, hogy fórumozik...

Jövő hétre lesz másik... ugyanannyiéééé. Bár az Euro még lényegesen drágább volt néhány hónapja... ez az extraprofit, vagy árfolyamnyereség... mittudomén.
Ott már más a bibi!

Az enyém is fojtott........igazi FÉRFI vagyok......de a 140-et vigan elmegyi.....

Én amit mentem vele az 152 volt a digi órán......vagyis analógon olyan 167km/ó.... De ehhez kellett vagy 2km autópálya:-))))

140-re viszont felpumpálja magát 3-400m alatt....
A készlet annyit jlent hogy fent van a neten:-)))

2 hete mikor vettem a gumt a K64-es gumiból a készlet -7db volt.....azt másnap szoltak hogy mikor megyek má......
Szóval ne a készlettel foglalkoz, hanem a válaszlevelükel........
bizony, a távolság már nem lesz kibúvó!

lehet h hagyom magam elcsábítani!
Meg ne tedd, én holnap tekerek feljebb!

Nehogy má másik csapatban játszak!
4-esre kapcsolhatok a kedvedért... CICA!
No, Hölgy és Urak!

29-e rendben. A hely még kérdéses az ebédhez, de mint mondtam két lehetőség van.

Időzíteni úgy lenne érdemes, hogy délre leérjen a csapat. Ebédelünk egyet, dumálunk vagy értelmesen, vagy kevésbé , majd egyet gurulnék veletek.
Itten arra gondolt az eszem, hogy tennénk egy kis kanyart a szekszárdi dombok felé. Baja-Bátaszék-Szálka-Szekszárd-M9-51-es. Kb. kényelmes tempóban olyan 4 órára tehető, amikor hazafelé "engedlek benneteket"...
Szálka felé lehet gumit tesztelni, majd az M9-en kiput kiégetni. Fő az egyensúly és a lelki béke!
Így talán Technoid előtt is elhúztam a mézesmadzagot...
a fojtott témához annyit, h az enyém az és a vége 150 körül van, óra szerint. feljebb nem megy, se 5-be, se 6-ba.
120 felett elfogy a szufla, ami tempósabb előzgetésekkor biza kicsit hiányzik.
nem baj, legalább végigjárom a szamárlétrát és a következő mocimat jobban tudom majd értékelni.
Hmmmmm... 95 kg? És hetesen jár?! Nem szép dolog...
Kösz a címet, megnézem! Kellene venni valami jó kis bukót, de még nem döntöttem hogy mi legyen....
A kiállításon láttam jópár fasza sityót, egész tűrhető áron. Lehet hogy megvárom a következő kiállítást.
Bp-en: kelomotornál nézd meg a HJC-t. Kelomotor
szia robee!

Szekszárdon vettem, 30 pénz volt. Sajna utána láttam a motorkiálllításon ugyanezt 24-ért...
Eddig meg vagyok vele elégedve.

üdv
T
Vazzeg ha reggel nem megyek slózira, én is ütöm a 100 kilót!
Amúgy nem.

Ez ér?
Előnye is van, a "sovány" embereknek. Az Ő motorjuk 48 LE

A mienk csak 40 LE

No ja.......

az első valóban 2 ponts, de a második már nem......

Amugy Én ugy emlékszem hogy amit a haver vett az hasonló volt az elsőre, csak pluszban még az alsó vázhoz is ment egy nyúlvány........
Köszöntem szépen!

Csak nagyon nehéz a választás, így a monitorról. Viszont, ahogy néztem készleten meg nincs minden. :(

Na majd rábökök az egyikre csukott szemmel. (persze nem.) Még megálmodom...
A picsába, kis girhes pöcs vagyok... Most nagyon szarul érzem magam a 95kg-ommal... lesújtó érzés megtudni az igazságot...