A héjját Én nem favorizálom PONT ezért...... 300-320-ért számolják az erurót....
Ennyilrt magad is megrendelheted postán Müntyhenbű:.-)))
De amugy Én azt javaslom hogy irjátok össze kinek mi kell (ami nem sürgős) és vagy egybe meglehet rendelni - vagy az évadnyitón Kati ajánlotta hogy a férje (Walter) jár ki Bécsbe igy meghozzná nekünk.....
Akkor meg valaki felugrik érte Tatabányára azt kész.....
B verzió: BÁZISMOTOR....
Ott szerintem jobb áron számolnak!
Teddy!
A jó hírem......
Nem kel sietnem haza:-))))
Igaz hogy reggel végzek a melóban, de a hétfőt kivetem szabira:-))) így csak május 1.-én kell reggelre mennem:-))) (azt meg 100% pótlékal fizetik:-)
Más...
AKMT tagokkal hogy állsz? mert lehet hogy jönnének páran...
Nem sokan, hisz a banda nagy része a Plitvicei tavakhoz megyen.......
De pl Emi barátom lehet hogy benevezne egy lére.....meg aki elhalasztotta az évadnyitót:-)))
A másik kérdés.....
Mivel te vagy a gazda így mond a sarcot......
Én legalábbis ezt MEGKÖVETELEM:-))) Mert nem szeretek sehol adós maradni- max a banknál:-)))
a., Mikor AkMT buli van az össz költséget elosztjuk a jelenlévők számávál.......így az igazságos, és eddig ilyen esetben soha nem volt vita....... (sajnos tapasztaltam más félét már életem folyamán - mikor is eldöntöttem hogy biza közös lónak túrós a háta)
b., Mindenki visz valamit......
Na jó halat, meg vízet nem:-)))) De pl kenyér, ücsi.....
Kérdés gyötör! Ma voltam a Szentendrei úton... ki volt az, aki tegnap megvette az utolsó füstszínű túraplexit? !
Megkeresem, hol lakik! Azt má tudom, hogy fórumozik...
Jövő hétre lesz másik... ugyanannyiéééé. Bár az Euro még lényegesen drágább volt néhány hónapja... ez az extraprofit, vagy árfolyamnyereség... mittudomén.
2 hete mikor vettem a gumt a K64-es gumiból a készlet -7db volt.....azt másnap szoltak hogy mikor megyek má......
Szóval ne a készlettel foglalkoz, hanem a válaszlevelükel........
29-e rendben. A hely még kérdéses az ebédhez, de mint mondtam két lehetőség van.
Időzíteni úgy lenne érdemes, hogy délre leérjen a csapat. Ebédelünk egyet, dumálunk vagy értelmesen, vagy kevésbé , majd egyet gurulnék veletek.
Itten arra gondolt az eszem, hogy tennénk egy kis kanyart a szekszárdi dombok felé. Baja-Bátaszék-Szálka-Szekszárd-M9-51-es. Kb. kényelmes tempóban olyan 4 órára tehető, amikor hazafelé "engedlek benneteket"...
Szálka felé lehet gumit tesztelni, majd az M9-en kiput kiégetni. Fő az egyensúly és a lelki béke!
Így talán Technoid előtt is elhúztam a mézesmadzagot...
a fojtott témához annyit, h az enyém az és a vége 150 körül van, óra szerint. feljebb nem megy, se 5-be, se 6-ba.
120 felett elfogy a szufla, ami tempósabb előzgetésekkor biza kicsit hiányzik.
nem baj, legalább végigjárom a szamárlétrát és a következő mocimat jobban tudom majd értékelni.
Kösz a címet, megnézem! Kellene venni valami jó kis bukót, de még nem döntöttem hogy mi legyen....
A kiállításon láttam jópár fasza sityót, egész tűrhető áron. Lehet hogy megvárom a következő kiállítást.
http://www.geocities.com/motor...
E szerint 162 körül kell(ene) lennie a végsebnek.
Na lehet h beviszem a full-gashoz.
Várom a fojtott verzió tulajok végseb adatait!
üdv
T