Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bstar?

Me?
A kesztyűm is B-s.....a kabátom is B.s..........
Mondom hogy az egyik legjobb (pénzügyileg) az RMC!

JA! és ha elszakad a kabát, nadrág...XY.......megvarják neked! Úgy hogy észre se veszed! (garancia)
ELISMERÉSEM!
Kösz...szóval 23-ig percig senkit nem érdekel:-))))

OK.........vettem az adást
Na mi van kislány? Tetszel magadnak mi:-))))

Most gondolj bele...a sok savanyú képet vágó kollégás még soha nekrült fel egy DVD-re se:-))) Főleg nem boritóként:-)))) Amolyan CIMLAPlányka:-))))

No Szóval nézétek:-)))
A végén vannak a jó dolgok:-))))
PL
"mennyivel megy?"
"Jogsi nélkül"
"sportdob"
Teddy! A 23 perctől kezdd a videjjó megtekintését!
Ezt jól összehoztuk... Legközelebb frissítek.
Blue!

Még mennyi van hátra? Tűkön ülök...
No kérem szépen:-)

Összedobtam a DVD boritót is........

De tudom hogy titeket a link érdekel:-))))))))
Hát nesztek..............

http://bole.extra.hu/gs500tesz...
Köszi.

Én is BStar-ban gondolkodom, mert a pénztárcám Norby Update rendszerű. És egyébként nem is hallottam róla olyan nagyon rosszakat.
Kedves kolegák!
Ez nem felhívás volt!
Nehogy elkezdjétek szapulni a BStar-t, mert sírva fakadok.

Jó lesz és kész!
Sziasztok !

Bukócső ügyben tudom ajánlani a Biker Word-öt ,amikor még megvolt a Gs-em én is itt vettem .
Itt a link:http://biker-world.hu/egyterme...
Esetleg hátha valakit érdekel és tudtam segíteni nektek.

Blueéknak gratula a videohoz néztem a demot egész jó .
Elérhető lesz neten is? mert megnézném.

Hbali-nak üzenem,hogy a Törökbálinti RMC oldalán van kép a ruhaválasztékról , én itt vettem a ruhát igaz,hogy Cordura BStar de nekem megfelel (egyelőre).
Ez igaz!

Én is éppen az RMC oldalát nyálazom ruha ügyben, de nem van kép róluk. Úgyhogy megyek személyesen. Mert, ha már van egy szép pacim, akkor ahoz fel is illik öltözni...

(meg a picsámat is féltem...)
30 perc és a VIDI a neten.............

1 óra és kész a DVD.............

Hulla vagyok:-) és ráadásul ma még éjszakás is vagyok.....
Edobom az agyam:-))))

AZ RMC új próbálkozása?
Azért ennyire nem kellene szerintem:-) Hisz a kint árakat ugyse tudják tartani - és ha pár dolog kell akkor már érdemesebb inkább kimenni.....

Nem tudom....de 99% hogy PL Ők is rendelgetik a holmit......így pedig ugyan ott vagy ahol a part szakad.........
Ráadásul ruhát próbálni kell ugyebár.....

Az fix!
Nekem az RMC az egyik legolcsóbb (motorbarát) boltom!
A TZR-emet is tölük vettem 2002-ben....
Ha nem volt olyan, akkor akár be is lehetne postolni ide.

Látom a döntésekben hasonlóak vagyunk.
Cáfolnék.
Nagy sebességnél bizonyára így van, de:
Amikor voltam vezetéstechnikai tanfolyáson, az egyik lassan manőverező résznél, egyszer leraktam a gépet, mert meggondolatlanul visszevettem a gázt és hopp, a fizika törvényeinek behódolva eldőlt. Mák, hogy balra.
A ét keréken és a csövön állt meg. Igaz, a kormányt még fogtam, de ha elengedem, akkor is alig-alig ért volna le, cső nélkül meg kitudja? így gyakorlatilag egyetlen karcolás sem esett a gépen.
Ennél szerintem összetettebb a kérdés, pl. balra esésnél megrepedhet a dekni, kifolyik az olaj, blokk jár tovább. Jobbra esésnél letörhet a gyújtásfedél amit 3 apró csavar tart és "ledarálódhat" a gyújtás..
Egy érdekesség, amire most leltem rá...

LOUIS

Magyarosan
Nem is volt olyan az a kép....
Javítanám az egyik mondatod, ami úgy végződik: "és még motorozik is". Dölöngél jobbra-balra. Ez a helyénvaló kifejezés....
Megyek én, de egyedül azért más, amikor csak a saját tempómra kell "figyelni". A szeptemberi pilismaróti baleset után is én vezettem egyedül haza, pedig hazahozták volna a gépet. De azt az érzést, ami aznap meg azóta is bennem van.... Talán ezért is vagyok visszafogottabb, és nem döntök olyan szépen ( ) mit EGYESEK. Lásd vidi.... Az a baj, h túl mereven ülök, de majd gyakorolok.
Már zümiszínű vagyok az irigykedéstől, hogy Te is, meg Ratesz is...
Ahhh, szegényke!
most nagyon okos fejet vágok, jó? (De azé" köszike )
bántottalak én valaha? . .
És most megyek oda, ahova Ratesz!