Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha sok cuccot kell szállítani akkor hátulra gumipókkal felmegy egy nagyobb táska, a tankra pedig csomagrögzítő hálóval a hátizsák.
Csak az a baj hogy a gumipókok ledörzsölték a fényezést az oldalidomról.

A tanknál előrelátóbb voltam mert tettem egy kartonpapírt a táska alá, így az nem tud dörzsölődni.

Hogy lehet ennyire szar a fényezés?
Vicces amúgy, idegesít pár embert, hogy egy fórumon hozzászólásokat merek írni.

Mekkora bunkóság, pf. Hallatlan.
Hali!

Vas megyében merrefelé laksz?Én itt lakok a szomszédba ha gondolod összefuthatnánk valamikor elég sűrűn járok arra.
Mikor a benzingőz távozik a tankból, ha sokat áll a mocc napon. De mosmá kezdek aggódni, hogy én is hallom de más nem ...
Szerintem szerezz be egy dobozt, oda beraksz mindent ( rendszám kivételével ) lezárod és biztonságba tudhatod a cuccost, és gurulhatsz nyugodtan.
Milyen sziszegés?
Én amikor eléggé hajtottam akkor a fordulat folyamatosan 6000 fölött járt, előzéseknél 2-3at váltottam vissza, mindez 180 km-en keresztül. Akkor 4,6-ot sikerült kicsikarni belőle.

Meg is döntöttem a Kaposvár-Kiskunhalas rekordomat. Ezt a mostanit már nem akarom megdönteni. Ez volt az az út amikor, elhagytam a rendszámom, a tárcám, és a telefonom. Azóta nem szoktam eléggé hajtani, de nem is szabad. Azt nem szereti.
Ahha . Legalábbis nekem még senki nem mondta azt, hogy nem az.
De áhh, az az ezres GSX R biztos halál. A fejem is elveszteném akkora teljesítménytől. Átvitt értelemben és ténylegesen is.
A sziszegést azt hallom.De akkor ez most normális?
Mer a hülye nem tud rendesen motorozni... .
Amúgy tegnap szembe jött velem egy K9-es GSX R 1000. Viszont motoros helyett csak egy levegőbe levő első kereket láttam.
Sz.tem nem. Azoknak szintén akiknél valamiért nem illeszkedik tökéletesen a tanksapka, és egy kis helyen ki tud párologni a melegben a benya. Nálad is talán ez van. Persze, lehet, hogy tök más az ok.
Nem . Párolog a benya, azt érzed, ami a tankból kieresztődik. Ha meglögybölöd, akkor hallhatod is, hogy "sziszeg a sapka"
A késés bocsátós, a törés az nem volna!
Még egy kérdés: csak nekem benzinszagu a mocim ha napon van?
Na tessék, már segítettem is, ahogy elnézem. Feltalálod te magad
Léccilécci óvónéni!
Egyenesekben 70-80, de néha 85 fölé is megyek.
Jó hosszú egyenesek lehetnek ...
de 5 liter fölött még nem evett
Segííícccsek ?
Az egyenesekben 150-180 de néha 190 fölé is megyek :)
Nem. Csak 123 ccm-et, és 11,5 lóerőt használsz.

+70-nél nem mész jobban. 80-nál azért már 2,5 is meglehet, az átlag 2,3.
Az enyém 2004-es, és amióta megvan (2007) ugyanúgy eszik. 4-5 között. 5 litykó fölé csak most ment a lengyel túra után, mert szinte sosem ment 5000 alá fordulat visszafele a kanyarokban ...
Ennek tükrében hadd kérdezzem meg, mint jelent az "eléggé hajtom" ?