Csak esetedben krómos kipufogó volt, amelyet a trahány tulaj nem takarított, és elkezdett rozsdásodni, csúnya volt. Ellenben a GS 500 kipuffja festett, amiről szeret leégni a festék, ezután, pláne, hogy oda csapja a kerék a mocskot, és pláne, ha nem mossák le rendszeresen jó kráteresen rozsdás lesz. És ilyenkor a legyezőkoronggal kicsit kisimítható.
Krómos kipuffra meg csak pasztát kennék, aztán rongykorong, mert a drótkorong is karcol... Nem is akárhogyan...
Sajnos eltűnt az összes t*scoból a hőálló fekete Motip. Nem tudom, hogy miért?
Van helyette másik, de mind sz*r. Én vagy 4-et kipróbáltam, de csak a Motip volt jó. A szexuárdi festékboltban kaptam legutóbb.
Megfordult a fejemben, de azt szívesebben teszteltem volna, hogy a feje keményebb-e vagy a sapkám .
Szerencsére már vége a szigetnek, elhúztak haza a ...csába.
Amúgy eszméletlen, tegnap franciák az akvavörldöt is lezúzták . Csak kicsit voltak beállva ettől-attól. Ebből (is) valahogy arra következtet az ember, hogy a Nyugat alja szívesen jön ide szórakozgatni... Meg félmeztelenül mászkálnak a város közepén...
Komolyan, ha már ennyire kell nekünk (illetve egyes üzleti köröknek ) 400 000 embert összepasszírozni egy hétre, akkor vigyék már ki valahova a puszta közepére ezt a xart, 7 kilométerre lakom a szigettől és tisztán hallom a koncerteket .
1x voltam én is, 2006-ban... Azt a bűzt, mocskot, tömeget ... Vúdsztok sem a városban volt.
Na jó, bocsesz a nyavalygásért, befejeztem .
Például RO-55 "rozsdamaró"... valahogy így szól a szlogen: "Rozsdátlanít, passzivál-foszfátoz..."
De előtte drótkefe és csiszolás mindenképp. Nem kell fémig csiszolni, csak simára...
Ahogy esSO mondja, nem kell nagy feneket keríteni neki.
Nem kell ekkora fenék a dolognak! Mivel eredetileg is feketére volt festve, tk csak a régi festéket kell eltávolítani, ami már úgyis itt-ott van. Nekem sima drótkefével lejött, mindenféle erőlködés nélkül.
Aztán a fújásnál ajánlom az egész dobozt felhasználni, különös figyelemmel a leömlőkre.
Én egyszer vettem egy ilyen tubus krémet. Sima egyszerű rongyra nyomsz egy keveset és dörzsölöd kb 1-2 percet az adott felületet.
Elég hatékony. + nem károsítja magát a fémet ha jól tudom.
Lehet, megvan mégv alahol körbenézek aztán beírom a nevét.
Ha nem akarod megunni az életed szerintem kunyizd a bátyádtól vagy kölcsönözz egyet.Drótkorong a nyerő.Bár tele lessz a lábad szurkálva apró drótokkal ha rövidnaciban csinálod.A kráterszerű mélyedéseket smirglivel háááááát csiszatolhatod a 4 napos hétvége alatt és akkor is fog maradni ahol nem éred el.
Suzuki GS 500 -as eladó, ha valakit érdekelne, tudok több infót adni róla. A Motor 2004 -es 19.000 km.
Krómos kipuffra meg csak pasztát kennék, aztán rongykorong, mert a drótkorong is karcol... Nem is akárhogyan...
Támogatom az elképzelést
Híreket mondTOK!
Kevlár-Cicifix!
Motip rulez!
Tudod milyen jó ez a nyugalom errefelé?
Azon szoktam csodálkozni ha 20 kmen belül 2-nél több autó jön szembe
Akkor már inkább vigyék le őket a bányába... ott nem tunak nagy kárt csinálni
Na megyek bevásárolni a kellékeket, aztán nekiállok. Este beszámolok.
Sajnos eltűnt az összes t*scoból a hőálló fekete Motip. Nem tudom, hogy miért?
Van helyette másik, de mind sz*r. Én vagy 4-et kipróbáltam, de csak a Motip volt jó. A szexuárdi festékboltban kaptam legutóbb.
Hiába, kavinton!
Szerencsére már vége a szigetnek, elhúztak haza a ...csába.
Amúgy eszméletlen, tegnap franciák az akvavörldöt is lezúzták . Csak kicsit voltak beállva ettől-attól. Ebből (is) valahogy arra következtet az ember, hogy a Nyugat alja szívesen jön ide szórakozgatni... Meg félmeztelenül mászkálnak a város közepén...
Komolyan, ha már ennyire kell nekünk (illetve egyes üzleti köröknek ) 400 000 embert összepasszírozni egy hétre, akkor vigyék már ki valahova a puszta közepére ezt a xart, 7 kilométerre lakom a szigettől és tisztán hallom a koncerteket .
1x voltam én is, 2006-ban... Azt a bűzt, mocskot, tömeget ... Vúdsztok sem a városban volt.
Na jó, bocsesz a nyavalygásért, befejeztem .
De előtte drótkefe és csiszolás mindenképp. Nem kell fémig csiszolni, csak simára...
Ahogy esSO mondja, nem kell nagy feneket keríteni neki.
A lényeg a MOTIP spray.
Aztán a fújásnál ajánlom az egész dobozt felhasználni, különös figyelemmel a leömlőkre.
A Ciff-et nem javaslom!
Én egyszer vettem egy ilyen tubus krémet. Sima egyszerű rongyra nyomsz egy keveset és dörzsölöd kb 1-2 percet az adott felületet.
Elég hatékony. + nem károsítja magát a fémet ha jól tudom.
Lehet, megvan mégv alahol körbenézek aztán beírom a nevét.