Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

MSN-n beszélhetünk, cím: bikeoffreedom@citromail.hu

Csak úgy érdekel a dolog, ha van valamilyen motorbeszámítási lehetőség! Az megoldható?
aztán hogy lessz az a 2 liter? Ha tolom és iszom a benzint? :):)
Megteheted. Nézz be az adás-vétel topikba.
Biker, vagyok, skype vagy msn -en tudunk beszélni ha ráérsz.
Ha megtehetném, munkába járni én tartanék egy 125 (250) körüli gépet, pont emiatt a kis fogyi miatt. Túrázni meg pl. DL650, amit nem koptatnék a városban... De egyelőre marad az arany középút az univerzális csodaöszvérrel.
A mostanival 2 litert is meg lehet csinálni simán. Én nyertem.
Én még nem tudom hány literrel fogok járni, de remélem még ebben a szezonban megtudom.
M8-as.
Én eléggé hajtom de a fogyasztás 5 alatt van simán(4,6) körül. 10 ezer kilométer van bent ugyhogy elég ujj még gondolom ez is szempont a fogyasztáshoz és az enyém már spoilerezett szerintem ez is számít
Én meg nem használom városban és 4 alatt eljárok vele
Sziasztok!

Hasonlóképp, mint Ciccah - bár kevésbé sportosan, mivel nekem nincs rajta idom -, hajtom én is, bár én a hosszabb, nyugisabb külvárosi szakaszokon 3000 alá is leengedem, és gurulok az autókkal. Gyorsításkor meg 8-9-ig is felmegy néha... szóval, ahogy a forgalom diktálja, belvárosban én is 4000 körül tartom a rugalmasság miatt. Ha jobban pörgetem, benyeli az 5,5l-t is, finom gyorsításokkal 5l alá is le tudom vinni, mivel ez is szempont.
Látom 790. Ez fix ár lenne? ( A legtöbb 2004-est 6-700 között láttam)

bikeoffreedom@citromail.hu-n elérhető vagyok. Illetve itt is.
Eztmegénnemértem! ( )
13-as kulcs megy rá ugyhogy akkor asszem 8-as
Üdv, itt!

Igen érdekelne a GS, részletre, + 125-ösöm beszámítása ( az lenne a kezdő), ha ez így megoldható valahogy akkor érdekel.

Ha sikerül eladni akkor nem kell beszámítás természetesen.

Csütörtöktől nem leszek. 28/29 körül ok. Szeptembertől csak hétvégén érek rá.

Az lenne a kérdésem még a beszámításon kívül, hogy milyen áron gondoltad eladni, van-e hozzá valami extra ( doboz, plexi, bukócső stb.)
Egy gyors kérdés: milyen méretű az a csavar ami a kipufogót a hátsó lábtartónál tartja?
Vas megyei vagyok,ha esetleg valaki tervez vas megyében motorozást én benne vagyok.
Hali !
Hát ha jól figyeltem meg a 3-ban 4000-et forog 50-nél, 4-ben 60-nál forog 4000-et. Én úgy vettem észre, hogy általában 4- és 6000 között használom a városban, tekintettel arra, hogy akkor húz rendesen. Ha meg úgymond menni kell tempósabban, akkor megy 6000 fölé.
4-ben 4000 alatt csak akkor pöfögök, ha nincs kedvem váltogatni és nincs potenciális "baromállat" a közelben .
Sziasztok.Kb 6 hete vettem a mocimat másfél évessen és nagyon frankóóó. Pedig aztán hajtom mint állat. Kicsit halk a kipufogója de azt majd tavasszal kicserélem.Olyan kérdésem lenne,hogy mi tesz jót a motornak,hogyha városban szép nyugodt fordulattal 50-el megyek vagy ha nagy foedulaton megyek 50-el?
Blue
Nem ismerem ennyire a történelmet,de 2008-ban vette a gyerek a Gs-t,mert 1.5 éves!
Na mind1,mert csupa rozsda!
Csutka kormányos az enyém, nem gondoltam hogy a többin nincs telo állitás!
Azért köcc az infot!
Jah, rengeteget ...
Hááát, a hastánc most egy kicsit szünetel, júli elején voltam táborban, azóta nem is nagyon volt óra. Egyrészt babát vár a tanár szeptemberre, másrészt folyamatosan meló volt nekem. Ősszel kezdjük újra nyomni . Télnél előbb nem hiszem, hogy sikerál összehozni estet. De inkább tavaszra tippelek .
Gondoltam hogy viccelsz de azért megpróbáltam érthetővé tenni a dolgokat köszönöm az információkat
túl sokat találkoztok! mikó lesz fellépésed?
Én nem is, csak néha essoskodok ...