Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tömören válaszolok: viccelgettem az imént, azért volt ottan mellette a vigyorgás, nem megbántásilag írtam .
De egyébként így már tényleg jobban néz ki a mondat .
Amúgy mindkettőnék ugyanaz a hibakód folytatólagosan
Akkor pl. trutyi van a karbiban. Ha van vmi lerakódás itt-ott, akkor szokik ilyet csinálni. Vagy ha trágya az üzemanyag minőségileg. Kopp gáznál meg hirtelen nyel egy nagyot...
Nekem is volt néha, hogy rángatott, de az sztem csak a xar benzin miatt volt.
Tömören elmondom nem a motor nő vagy pasi !hanem van 2 ismerősöm egyik egy csaj Edina neki van egy gs 500 asa, és van egy haver Győrben Péter neki is van egy gs 500 asa és folyton szarakodnak a vassal igy érthető?
de gonosz vagy mán, he
akkor mi lenne, ha elvinnék szakihoz? itt a fórumon ilyen nem szokott előfordulni.
nekem konkrétan még nem fulladt le, csak amikor én voltam béna. jó kis motor ez.
Egyes nacskáknak igencsak jól megy egy gs 500 a mászóka
Főleg hogyan lehet egy motor csaj vagy pasi
De én sem értem. Hacsak nem arra gondol, hogy nem megy 250-et egyik sem ...
nézd meg az uccsó képet. 10 karommal kapaszkodik, le ne essen... összevissza tekergett rajta délelőtt, jóhogy lekaptam fotóilag.
Pl megáll a pirosnál és folyton leáll nem tudták megjavítani ideíglenes megoldás 2200 as alapjárat vagy alacsony fordulaton berángat mintha nem kapna elég benzint vagy kopp gáznál bedadog
eztetnemértem...
Nem krómos. Rozsdamentes anyagból van.
Aranyos... Mászókának hasznáta a mocit ?
Konkrétan mit értesz üszkölés alatt ?
Na ez mókás
2 ismerősömnek is van gs 500 egyik pasi a másik csaj és folyton üszkölnek a motorral
Igen, nekem bevált a motor, probléma nincsen vele.
Ha sikerül eladnom, egy gsr- 600 ast szeretnék, ha nem sikerül eladni, akkor sem esek kétségbe, akkor megtartom :D
miért ne vált volna? mire gondolsz?
bevált neked a motor?
eccere majdnem ugyanaztat...
szokota olvasni a fórumot, szerintem nemsoká jelentkezik.
Be fog nézni előbb utóbb ma, és ha még nagyon akar motort (ami felől nincs kétségem) meg fog keresni .
Köszi az infót!
IfjuBikert hogyan tudom elérni?
Cicó alaposan áttanulmányozta a gs-t.

Még szerencse, hogy csak megkésve - ebben az esetben
most jöttem rá, hogy ennek motoros fórumon külön értelme van...