Az a 20 ló nem 20 ló, mert a GS-ek nagy része fojtott, ami 25 kW×1,36=34 gyipaci. Az SV meg ennek kb éppenpontosan a duplája. De inkább még pár lóval több is.
Egyik haverom pl. SV 1000-t akar. Mondtam neki az azért sok. ( Ő is velem együtt csinálta az A különbözetit.) Ebből gondoltam rá, hogy esetleg egy 650 beleférne, árba se sokkal több mint egy GS. Bár mindegym ert először ígyis-úgyis el kell adni az előző gépem. Amúgy most mentem vele elugrottam boltba, megyek ki süt rá a nap, állati jól néz ki. Csak ott alul az a blokk kicsit lenne izmosabb...
Azért annyira nem vészes a különbség a két motor közt.Ha tud a jobb kezének parancsolni van köztük hasonlóság.Én az egész tanfolyamot GS-en tettem le így van alapom az összehasonlításra.Ha az inyektoros változat mellett dönt az SVben az irtó kezes nem lesz nagy baj.
Az SV-t sztem hagyd még. Én is a GS és az SV között vacilláltam, de nem bántam meg a döntésemet. Akkor az SV sokkal nagyobbnak tűnt, és a csutkakormány miatt a biztonságérzetemmel, illetve annak hiányával sem voltam kibékülve. És az a + 20 paci nem úgy néz ki, ahogy gondolod, az SV sokkal harapósabb, V2, 3000-nél már tol mint állat . Simán kimegy a mazsola segge alól...
A GS kiváló következő lépcsőfoknak, de azt is szokni kell majd. A SV meg majd a GS után jó lesz .
Lehet, hogy tényleg nincs baja, de ahogy kinéz, én aszondom, ez egy taknyolás utáni idomos motor csupaszítva, alkatrészcserével. Így ugyanis még mindig jobban kijön belőle, mintha nekiállna újraidomozni, fényezni, matricázni, pláne, ha netán komlpett fejidomot is kellett volna vennie hozzá .
Ez idomos volt... Utólag mégis ki a fene rakatna rá egy olajhűtőt ? Ahogy a többiek mondták, szerintem is van valami ezzel a motorral ...
Ilyennek kéne lennie:
Azt hiszem lassan kiválasztom : givi A210 lesz.
Találtam egy eladó gs 500 at, szerintem azon ez van és nem is néz ki vele rosszul, nem egy szélvédő, de talán kesztyűtartónál többet ér...
A mérete 36,5x35 csak azt nem tudom hogy a magasságra megadott 35 honnan számít : a lámpa feletti hasznos felület vagy ameddig leér.
Ide linkelem motort (nem reklámnak) már csak azért is mert láttam ezt 600 as 500 ast ... http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Dawntez a tiéden is hasonló plexi van?
Amugy én is 600ért vettem 2005/3 gsemet, de ez egy másik történet.
Te kis hrvacka menyecske.
Az lenne a kérdésem, hogy GS500-ra ami nem F-es sorozat rárakhatóak az F-es elemek?!
A GS kiváló következő lépcsőfoknak, de azt is szokni kell majd. A SV meg majd a GS után jó lesz .
Nemtudom most mit kéne tennem.
Ilyennek kéne lennie:
Azt hiszem lassan kiválasztom : givi A210 lesz.
Találtam egy eladó gs 500 at, szerintem azon ez van és nem is néz ki vele rosszul, nem egy szélvédő, de talán kesztyűtartónál többet ér...
A mérete 36,5x35 csak azt nem tudom hogy a magasságra megadott 35 honnan számít : a lámpa feletti hasznos felület vagy ameddig leér.
Ide linkelem motort (nem reklámnak) már csak azért is mert láttam ezt 600 as 500 ast ...
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Dawntez a tiéden is hasonló plexi van?
Amugy én is 600ért vettem 2005/3 gsemet, de ez egy másik történet.
A cucc csak hétfőn lesz nálam...ha nem baj.
Ha nem jó az időpont, csörgess meg, innentől már csak telefon.