Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hihihi . Én lenni az . Uuuuudebrutálszépvoooooot !
Szia cicc!
Te kis hrvacka menyecske.
Az a 20 ló nem 20 ló, mert a GS-ek nagy része fojtott, ami 25 kW×1,36=34 gyipaci. Az SV meg ennek kb éppenpontosan a duplája. De inkább még pár lóval több is.
Egyébként ennyivel brutálabb a + 20 ló?
Egyik haverom pl. SV 1000-t akar. Mondtam neki az azért sok. ( Ő is velem együtt csinálta az A különbözetit.) Ebből gondoltam rá, hogy esetleg egy 650 beleférne, árba se sokkal több mint egy GS. Bár mindegym ert először ígyis-úgyis el kell adni az előző gépem. Amúgy most mentem vele elugrottam boltba, megyek ki süt rá a nap, állati jól néz ki. Csak ott alul az a blokk kicsit lenne izmosabb...
Ja.Azért óvatosan.De még mindíg jobb mintha Gsxr-t akarna.
Ne akarj sv-t, tarts mértéket! Az a "kis" különbség ilyenkor még komoly veszély lehet Neked. Persze, azt csinálsz, amit akarsz, lehet megúszod...
Bizonyos rutinnal nyilván másképp látja az ember. De pont a jobb kéznek való parancsolás miatt írtam, amit írtam a ifiúrnak.
Azért annyira nem vészes a különbség a két motor közt.Ha tud a jobb kezének parancsolni van köztük hasonlóság.Én az egész tanfolyamot GS-en tettem le így van alapom az összehasonlításra.Ha az inyektoros változat mellett dönt az SVben az irtó kezes nem lesz nagy baj.
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy GS500-ra ami nem F-es sorozat rárakhatóak az F-es elemek?!
Az SV-t sztem hagyd még. Én is a GS és az SV között vacilláltam, de nem bántam meg a döntésemet. Akkor az SV sokkal nagyobbnak tűnt, és a csutkakormány miatt a biztonságérzetemmel, illetve annak hiányával sem voltam kibékülve. És az a + 20 paci nem úgy néz ki, ahogy gondolod, az SV sokkal harapósabb, V2, 3000-nél már tol mint állat . Simán kimegy a mazsola segge alól...
A GS kiváló következő lépcsőfoknak, de azt is szokni kell majd. A SV meg majd a GS után jó lesz .
Amúgy néztem most SV 650-eket is. 2003 utániak állati jól néznek ki. Meg + 20 gebe még nem vészes, de csak álmodozok.

Nemtudom most mit kéne tennem.
Lehet, hogy tényleg nincs baja, de ahogy kinéz, én aszondom, ez egy taknyolás utáni idomos motor csupaszítva, alkatrészcserével. Így ugyanis még mindig jobban kijön belőle, mintha nekiállna újraidomozni, fényezni, matricázni, pláne, ha netán komlpett fejidomot is kellett volna vennie hozzá .
Bár gyanúsan olcsónak tűnt, meg még amúgy sem tudok kategógriát váltani.
Üdv, én is néztem ezt a hirdetést a tulaj szerint nincs semmi baja. Bal oldalán talán valami, de nem nagy dolog.
a jövőben...?
Ez idomos volt... Utólag mégis ki a fene rakatna rá egy olajhűtőt ? Ahogy a többiek mondták, szerintem is van valami ezzel a motorral ...
Ilyennek kéne lennie:
Sziassztok !
Köszönöm a plexis kérdéseimre adott válaszokat!

Azt hiszem lassan kiválasztom : givi A210 lesz.
Találtam egy eladó gs 500 at, szerintem azon ez van és nem is néz ki vele rosszul, nem egy szélvédő, de talán kesztyűtartónál többet ér...
A mérete 36,5x35 csak azt nem tudom hogy a magasságra megadott 35 honnan számít : a lámpa feletti hasznos felület vagy ameddig leér.
Ide linkelem motort (nem reklámnak) már csak azért is mert láttam ezt 600 as 500 ast ...
http://www.motor.hu/hasznaltmo...
Dawntez a tiéden is hasonló plexi van?

Amugy én is 600ért vettem 2005/3 gsemet, de ez egy másik történet.
Gyere bármikor!
A cucc csak hétfőn lesz nálam...ha nem baj.
Faty, viszem a sisakot, lehet, hogy leugrok Iváncsára, attól függ, hogy alakul a viszafele utam, mert lehet, hogy lesz több óra várakozásom.

Ha nem jó az időpont, csörgess meg, innentől már csak telefon.
Na Talma 13. lett, indulok Pestre.
Azt hiszem ebben a sorrendben jó lesz.
Igen! Szimeringek, villaolaj. Kaja, pia, nő. Kell még valami?
megvan minden?