Köszönöm a segítséget, azt hiszem megpróbálom rónás dolgot, mert ahogy elnéztem egy új hátsó fékbetét legalább 5-6 ezer forint lenne.
De ha azt mondod hogy ez a szűk 2 mm elég még egy ideig akkor megvárom a téli leállást, addig már úgysem megyek vele 1-2 ezer km nél többet.,,,.
Van benne egy bevágás keresztben. Ha az látszik, akkor még jó. Ha véletlen nem volt benne bevágás, akkor az 1,7 mm még "rengeteg" tud lenni.
Mi a Róna Kft.-nél csináltatunk egy ideje betétet. Vinni kell a vasakat, és kapod a polcról a felújított betétet, pár száz forintért.
A minap eléggé csikorgott a hátsó fékem ezért szétszedtem egy kicsit.
A fékbetéten a ferodor (remélem ez a neve) 1,7 mm...
Kb mennyinek kellene lennie?
Ha cserés hol és mit érdemes venni mostanság?
Ez pénzügyileg talán helyes,de használtban pályázott gumit veszel ,ami a legjobb tapadásu (az hogy nincs széle nem zavar egy túramotorost, ugy se használjuk)
Számomra a legjobb gumi éppen elég jó, amilyen kocamotoros vagyok. Most egy Dunlop 208D-m van uj, nem is tapad ugy mint egy sportgumi. Vicc hogy nedves uton még csuszik is (bár biztos mindegyik).
De ha azt mondod hogy ez a szűk 2 mm elég még egy ideig akkor megvárom a téli leállást, addig már úgysem megyek vele 1-2 ezer km nél többet.,,,.
Mi a Róna Kft.-nél csináltatunk egy ideje betétet. Vinni kell a vasakat, és kapod a polcról a felújított betétet, pár száz forintért.
A minap eléggé csikorgott a hátsó fékem ezért szétszedtem egy kicsit.
A fékbetéten a ferodor (remélem ez a neve) 1,7 mm...
Kb mennyinek kellene lennie?
Ha cserés hol és mit érdemes venni mostanság?
Emilben megy a szám...
Én is kérnék egy számlaszámot, holnap utalnám a saram!
Olaj+ szűrő 7850, fékbetét 1740, összesen:9590Ft
számlaszám: 11773188-06042549
Egy szomszéd a cigánymerénylőröl: "csendes halk ember volt, BÁR volt egy hatalmas motorja "
EZT! a rutin előtt gyakoroljuk...
Dooorcsi, ott a javcsi, puszcsi !
Megkérdőjeleztem volna a sorsolás pártatlanságát
Számomra a legjobb gumi éppen elég jó, amilyen kocamotoros vagyok. Most egy Dunlop 208D-m van uj, nem is tapad ugy mint egy sportgumi. Vicc hogy nedves uton még csuszik is (bár biztos mindegyik).
De persze a szükség nagyúr.