Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyire feltűnő lenne?
Annyira elégnek kell lenni!
Köszönöm a segítséget, azt hiszem megpróbálom rónás dolgot, mert ahogy elnéztem egy új hátsó fékbetét legalább 5-6 ezer forint lenne.
De ha azt mondod hogy ez a szűk 2 mm elég még egy ideig akkor megvárom a téli leállást, addig már úgysem megyek vele 1-2 ezer km nél többet.,,,.
A csikorgás az azbesztmentes betétek velejárója. Ha nagyon csikorog, akkor meg kell fékezni jó erőből néhányszor... akkor egy ideig elhallgat.
Van benne egy bevágás keresztben. Ha az látszik, akkor még jó. Ha véletlen nem volt benne bevágás, akkor az 1,7 mm még "rengeteg" tud lenni.
Mi a Róna Kft.-nél csináltatunk egy ideje betétet. Vinni kell a vasakat, és kapod a polcról a felújított betétet, pár száz forintért.
Sziasztok!

A minap eléggé csikorgott a hátsó fékem ezért szétszedtem egy kicsit.
A fékbetéten a ferodor (remélem ez a neve) 1,7 mm...
Kb mennyinek kellene lennie?
Ha cserés hol és mit érdemes venni mostanság?
vvalami internetes boltot tudtok esetleg?
3M típusút érdemes venni, az ragad is és minőség is.
Például a vatera alkalmas erre, és mindenféle motorosboltok is tartanak a polcon.
Honnan lehet szerezni sárga felnicsikot és mennyibe kerül?
Jó, akkor megpróbálom előtte beszerezni!
Akkor mindjárt egy sárga felnicsík árát vond le!

Emilben megy a szám...
Teddy!
Én is kérnék egy számlaszámot, holnap utalnám a saram!
Viktor!

Olaj+ szűrő 7850, fékbetét 1740, összesen:9590Ft

számlaszám: 11773188-06042549
Hallotátok?
Egy szomszéd a cigánymerénylőröl: "csendes halk ember volt, BÁR volt egy hatalmas motorja "
Reklámérzetű a dolog!
EZT! a rutin előtt gyakoroljuk...
Én Szombathelyi vagyok de még nem is hallottam róla
Én érzem csak úgy, hogy stílust váltottál?
Sziasssztok !
Dooorcsi, ott a javcsi, puszcsi !
Azt hittem elsőre, hogy már megint nyertél egy ilyen tesztet...
Megkérdőjeleztem volna a sorsolás pártatlanságát
erről tudtok valamit?
Ez pénzügyileg talán helyes,de használtban pályázott gumit veszel ,ami a legjobb tapadásu (az hogy nincs széle nem zavar egy túramotorost, ugy se használjuk)
Számomra a legjobb gumi éppen elég jó, amilyen kocamotoros vagyok. Most egy Dunlop 208D-m van uj, nem is tapad ugy mint egy sportgumi. Vicc hogy nedves uton még csuszik is (bár biztos mindegyik).
50-ért új van. Ami annyit bír mintha kétszer vennél használtat, és nincs benne lutri.

De persze a szükség nagyúr.
Neked ott van Kiskőrös. Vagy jobb 50ezerért?