Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem bújja...
Lementem 20 ezret cserélni kell.

Medve testvérnek aktuális.
Én GPS-szel összehasonlítottam, kb 8 százalék csalás van a dologban...
Mi van veled, hogy ennyire bújod a gumikat? Mert neked egyelőre jó ideig tárgytalan a dolog.
Köfi, de már beszéltünk reggel telcsin
ÓÓÓÓÓÓ, Ti mérnök ISTENEK!
Megcsináltam az adatsorodhoz tartozó fűrészdiagrammot (adott sebesség melletti fokozatváltáskor való fordulatszámvisszaesést mutatja).
Szerintem. Ha 1. és 2. fokozatban a nyomaték- és/vagy teljesítménycsúcsig forgatod, akkor te gyorsulási versenyző vagy. Az elinduláshoz nem hatalmas nyomaték/teljesítmény kell, hanem nagy áttétel úgy, hogy azért ne forogjon le egy pillanat alatt tiltásig. Lehetne laposabb is az áttétel itt, de akkor már pl 30-nál leszabályozna 1-ben. Kellene ez nekünk? Azt hiszem nem... A másik, hogy átlagfelhasználó 1-ben (nagy áttétel!) 10.000-es fordulat mellett nehezen tudná megvalósítani a rángatás mentes kuplungbe-gázel mozdulatot, továbbá egy 9000-et forgó behajtó fogaskerékre kellene ráerőltetni a szinkronmentes 2. fokozatot, amit ha kipróbálod szerintem minden vas komolyabb csattanással fog "meghálálni". Szóval szerintem ez a kezelhetőség miatt van így.
5.-ben meg nem kell utazni, tedd fel 6.-ba oszt jónapot.
Én meg itt jártam:

video

cikk

További képek és cikkek a mostani Motorrevüben (pl a címlapon mindjárt )
Hali kykee!

Gondolatom lett, ha már telefonguruval állok szemben:

Tudsz-e nekem olyat mondani, hogy Samsung Omnia-hoz (8 GB-os) mennyiért lehetne hozzájutni? Új érdekelne, lehetőleg minél több kütyüvel (autós szett, hálózati töltő, stb., stb.).

És kifaggatnálak, hogy ezek az érintőképernyős kütyük mennyire tartósak? Nem bánnám, ha pár évig nem kellene GPS-t, telefont cserélnem.
Tudom, gyengébbek kedvéért...
csak hogy én is versenyben maradhassak!
Nem kell időt fordítani a régi légszűrő visszaszerelésére. Szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy betankoltál valami finom benzint. Egy karbitakarítás és utána egy szinkron megoldja a gondod. A szelephézag-állítás hab a tortán, de arra is szükséged lesz a csilingelés miatt.

Én nem is gondolkoznék... új motorod lesz! Majd meglátod a változást...
Megkaptam Dooorcsi! Még nem szagoltam hozzá, ma délután lesz időm elolvasni a mesterművet!
kénytelen leszek szervizbe vinni
24000km nél volt gyertya csere is.
Este kíváncsiságból visszaraktam a régi gyertyákat.
Semmi változás.
6.ban 7000ig pörög fel,de azt is eléggé gyengén.
1-töl 5-ig viszont rendesen működik.
Ma visszarakom a régi levegőszűrőt. Csak a kíváncsiság kedviért.
Ha semmi változás,irány a szerviz
Tisztelt Uram!
Nagyon köszönöm az ügyintézést, jelzek majd neki. Bár, hogy kicsi...? Volt valamikor kicsi is. Majd ő kitalálja, hogy hogyan legyen.
Mégegyszer köszi!
Hello!
bocs az offért......ESso úr,szólj a kicsi Dorinának,hogy meg jövölt a fehér burkolat a mobiljára......hova küldjem/vigyem?
Diósgyőr és Boldogkőváralja
Lillafüred
Na emberek:-)

Csütörtökig ne keressen senki:-)
HKG-ban kigondoltam egy kisgurulás Marcsival - így nem leszünk elérhetőek.

Erik!
Ha van bármi ügyintézés akkor küld el mailben az infókat, így mikor hazajövünk akkor rögtön láttjuk. Vagy küldj nekem vagy Marcsinak SMS-t - igy mikor átlépjük majd a határt, akkor felhívunk.
Most hallotam hogy mit ajánlottál az ügyintézésért:-)
Hát csak nyugodtan:-)))) Most lesz egy 1200km-es gurulás, így jól is jönne:-) Mert szeptemberben fék van.......
Gumicsere, olajcsere.....hiszen lehet hogy még a 30.000-ret is átlépem.

pár óra és indulás:-)))))mivel minek aludni:-)
Akkor most már nyugodtan huzhatod a gázt
Igazából csak az érdekelt, hogy mennyit csal a km órám. De úgy túnik nem sokat.
Irigyellek, hogy ennyire ráérsz!
Ez már jobb: