Nekem a Puig-gal volt tapasztalatom. És a "gyári" Suzuki is ugyan ez a kategória, sőt megkockáztatom, hogy egy soron készül.
Ahogy esSO írta. Lesz a kesztyűnek helye, és esőben a mellkasod később lesz csurom vizes, és nem kell a bogarakat vakarni a műszerek elejérőr. Ezek a plexik inkább csak az optikailag hasznosak... jól néz ki a moci. Kb. ennyi.
A GIVI már érdekes kérdés. Dawntez mociján egy régi GIVI van. Ez már-már fejidom. Ő azt mondja, hogy a szélvédelem "mérhető". Majd megaszondja a tutit, ha olvas.
Nagyobb plexit ne nézz, mint ezek, mert az már vitorla. A mellett, hogy nem szépek, még veszélyesek is lehetnek. Főleg oldalszélben. Ugyanis a kormányra vannak szerelve, és egy nagyobb széllökés érdekes dolgokat tud művelni, ha belekap a nagy "szélvédőbe".
Ez a plexi kérdés elég zsiványos dolog. Elméletileg csak arra jók, hogy a kesztyűt lehessen hova rakni megálláskor, igazi szélvédelmet nem adnak. Vagy ha igen, akkor annyit, hogy a melledről a fejedre tolják a huzatot. Vannak nagyobb méretű plexik is, azokat nem ismerem ilyen szempontból. Viszont az áruk elég borsos. Igaz, legalább csúnyák is .
Korábban tanácsot kértem bukócsővel kapcsolatban és annyi hasznos segítséget kaptam hogy most felbátorodva megint kérdezek.
A következő project: túraplexi
Tényleg túrázásra, nem dísznek mert 110 körül majd letép a motorról a szél :)
A motor fekete szóval inkább sötétet/füst/feketét szeretnék.
Eddigi kutatásaim szerint három lehetőség van: GIvi / Puig / gyári suzuki.
Van még más lehetőség?
Mit javasoltok : melyik éri meg legjobban/melyiknek van értelme?
Ami már ad valami védelmet de még nem szélvédő...
Igazából Puig ot vennék mert az 10 alatt van a másik kettő meg 20 fölött.
ui: búkócsövet a motorrad szerzett végül, igaz másfél hetet kellett rá várni de megérte: króm, nagyon jól néz ki , remélem soha nem kell élesben használni
Biztos nem a Red Baron,az ott a Tesco körül van kinn Budaörs-Törökbálint körül. Még benn Bp.-n, mielőtt találkozik a budaörsi, a kosztolányi felől jövővel. Talán Full Gas, de nemtudom. HAl esz időm holnap elnézek arra, csak azért kérdeztem, hogy tudja e valaki az adataikat, mert ha nincs használtmotor beszámítás, vagy vétel akkor tárgytalan a dolog.
Én nem nagyon vagyok ismerős arrafelé... de talán érdemes lett volna bemenni, ha arra jártál. Náluk biztosabban senki nem tud válaszolni a kérdésedre... Szerintem-szerintem!
Budaörsi úton M1 fele menet láttam a bal oldalon egy fehér épületet, ami ha jól láttam motorkereskedés. Állt ott egy GS500 F. Tudja valaki a kereskedés pontos nevét? Ott van motorbeszámítás?
De küldtünk díszlövést helyette...
Mint az "abszolút facér": aki majd meghal a facér!
Ahogy esSO írta. Lesz a kesztyűnek helye, és esőben a mellkasod később lesz csurom vizes, és nem kell a bogarakat vakarni a műszerek elejérőr. Ezek a plexik inkább csak az optikailag hasznosak... jól néz ki a moci. Kb. ennyi.
A GIVI már érdekes kérdés. Dawntez mociján egy régi GIVI van. Ez már-már fejidom. Ő azt mondja, hogy a szélvédelem "mérhető". Majd megaszondja a tutit, ha olvas.
Nagyobb plexit ne nézz, mint ezek, mert az már vitorla. A mellett, hogy nem szépek, még veszélyesek is lehetnek. Főleg oldalszélben. Ugyanis a kormányra vannak szerelve, és egy nagyobb széllökés érdekes dolgokat tud művelni, ha belekap a nagy "szélvédőbe".
Ha felrakja a tiltott fotókat, a kórházban látjátok legközelebb az ördögöt, ha nem rögtön a temetésen...
(Marcsi voltam)
Vasárnap este megyek Pestre kocsival, viszem a cuccod.
Korábban tanácsot kértem bukócsővel kapcsolatban és annyi hasznos segítséget kaptam hogy most felbátorodva megint kérdezek.
A következő project: túraplexi
Tényleg túrázásra, nem dísznek mert 110 körül majd letép a motorról a szél :)
A motor fekete szóval inkább sötétet/füst/feketét szeretnék.
Eddigi kutatásaim szerint három lehetőség van: GIvi / Puig / gyári suzuki.
Van még más lehetőség?
Mit javasoltok : melyik éri meg legjobban/melyiknek van értelme?
Ami már ad valami védelmet de még nem szélvédő...
Igazából Puig ot vennék mert az 10 alatt van a másik kettő meg 20 fölött.
ui: búkócsövet a motorrad szerzett végül, igaz másfél hetet kellett rá várni de megérte: króm, nagyon jól néz ki , remélem soha nem kell élesben használni
Ja! Marcsi csinált chilis-babos lecsót...állati klasz cucc! Puszi Aninak a receptért!
Legalábbis remélem!
Menj be, kérdezd meg!
Budaörsi úton M1 fele menet láttam a bal oldalon egy fehér épületet, ami ha jól láttam motorkereskedés. Állt ott egy GS500 F. Tudja valaki a kereskedés pontos nevét? Ott van motorbeszámítás?
Előre is kösz a választ.