Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valamit? A fél országot meg lehetne.
Hívjál, mielőtt ideérsz,mert valszeg két utcával arrébb leszek a Hugoméknál, Címer u. 109!
Boszorkányégetés lesz, vagy főzünk valamit?

Na, hol járok ma? Meg a héten még?
Huppsz, a babér ki is maradt! Xarnusz Babér!
De küldtünk díszlövést helyette...

Mint az "abszolút facér": aki majd meghal a facér!
"monthatjuk"... ezt leírtam...
Csak a babér(levele) maradt a fazékban?! Akkor monthatjuk, hogy meg voltatok őrülve a babér'!
Nekem a Puig-gal volt tapasztalatom. És a "gyári" Suzuki is ugyan ez a kategória, sőt megkockáztatom, hogy egy soron készül.

Ahogy esSO írta. Lesz a kesztyűnek helye, és esőben a mellkasod később lesz csurom vizes, és nem kell a bogarakat vakarni a műszerek elejérőr. Ezek a plexik inkább csak az optikailag hasznosak... jól néz ki a moci. Kb. ennyi.

A GIVI már érdekes kérdés. Dawntez mociján egy régi GIVI van. Ez már-már fejidom. Ő azt mondja, hogy a szélvédelem "mérhető". Majd megaszondja a tutit, ha olvas.

Nagyobb plexit ne nézz, mint ezek, mert az már vitorla. A mellett, hogy nem szépek, még veszélyesek is lehetnek. Főleg oldalszélben. Ugyanis a kormányra vannak szerelve, és egy nagyobb széllökés érdekes dolgokat tud művelni, ha belekap a nagy "szélvédőbe".
Ez a plexi kérdés elég zsiványos dolog. Elméletileg csak arra jók, hogy a kesztyűt lehessen hova rakni megálláskor, igazi szélvédelmet nem adnak. Vagy ha igen, akkor annyit, hogy a melledről a fejedre tolják a huzatot. Vannak nagyobb méretű plexik is, azokat nem ismerem ilyen szempontból. Viszont az áruk elég borsos. Igaz, legalább csúnyák is .
Ne biztasd, még a végén megteszi....
Ha felrakja a tiltott fotókat, a kórházban látjátok legközelebb az ördögöt, ha nem rögtön a temetésen...

(Marcsi voltam)
Akkor tiéd a babér! Megtartunk!
Erik Papi

Vasárnap este megyek Pestre kocsival, viszem a cuccod.
Az Én találmányom!
Igen igen az lesz az. Kössz. Holnap elmegyek érdeklődni. Ha van beszámítás, és normális összeget mondanak, akkor lesz GS
Sziasztok!

Korábban tanácsot kértem bukócsővel kapcsolatban és annyi hasznos segítséget kaptam hogy most felbátorodva megint kérdezek.

A következő project: túraplexi
Tényleg túrázásra, nem dísznek mert 110 körül majd letép a motorról a szél :)
A motor fekete szóval inkább sötétet/füst/feketét szeretnék.
Eddigi kutatásaim szerint három lehetőség van: GIvi / Puig / gyári suzuki.
Van még más lehetőség?
Mit javasoltok : melyik éri meg legjobban/melyiknek van értelme?
Ami már ad valami védelmet de még nem szélvédő...
Igazából Puig ot vennék mert az 10 alatt van a másik kettő meg 20 fölött.

ui: búkócsövet a motorrad szerzett végül, igaz másfél hetet kellett rá várni de megérte: króm, nagyon jól néz ki , remélem soha nem kell élesben használni
És biztos lesz galéria-avató buli is... hmmm

Ja! Marcsi csinált chilis-babos lecsót...állati klasz cucc! Puszi Aninak a receptért!
Ez építés!
Legalábbis remélem!
Mit bontotok lángvágóval?
Hali, szerintem amire te gondolsz az a Mille Motor, Aprilia kereskedés.
Találd fel magad, mint a reklámban:
Menj be, kérdezd meg!
Na hol járt ma az én "helikopterleszállópályaépítő" haverom?
Biztos nem a Red Baron,az ott a Tesco körül van kinn Budaörs-Törökbálint körül. Még benn Bp.-n, mielőtt találkozik a budaörsi, a kosztolányi felől jövővel. Talán Full Gas, de nemtudom. HAl esz időm holnap elnézek arra, csak azért kérdeztem, hogy tudja e valaki az adataikat, mert ha nincs használtmotor beszámítás, vagy vétel akkor tárgytalan a dolog.
Ha jól sejtem, a Red-Baron van azon a környéken...
Én nem nagyon vagyok ismerős arrafelé... de talán érdemes lett volna bemenni, ha arra jártál. Náluk biztosabban senki nem tud válaszolni a kérdésedre... Szerintem-szerintem!
Üdv!

Budaörsi úton M1 fele menet láttam a bal oldalon egy fehér épületet, ami ha jól láttam motorkereskedés. Állt ott egy GS500 F. Tudja valaki a kereskedés pontos nevét? Ott van motorbeszámítás?

Előre is kösz a választ.