Kisütött a nap, ezért ma már nem tesztelek tovább. Ha majd szétment teljesen és már a Tibkin módszerrel sem lehet majd egyben tartani, akkor majd beszerzek egy újat. Erősen vetélkedik a 40 és a 4 eurós Teddy-féle változat
Nekem LOUISos- a Proof.
Az ára 40€ volt ha jól emlékszem és már ugye majd 2 éve nyúzom.
Nincs szakadás, nincs lyuk......tök jó (bár az enyém 5xl-es, így a teljes téli cuccra is simán felveszem:-)
Ha kell egy FASZA esőruha akkor Marcsié eladó (NEM NŐI!)
egyszer sem volt rajta (vagy talán 1x?)...
Elég jó anyag (jobb mint az én Proof-osom)
Shox-os......
Jelenlegi ára:
15400ft (a jelenlegi weben Dify-s van...ahoz hasonló)
Mint a képen
Marcsi 12-ért odaadná és nem kell egyben kifizetni, de neki jobban bejött az Én 2 részesem......
Jé, nekem is ilyen van, meg -ha jól emlékszem-, Nyuszinak is. Nekem is 5-6 használat után kezdett szakadozni: lábak között, zsebnél, nyaknál, patent a lábnál,de nem vészes. Kijavítgatom, mert abszolút vízálló amúgy, ez az első, ami még nem ázott soha be, bár meg lehet főni benne. Ja, és messziről látszik!
Amúgy meg a bőr nekem kibír 1-2 óra esőt vagy egy felhőszakadást, így ritkán kell ez, utoljára tavaly volt raktam, akkor is a hideg miatt.
Élesteszt - Luisos sárga-fekete esőgúnya
Felvenni nagyon könnyű, annak ellenére, hogy overál, viszont a széthajtogatást illett volna óvatosabban csinálnom, mert a nyakán a tépőzáras gallért sikerült egy pillanat alatt kicsit megszakítanom. Komplett bőrruhára kb 1,5 perc alatt fel tudtam venni (nem bő, pont jó, nem lobog ). Menet közben jól működik, nem eresztett sehol, illetve talán egy helyen éreztem, mégpedig a legnemesebb szerveim környékén, de lehet hogy csak fázott .
Levenni már nehezebb volt, és ekkor meg sikerült a csizmaszűkítő részén ejteni egy kisebb lyukat, szétvált a heggesztés kb 5cm-en.
Szóval az 5-6e-es áráért szerintem kb 5-6 alkalommal lehet felvenni a teljes megsemmisülés előtt.
Haliztok!
Megnéztem a leírásban 3,4w -os az eredeti fordulatszámmérő izzó én raktam bele egy 5 w -ost mert nem találtam hirtelen mást. Sötétben sokkal jobb mint a régi. Azt szeretném tudni hogy nem e baj hogy erősebb?, mert ha nem gond akkor kicserélem a kilóméteróráét is! Tudnátok ebben segíteni?
Elmegy az aranyhal szabadságra.
Igen ám de mi lesz nélküle,kit kérjen meg?
Nincs senki a közelbe csak egy cápa.
Cápa elmegyek szabira,helyettesítenél ? Kérdezi a aranyhal.
Persze! Válaszol a cápa.
Tudod,ha kifog valaki 3 kívánság,stb,stb. Így is történt.
Jön vissza az aranyhal a megérdemelt szabadságról.
Kérdezi a cápát. Na cápa komám mi történt míg én szabin voltam?
Volt valami érdekes?
Volt,volt.
Kifogott egy sötét bőrű,fekete hajú ember és azt kívánta hogy földig érjen a f...a! Mondja a cápa.
Döbbenten kérdezi az aranyhal: és te mit csináltál?
Leharaptam mindkét lábát!
A cigányasszony hazavisz egy hazugságvizsgálót, amelyik rögtön sípol, ha valaki hazudik.
A gyerek hazaér az iskolából:
- Ná, hányast káptá, fiám?
- Ötöst, anyám!
Biiip.
- Hármast!
Biiip.
- Jó....egyest.
Anya:
- Bezzeg amikor én iskolába jártám, sose káptám egyest!
Biiip.
Apa:
- Bezzeg amikor én iskolába jártám..
Biiip.
- Ápám, nem jártá iskolába?!
- Ne szemtelenkedj, mégiscsak az ápád vagyok!
Biiiiiiiiiiip.
Nem tudom Te milyen igénybevételnek teszed ki a lépcsőidet. DE az anyag meghatározásánál a jövőbeni igénybevétel a mérvadó. Szerintem. Pl túrabakancsos mászóvasas igénybevételnél a 10mm-es kazánlemezt javasolnám.
Egyébként én is asztalossal konzultáltam. Megcsinálta volna tölgyből is.
15 éves használat után nem bántam meg a döntésem.
"Egy 70 éves öregasszony elhatározza, hogy férjhez megy. A helyi
újságba felad egy hirdetést:
"Férj kerestetik: Korombeli legyen, ne verjen, ne szaladgáljon
körülöttem, és jó legyen az ágyban."
Másnap csengetnek nála. Kimegy ajtót nyitni és az ajtóban egy öreg
faszi van tolószékben, karok és lábak nélkül.
- Ugye nem gondolja, hogy komolyan veszem, hát magának nincs is
lába!
- Így nem tudok maga körül szaladgálni.
- De magának kezei sincsenek!
- Így nem tudom megverni sem.
-.....és jó az ágyban?
A férfi hátradől a tolószékében, és mosolyogva mondja:
- Megnyomtam a csengőt, nem?"
Esőruha sem kell!