Mi meg megúsztuk eső nélkül! A mai napon majdnem, de mégsem.
Hát igen, esőruha az kötelező tartozék! Még az 1 napos túrán, kánikulában is. Romániában egy nap nem vittük magunkkal, olyan eső lett, hogy akkorát már régen láttam! Szerencse, hogy be tudtunk menekülni egy boltba.
Én 2-ször áztam sz@rrá. Mindkétszer a hazaúton. Első az nem is volt olyan vészes. Amikor átjöttünk a határon, nem sokkal később Doboz határában leszakadt az ég. A benzinkúton vagy 3 deci vizet öntöttem ki a csizmámból. Olyan érzés volt mintha medencében lettem volna, csak kicsit hideg volt a víz. Esőruhám van, csak itthon felejtettem, így csak reménykedni tudtam hogy nem lesz zuhé. Lett, jól megáztunk, de így is nagy buli volt.
Mérán volt szállásunk, és teljesen körbejártuk a Zemplént! Meg keresztül is mentünk rajta. Nagyon tetszett, én már több éve el akartam menni oda, és most jött össze. Saujhelyen még boboztunk is egy marhajót!
Ma meg Kassa volt tervben, mert van ott egy zenére működő-színesedő szökőkút, de az eső közbeszólt. Azt azonban idén még megjárom!
Összességében nekem nagyon tetszett az a vidék, elég jók az utak is.
Nehogy egyszer otthon felejtsd ezt a társat!
Na! legyünk tárgyilagosak! Az ember legjobban saját magát tudja csesztetni pont a fentiek miatt: nem mondhatod, hogy na húzás!
Mer nem szokta a cigány a szántást!
Az első bajai útról hazafelé, már alig bírtam magam tartani az ülésben, másnap tiszta izomlázas voltam a menetszél ellenében kapaszkodni. Monnyuk az is 550 közelében van.
Szép helyeken jártál, gratula hozzá!
A túra lényege nem mindig a távolság legyőzése.Lehet a kicsi tartalmas, a hosszú meg "üres". De a lényeg: egy hely minőségét mindig a társaság határozza meg!
(Ahh, ez olyan bölcsre sikerült...bocsi.)
Jó estét. Nemrég érkeztem meg Romániából. Tegnap reggel 6-kor indultunk, Remetén szálltunk meg, majd bejártuk a Bihari hegységet, Király hágót, stb. Nagyon szép a táj, főleg egy alföldi ember szemével nézve. Voltak nagyon rossz utak, szinte járhatatlanok. Szakadék mellett végig 10-15el kellett menni, semmi korlát. Viszont a hágóhoz vezető út nagyon jó minőségű. Barátnőm mondta is mögöttem hogy "mindjárt leér a térdem". A vége 650 km lett. Tudom hogy nektek ez nem valami sok, viszont nekem az eddigi leghosszabb túrám volt. Meglepően keveset fogyasztott a paci, Orosházán telenyomtam, majd valahl Remete után álltunk meg tankolni, ekkor 7.5 liter ment bele 222km alatt. Nagyon élveztem, rakok fel pár képet.
Üdv.
Szia mindenkinek.
Kis segítségre van szükségem.
25 e van a mociban és úgy vettem észre hogy csökkent a teljesítmény,nőt a fogyasztás,4000 fordulaton csilingel,nem folyamatos pörög fel,menet közben,bedadog.
Egyszóval karbi szinkront kíván (a sok olvasgatások alapján!)
Házilag szeretném megorvosolni. Már minden információt összeszedtem,de még 2 dologban nem vagyok magabiztos.
1: a karbira hová kell felrakni a szinkron tesztet?
2: a karbim melyik csavart kell állítani?
Helló szia szevasztok Sajnálattal olvasom,hogy egy kolléga kisodródott,és már nézegeti az alkatrészeket nekem van egy felesleges villa híd alsórésze a csutkával eggyüt ami bemegy a vázba pontosan nemtudom hogy nevezik,de ha érdekli,vagy érdekell a számom :06-70-394-72-66,sziasztok szép napot mindenkinek,. a GS-2003-as bol való,.
Hát igen, esőruha az kötelező tartozék! Még az 1 napos túrán, kánikulában is. Romániában egy nap nem vittük magunkkal, olyan eső lett, hogy akkorát már régen láttam! Szerencse, hogy be tudtunk menekülni egy boltba.
Ma meg Kassa volt tervben, mert van ott egy zenére működő-színesedő szökőkút, de az eső közbeszólt. Azt azonban idén még megjárom!
Összességében nekem nagyon tetszett az a vidék, elég jók az utak is.
De akkor éppen úton voltam hazafelé a Zemplénből, és alig hallottam meg a telót is, szerencsétek - -, hogy felvettem.
Na! legyünk tárgyilagosak! Az ember legjobban saját magát tudja csesztetni pont a fentiek miatt: nem mondhatod, hogy na húzás!
524 ml a pontos megfejtés! Jegyezzük meg!
Amúgy pöpec lett! Nagyon profi Viktor! (de pszt, ez titok! )
A legjobb, mert nem tudunk összeveszni!
Az első bajai útról hazafelé, már alig bírtam magam tartani az ülésben, másnap tiszta izomlázas voltam a menetszél ellenében kapaszkodni. Monnyuk az is 550 közelében van.
A túra lényege nem mindig a távolság legyőzése.Lehet a kicsi tartalmas, a hosszú meg "üres". De a lényeg: egy hely minőségét mindig a társaság határozza meg!
(Ahh, ez olyan bölcsre sikerült...bocsi.)
Üdv.
Hogy 's mint? Kipihentétek magatokat?
Kis segítségre van szükségem.
25 e van a mociban és úgy vettem észre hogy csökkent a teljesítmény,nőt a fogyasztás,4000 fordulaton csilingel,nem folyamatos pörög fel,menet közben,bedadog.
Egyszóval karbi szinkront kíván (a sok olvasgatások alapján!)
Házilag szeretném megorvosolni. Már minden információt összeszedtem,de még 2 dologban nem vagyok magabiztos.
1: a karbira hová kell felrakni a szinkron tesztet?
2: a karbim melyik csavart kell állítani?
Méleket nézegess majd eccercsak!