Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részvétem, és sajnos szegény Cseh Tamásnak is!
és tudni róla többet mint a hírekben, h h történt?
Sajnos értesültünk a hírről... már tegnap. Van itt akinek kollégája, ismerőse volt.
Az lehet, hogy az ajánlatban benne van, de éppen a lényeget nem írták oda. Az általam említett indexeket... Még szerencse, hogy egy kereskedő oldala közel sem "szentírás".

110/80-as gumival nagyon rosszul fogsz kanyarodni... annál már az is jobb, ha "nem a hátsód párját" teszed előre. Hiszen ez sem szentírás. Hasonló minőségű és keménységű gumi bőven elmegy egy GS-en "észrevétlenül"... szóval, ezt az utat válaszd! (szerény véleményem szerint...)
Hello, megjöttem.
Érdekes mert ezen az oldalon a GS 500-hoz ajánlott gumik között van
Itt:http://motorgumishop.hu/index....

Más

Va
laki rakott már fel előre 110/80-as gumit?110/70-ben nem találom a hátsóm párját:-(
A magasságban elvileg 11mm eltérés van elvileg befér.
A Continental plakátokon az van hogy max 250ccm-ig.

Mindenki motorozik(?), nagyon ellaposodott az oldal....
Megyek én is sisakot pucolni aztán meg motttóóóóróóózniii...
Ja,köszi!
Kezdem vágni!
Az egyik oldalon ezt ajánlotta a szerver,de a másikon már irományolták,hogy 250ccm-ig!
Hali Uraim!
Ha kéne valakinek van 1 fesszabályzóm a gépetekbe...
Nah, csomagoltam, indulok az OLAJMEZŐRE!
Én Conti Avenue-t használtam... kiváló tapasztalatokkal. Ha minden igaz, akkor ennek az utódja a ContiMove, vagy a ContiGo... no ezt most meg nem mondom csípőből.
Zimacsnak van fent ilyen gumija. Elvileg supermoto abroncs. Eddig nem panaszkodott.
Azonban óvatosan! Van, hogy ezeknek a gumiknak a terhelhetőség és sebességindexe alacsonyabb, mint ami a GS-nek kell.
Mert méret alapján ezek a gumik már egy 125-ös supermoton is lehetnek... ami 100 kiló, és végsebességre is csak 120-130 lehet a maximum. Isten mentsen tőle mindenkit, hogy feltegye a GS-re...

Ami nektek kell:

első: 110/70R17 54H
hátsó: 130/70R17 64H

Ezt nézzétek hozzá mindig az árakhoz. Ahogy én gondolom 15 ezer alatt ebben a méretben, és ezekkel az indexekkel nem nagyon van gumi...
NEm minden akciós ám! - még az sem amire azt mondják AKCIÓS!

Csak egy példa:

Itt a nekem szükséges Conti Motion
29490ft

Azt írják, hogy 37000-ről.....
és akkor mi van?
Nekem van egy házam eladó.....10,5 millát kérek érte, de amugy 128 millió az ára.....
Írni írhatok azt amit akarok......

Nézd csak!
Itt nem akciós - hanem csak ennyi az ára:
http://www.strauszgumi.hu/moto...

27108ft

Szóval nézz körbe, hidd el megéri!
Csak a K66-ból van méret,de nem találok leirást!
Ja 250 ccm-ig!
Conti twist 13.590.-
Conti twist sport 13.990.-
15000.- volt a kipufogó
Hol akciós a gumi és mennyi az ára?
Kipufogót mennyiért tudtál szerezni?
Conti gumim csak most van a Banditán.....(RoadAttac.....és a kövi áldozat az a Motion lesz)
Amit írsz azt talán Teddy és Nyuszi használt emlékeim alapján.....

Én a GS-en 5-6 Heidenau K63-64-et használtam el - és nekem nagyon is bejött az a gumi.
Amennyi az ára, annyit is bírt.
esSO papa is ugyan azt használta és neki bizony nem volt gond még a döntögettés se - de akik voltak lent a Stopmotoros oktatáson azok is lekarcolták a bukócsővet vele - szóval csak jó tapasztalatok vannak a Heidenauról.
Ez részemről valahogy természetes. Legalábbis azért nekem nem lesz jó sem jobb, mert másnak szar.

Csak azért reagáltam, mert bizony nem egy emberke jött már itt föl hpogy ezt-azt módosított a gépen, és bizony mikor jött a számadás ideje, akkor furkosott, mert nem ment át a gép a műszakin vagy csak alapban megvágták.

Csak egy pl....
Mátra.
Pár hete hallotam hogy a zsernyákok raziáznak a mocik után és most nem kifejezetten a jogsi a lényeg, vagy a gyorshajtás - hanem a kötelező felszerlés, és a sportdobok.....vagy E hiányába jön a bukfenc.
Mégis.....tele a Mátra ilyen motorokkal.
Ezért nem értem az ilyen embereket - mert ha Én tudom (aki idén még nem is volt a Mátrába) akkor más is tudhatja - és ha oda akar menni, akkor legalább a gyári dobot tegye vissza.

De dicséretes valóban a gondolkodásod!
Ezt így kell!
A gyári cuccok elférnek - de ha kell akkor kéznél van.
Blue
TE mint régebbi GS tulaj!(persze a többiek is)
Mi a véleményed a Continental conti twist/sport gumiról és a Heidenau K66, K68 gumikról?
Most elég olcsó akcióban van!
Most elöl K63 hátol K64 van,de nem az igazi!
Blue
Kösz,hogy Te figyelsz az emberekre,ez a viselkedés lassan kihalóban van!
De úgy veszem észre hogy a Gs tulajok még megmaradnak reális emberi gondolkodóknak és normális embereknek!
Aki nem a csúcson kezdi a motorozást és az életet,még mindig több emberek!(szerintem)
Soha nem tenném tönkre a gyári puffit,inkább vettem egy szétberhelt bontottat,mivel sportdobot szeretnék rá!
Még a dob elött sem akartam megvágni a gyárit!
Ezeket csak azért irtam ide,hogy aki esetleg ilyen beavatkozást tervez,az NE kockáztassa a gyári kipufogót!
Főleg ne dobjon ki érte felesleges pénzt!
NEM lesz tőle jobb szebb,csak hangos!
Nekem is megy vissza a gyári és ha találok óccsó dobot megpróbáljok!
...és ha még Schubert is lenne...ennyiért...