Nem egy kb. 15ezer Ft-os kormánnyal van a baj, hanem hogy totális átalakítást igényel a motorra. Nem elég a kormányt megvenni, hozzá még jópár "apróság" szükségeltetik. Én lennék a legboldogabb, ha miután megvenném a kormányvázat, otthon fel tudnám pikk-pakk dobni a régi helyére, csak ugye mivel ez egy költséges hobbi, nem úgy lett kitalálva...
Meg akkor egyszerre két motort fenntartani tulajdonképp, tehát amíg az előző megvan addig nem nagyon van lehetőség, utána viszont elég sok. Viszont sajnos még jelentkező nincs.
Szevasz!
Az enyém is csutkakormányos, és nekem is kicsit kényelmetlen. Nem szeretem ezt a rádőlős formát. A csuklótól és háttól eltekintve a szemnek sem jó, mert állandóan felfelé áll (alul szárad; a monitor nézésénél is ez van, ha nem egyenesből nézed).
A kormány cseréje felejtős, hacsak nincs rá 100ezer Ft-od, a magasítás szintén tízezrekbe kerül, amennyire utána érdeklődtem néhány helyen, és olvastam bele fórumokba.
Ha van vkinek használható és olcsó ötlete, csupa fül vagyok...
Itt meg nem történik egész nap semmi.
Már elolvastam az összes motoros oldalon az összes cikket szinte az elmúlt 4 hétben. (épp nyári gyakorlatot töltök gazdasági irodában)
Csepeg az eső, mondom végre elállt dejó. Elinduok boltba, méga napo is kisüt. Jövök ki a boltból és úgy elkezdett szakadni az eső mint az állat. B ónusz jég is volt, mire hazaértem full szétáztam.
Én tavaly kimentem kaposvár mellé egy hegy tetejére nézni a hullócsillagokat... láttam is hogy egy csávó ügyködik egy skoda motorháztetőjénél, gondlotam megkérdezem segítsek-e de rájöttem hogy a csajt szerelte
Hi!
Conti guma: nincs vele bajom, de azt nem mondom hogy nem csúszott még meg... (egyszer most a hétvégén is Miskolc és Eger között). Pár hete esőben nagyon csúnyán megcsúszott (simán kanyarban, nem fékeztem), de az mondjuk olyan körülmények között lehet bármikor megeshet... Nem nyúzom agyon, és így nekem megfelelő.
Sziasztok!
Új versenyző vagyok, és tanácsot, ill. segítséget szeretnék kérni.
Első motoromat vettem nemrég, használtan egy 91-es gs500-ast.
Nincs rossz állapotban, vigyáztak rá, bár van már benne km.
Egy ismerőstől hallottam, hogy a kormányon lehetne emelni egy pár cm-t. Picit magasabb lenne, állítólag hosszú távon kényelmesebb.Ha jól tudom, azt az elemet, ami a kormánycsutkák fogja ,kellene nagyobbra cserélni.
Megoldható ez, és mennyibe kerül ilyen cucc?
Köszi, előre is.
Persze hogy ez a csere egyszerű vagy nem azt nem tudom.