Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK!

Addig odaérek.
A kv-t kihagyom, mert most szürcsölöm......
Ok
Hétvégén meglátjuk mit visznek el, aztán beszélünk, de megprobáljuk ugy, hogy jó legyen.
Kb 4-ig
Gyere egy kávéra!
Okm. iroda, emelet, jobbra a folyosó végén leledzem!

Köszike!
Faty!

Meddig vagy a cityben? (itt vagy egyáltalán?)
Lassan bemegyek a középpontba, akkor eldobnám a pólóidat
nem fagyok...
Lefagytam, vagy tényleg kihalt mindenki?
Viktor,
egy fekete S-esre vevő lennék, már ha maradna belőle nekem is egy...
Gyúrok vazzzzze...!

Mentem dogozni, majd délután értekezünk, a méretek adottak és a darabszám is, holnap verekedjetek meg érte.
58063 inkább. Bocsi
58070 hzsz
59-60 ez van ráirva, ha jól emlékszem.
Hali ViktorMaci!

Olyan dolgot tudsz nézni, hogy az L-es szám szerint mekkora? Elég nagy az én "tököm" is... így a 60-asnál kisebbe nem nagyon tudom bepréselni...

Köszi!
lásd 58072 hozzászolás
Ok.
Holnap megbeszéljük este.
Viktor!

"Minket" is érdekelne egy S-es méret!
Megvágtuk a dobot,kivettük a maradék dolgot,amit a japánok beleillesztettek,majd helyette ment agy perforált cső,meg egy fél zsák gyapot!
Visszahegesztés,aztán próba!
Leirhatatlan hangja lett!
Sv650 melettem a bódis-al kb 50%-al hallkabb volt!
Városban fantasztikus alsóbb fordulatban!
Hozzáteszem,hogy 90km/h fölött bassza a fülem már,mert 220km gurultam szombaton és akkor kicsit zavaró!
Viszont nekem kelett hátul mennem,de nem értem miért?
Egyébként valami Yamahás sisak lehet mert a dobozán mindenhol Yamaha matricák vannak.
Útba esik, ha erre jövünk. Azon az útvonalon lakom ahol el fogunk menni.
Ahogy gondoljátok, csak azért írtam, mert ha arra leszünk, egyszerűen leváltok, és megnézitek.
Csak akkor ha nem fürdőzős idő lesz, de nem tudok rá pontosan válaszolni, Dzsoki a főnök.
A szombati guriga Miskolc felé lesz, nem?
OK!
Ma voltam Egerben, holnap Gyöngyösre megyek, de feszített a tempó nem lenne időm beugrani. Majd megbeszéljük pénteken este hogy legyen.
Még annyit, hogy nem rossz a sisak, még kényelmesnek is érzem, de akkor sem egy HJC. De ennyi pénzért azért vettem, hogy városban kinyitva nyáron elszaladgálni tökéletes.
Pénteken abba megyek ugyis, oszt meglátjátok.