Egyébként a porvédő szétszerelés nélkül kihúzható a helyéről, az aluból, csak akarni kell :D Esetleg egy finom csavarhúzó rábeszélő ereje, utána meg már mérhető is!
Én megkockáztataom, hogy nálad a szimmeringgel is baj lehet. Vagy öreg volt, vagy egyszerűen gyenge minőség. Tehát, még véletlenül se olyanra cserélj, mint ami most benne van.
Érdemes volna mérned, mert ez az adat majdnem a legkevésbé van a fejekben.
Üdv!
A segítségetekre lenne szükségem!
Első teleszkóphoz kellene nekem porvédő,de sehol sem találok.
Egyedül a nagyvas.hu-n van,de ott nem típusspecifikusan vannak feltüntetve,hanem méret szerint,és fogalmam sincs h melyik lehet a jó számomra.
Jó,lehet 1szerüb lenne ha levenném és lemérném,de most csak azért szétkapni,meg lehet nem is mérek pontosan.
Segítsetek léci,második pár telószimeringcserém lesz,és naon kéne a porvédő.
Előre is köszi srácok!
Helyzete válogatja. Én is általában előre megyek, de csak akkor, ha elférek. Van, amikor már jönnek szembe és keskeny az út, vagy fel vagyok dobozolva, akkor maradok a "seggemen" hátul. Ha csapattal megyünk, akkor ismét csak maradás van... ha közel áll az első az "akadályhoz", akkor is helybetopi van. Tehát, ahogy esik...
A lényeg, hogy amikor kerülöd a sort, mindig balról tedd!
Amúgy ti hogy szoktátok ha láttok magatok előtt egy hosszú kocsisort pl vasúti kereszteződésnél, vagy útépítésnél? Tegnap 3-al is találkoztam, először a bajai hídnál aztán bátaszék előtt, meg volt egy 3.-ik is. Mindháromnál előregurultam a sor elejére, ne tartsam fel a többit.
Halihó.
Én is megjöttema hétvégi motorozásból. Egy újabb 500km belement. Tegnap nem sok motorost láttam rendesen beöltözve.
Egyik kanyargós részen bonyhád után ment előttem egy nagyrobogó 2 személlyel, mindketten pólóban. A kanyarokat elég szépen vették, mentem is utánuk, aztán egyik kanyar kicsit lagymatagra sikerült nekik, gondoltam megelőzöm őket az egyenesben, de elég nehezen sikerült. Mikor hátranéztem rájöttem hogy egy ER6-ost néztem nagyrobinak.
Hali!
Erősebben fog világítani az 5 W-os... nem is kicsit. Éjjel zavaró lehet, majd ki kell próbálni. Autós boltban azt hiszem egy 100-asért vehetsz 2 W-os, 3 W-os izzót. Én azt tenném bele. Ha jól tudom, az 1,7 W nálunk nem divatos... elég nehéz hozzájutni... ami most benne van, az a helyzetjelzőbe való.
Baja nem lesz tőle, ha minden igaz, a foglalat is elbírja, bár ez már 3-szoros "túlterhelés"...
Cseréld le 2 W-osra... a szerelési gyakorlat sosenem árt!
Haliztok!
Köszi a segítséget izzó csere ügyben. Sikerült a dolog kicseréltem mindkettőt. A refó visszajelzőjébe sikerült szereznem gyári, suzukihoz valót. ( igaz nem volt egyszerű.....) A fordulatszámmérőbe meg beleraktam a készletben lévő 5w -ost. Igaz az eredetin 1,7 WHD volt ez nem számít?
Hívj fel holnap délelőtt, együtt dolgozok a tulajjal, és beszélsz vele személyesen.
30 9 444 910
Bocs, ha nem vettem észre. Tudnál egy linket mutatni? Hány %-tól lehet elvinni?
Még mindig nincs semmi sajna, de jó lenne már egy klassz GS.
Ennyit arról, hogy élvezem a nyarat mielőtt szeptembertől beindul az iskolai "Tartsuk 200 felett a diákok vérnyomását" program.
Egyébként a porvédő szétszerelés nélkül kihúzható a helyéről, az aluból, csak akarni kell :D Esetleg egy finom csavarhúzó rábeszélő ereje, utána meg már mérhető is!
Nem tudja valaki honnan lehet szerezni bal oldali deklire suzuki feliratos emblémát?
Ott a méret!
Érdemes volna mérned, mert ez az adat majdnem a legkevésbé van a fejekben.
A segítségetekre lenne szükségem!
Első teleszkóphoz kellene nekem porvédő,de sehol sem találok.
Egyedül a nagyvas.hu-n van,de ott nem típusspecifikusan vannak feltüntetve,hanem méret szerint,és fogalmam sincs h melyik lehet a jó számomra.
Jó,lehet 1szerüb lenne ha levenném és lemérném,de most csak azért szétkapni,meg lehet nem is mérek pontosan.
Segítsetek léci,második pár telószimeringcserém lesz,és naon kéne a porvédő.
Előre is köszi srácok!
Meg nálam is helyzetfüggő.
A lényeg, hogy amikor kerülöd a sort, mindig balról tedd!
Jobbról nem szeretek elmenni senki mellett...
Amúgy ti hogy szoktátok ha láttok magatok előtt egy hosszú kocsisort pl vasúti kereszteződésnél, vagy útépítésnél? Tegnap 3-al is találkoztam, először a bajai hídnál aztán bátaszék előtt, meg volt egy 3.-ik is. Mindháromnál előregurultam a sor elejére, ne tartsam fel a többit.
Ti előrementek, vagy kivárjátok a sort?
Én is megjöttema hétvégi motorozásból. Egy újabb 500km belement. Tegnap nem sok motorost láttam rendesen beöltözve.
Egyik kanyargós részen bonyhád után ment előttem egy nagyrobogó 2 személlyel, mindketten pólóban. A kanyarokat elég szépen vették, mentem is utánuk, aztán egyik kanyar kicsit lagymatagra sikerült nekik, gondoltam megelőzöm őket az egyenesben, de elég nehezen sikerült. Mikor hátranéztem rájöttem hogy egy ER6-ost néztem nagyrobinak.
Itt van Kata lányom és ezt küldi mindenkinek.
Számot vetettem bukó ügyben a következő az állás.
ezüst nyitható 2 db L-es, fekete 1 db L-es 8000.- / db
és van még zárt Premier márkájú egy matt fekete XL-es, és egy fényes fekete 61-es, mindkettö carbon beütéses 16000.- / db.
Erősebben fog világítani az 5 W-os... nem is kicsit. Éjjel zavaró lehet, majd ki kell próbálni. Autós boltban azt hiszem egy 100-asért vehetsz 2 W-os, 3 W-os izzót. Én azt tenném bele. Ha jól tudom, az 1,7 W nálunk nem divatos... elég nehéz hozzájutni... ami most benne van, az a helyzetjelzőbe való.
Baja nem lesz tőle, ha minden igaz, a foglalat is elbírja, bár ez már 3-szoros "túlterhelés"...
Cseréld le 2 W-osra... a szerelési gyakorlat sosenem árt!
Köszi a segítséget izzó csere ügyben. Sikerült a dolog kicseréltem mindkettőt. A refó visszajelzőjébe sikerült szereznem gyári, suzukihoz valót. ( igaz nem volt egyszerű.....) A fordulatszámmérőbe meg beleraktam a készletben lévő 5w -ost. Igaz az eredetin 1,7 WHD volt ez nem számít?