Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és ha még fekete is lenne....
Viktor,
szombat reggel érkezem Dzsokihoz, ha addig meg tudnád menteni valahogy az egyik S-es sisakot, annak nagyon-de-nagyon tudnék örülni :-)
Ez jutott.
De mé a sajátodat töröd össze!?
Én meg tudok neked egy eladó gs-t, igaz f-es!
A legjobban az akksit sajnálom fél éve vettem Banner.

Majd fel épül lassacskán, remélem novemberig meleg lesz és lehet motorral járni.
Huhha
Még szerencse hogy nem motoron bambultál el.
Ha nem a lányokat nézegetnéd a járdán hanem...
Semmi gond, az itteni haverok sem nagyon érnek rá, nyaralás, ilyesmi. Egyedül meg nekem sincs kedvem menni.
Hello Robee.
Bocs hogy csak most szólok, este nem nagyon nézegetek fórumot. Sajnos elmarad a ringezés számomra (is), egyrészt ma még dolgozok, másrészt tervezünk a barátnőmmel egy bécsi kiruccanást hónap végére és így elég szűken van most a költségvetés.
Óóóóóó basszus... Sajnálom Viktor. Ez most nem hiányzott a költségvetésednek gondolom...
Remélem, Te rendben vagy!
Dolgoz van... ilyenkor (is) irigylem a gondtalan fiatalságot!
Hupppsz, te szegény!
De most már vigyázzgájjál aztán magadra, mert hiányos lesz a szekció!
...meg még vacsora sem lesz az olajmezőn.... ha jól értem...
Utolértem egy Transportert. Elbambultam ennyi. Semmi baj, motor van még.
Mi történt? Remélem nem sérültél meg.
Jobb reggelt mindenkinek.

A reggeli termés, már itthon a garázsban.
Jááóóó reggelttt. Itt süt a nap, lehetne menni pályázni ha jönne valaki. Egyedül nem sok kedvem van. Ha nem megyek akkor mehetek füvet nyírni, pfúúúj.
nem nem:-)

Itt pl Adonyban még nem láttam, csak Battán a városi kútnál
Akkor jó!
De Én mindig idegrémet kapok, mikor olvasom, hogy valaki a gyáriját - már bocs - barmolja szét.....utána meg sír, hogy nem ment át a műszakin.

De ezek szerint neked több eszed volt/van! Ez dicséretes!
Ez a lényeg! Előbb gondolkozni, utána dolgozni
Blue
Van másik rendszerem!
Ezt csak kiváncsiság képpen csináltam!
Különben van 4-5 Gs itt!
Mult héten túráztam 1-el!
Jó, jó, de azért a NEMZET ANYÓSÁT sikerült kissé körülírnod, nem?
Persze a hétvégi csomagban már bent van a lisdlis láncspré.
Sziasztok!

No én is próbáltam már párfélét (Castrol, Repsol, W5-Lidl, stb), szerintem nagy különbség nincs, ha jó az idő, mind sokáig bírja, ha esik az eső, mind lejön, ha szutyok van, mindbe beleragad! A lánc szempontjából a KIZS-féle örökké kenős a legtutibb, bár attól meg a blokktól hátra az egész motor olajban fürdik , de valamit valamiért! Szívem szerint egy ilyenre én is beruháznék. Amúgy az én láncom most lett cserés, kb. 26000 km után, bár ezt a város eszi nap, mint nap. Persze most DID gyári kence van rajta, egy ideig valszeg nem kell fújni...
Ebből a körülírásból csak egyvalakire lehet következtetni . "Nem lesz gá-zá-re-me-lés". És nekem semmi közöm a szocikhoz, jóvan? Szociál a fene
Kicsoda? Én nem említettem név szerint senkit! Arról meg nem tehetek, ha Te vagy valaki asszociál.
Még szerencse, hogy nem azt mondtad, hogy öreg. Kitépné a hajadat