Hello Robee.
Bocs hogy csak most szólok, este nem nagyon nézegetek fórumot. Sajnos elmarad a ringezés számomra (is), egyrészt ma még dolgozok, másrészt tervezünk a barátnőmmel egy bécsi kiruccanást hónap végére és így elég szűken van most a költségvetés.
Hupppsz, te szegény!
De most már vigyázzgájjál aztán magadra, mert hiányos lesz a szekció!
...meg még vacsora sem lesz az olajmezőn.... ha jól értem...
Akkor jó!
De Én mindig idegrémet kapok, mikor olvasom, hogy valaki a gyáriját - már bocs - barmolja szét.....utána meg sír, hogy nem ment át a műszakin.
De ezek szerint neked több eszed volt/van! Ez dicséretes!
Ez a lényeg! Előbb gondolkozni, utána dolgozni
No én is próbáltam már párfélét (Castrol, Repsol, W5-Lidl, stb), szerintem nagy különbség nincs, ha jó az idő, mind sokáig bírja, ha esik az eső, mind lejön, ha szutyok van, mindbe beleragad! A lánc szempontjából a KIZS-féle örökké kenős a legtutibb, bár attól meg a blokktól hátra az egész motor olajban fürdik , de valamit valamiért! Szívem szerint egy ilyenre én is beruháznék. Amúgy az én láncom most lett cserés, kb. 26000 km után, bár ezt a város eszi nap, mint nap. Persze most DID gyári kence van rajta, egy ideig valszeg nem kell fújni...
szombat reggel érkezem Dzsokihoz, ha addig meg tudnád menteni valahogy az egyik S-es sisakot, annak nagyon-de-nagyon tudnék örülni :-)
Majd fel épül lassacskán, remélem novemberig meleg lesz és lehet motorral járni.
Még szerencse hogy nem motoron bambultál el.
Ha nem a lányokat nézegetnéd a járdán hanem...
Bocs hogy csak most szólok, este nem nagyon nézegetek fórumot. Sajnos elmarad a ringezés számomra (is), egyrészt ma még dolgozok, másrészt tervezünk a barátnőmmel egy bécsi kiruccanást hónap végére és így elég szűken van most a költségvetés.
Remélem, Te rendben vagy!
De most már vigyázzgájjál aztán magadra, mert hiányos lesz a szekció!
...meg még vacsora sem lesz az olajmezőn.... ha jól értem...
A reggeli termés, már itthon a garázsban.
Itt pl Adonyban még nem láttam, csak Battán a városi kútnál
De Én mindig idegrémet kapok, mikor olvasom, hogy valaki a gyáriját - már bocs - barmolja szét.....utána meg sír, hogy nem ment át a műszakin.
De ezek szerint neked több eszed volt/van! Ez dicséretes!
Ez a lényeg! Előbb gondolkozni, utána dolgozni
Van másik rendszerem!
Ezt csak kiváncsiság képpen csináltam!
Különben van 4-5 Gs itt!
Mult héten túráztam 1-el!
No én is próbáltam már párfélét (Castrol, Repsol, W5-Lidl, stb), szerintem nagy különbség nincs, ha jó az idő, mind sokáig bírja, ha esik az eső, mind lejön, ha szutyok van, mindbe beleragad! A lánc szempontjából a KIZS-féle örökké kenős a legtutibb, bár attól meg a blokktól hátra az egész motor olajban fürdik , de valamit valamiért! Szívem szerint egy ilyenre én is beruháznék. Amúgy az én láncom most lett cserés, kb. 26000 km után, bár ezt a város eszi nap, mint nap. Persze most DID gyári kence van rajta, egy ideig valszeg nem kell fújni...