Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor idézek egy botoxos pártasszonyt: "lassan mondom, hogy mindenki megértse": teflon!
Túl vagyunk már a rigaláncon, amit meleg zsírban áztattunk.
Sztem, amelyikbe nem ragad bele a kosz, az nem is ken, mert nincs benne zsír!
Jajjmá, egy kis kosz a fekete felnin, juuuuuj .
Nekem nincs ezzel bajom. Majd akkor lesz, ha netán idő előtt kinyíródik a lánc...
A lényeget kiemelem: nem dzsuvázta összefele KÜLÖNÖSEBBEN.
A lidlisből 1-et vettem próbára, és meglepően jó cucc. Aztán még hamahama 3-at. Nem ragad rá a por-piszok, teflonos. Ja, és nagyon jó túraadagos, mert 2 decis. Vagy 200 milis.
Na kérlekszépen . Az a helyzet, hogy nem dzsuvázta összefele különösebben. Egy kicsit lepuceváltam felnicsíkfelrakás előtt, nem volt vészes egyáltalán. Ennyit még simán letörölgetek háromévente, nekem ez nem derogál ...
A Lidlis meg lehet, h nem szemetel semmit, de remélhetőleg a kenéssel nem ez a helyzet .
Így van, Te meg addig nyugodtan türülgesd a matyit a kerékről.
A Castroltól még a Lidl-ös is sokkal jobb, szerintem.
Pöfinek tecc. De majd a lánchasználódásból kiderül, mennyire .
Nekem a Castrol se teccett.
Azaaaaaz, Valvoline. Na az nagyon nem jó
Egy időben én is használtam Valvoline fehéret, de abba nagyon beleragad a kosz.
Mostanában a MOL-os láncsprayt dícsérik nagyon, én is beszereztem egyet. Akármelyik MOL kúton kapható.
Hali!
Nekem a Castrol jött be. Valamelyik gyártónak, ami most nem jut eszembe, van valami flakonos fehér takony, na az nem jó .
Sziasztok!

2 hete vásárolt Gs-embe beletettem 1000km-t.
A kérdésem a következő lenne: A láncot mivel ápoljam le? Milyen láncspray vagy láncolaj jó rá? Ti milyet használtok? A legjobbat akarom neki adni mert megérdemi!

Segítségeteket előre is köszi!

üdv.: Norbi
Jó estét!
Holnap Kecskemét-ringre nem akar jönni valaki? Persze csak ha jó lesz az idő. Bálint, te jössz?
Nem, de talán a fórum már ébredezik
Most ébredtél?
Jóreggelt

HOLNAAAAAAAP
protektoros csecstartó!
Főni,
a pólók leszállítva, köszönöm a szervezést és a lebonyolítást a Firstladynek is. Pólómester megint szépet alkotott :-)
Okok!
Megyek, mert se kenyér, semmi.......
Csak most ébredetem a meló után.....és még kell egy kis dózis:-)
És a műszakit hogy oldod majd meg? Mert azon ezzel a szétberhelt dobbal szerintem nem megy át.....

Van a környékeden másik GS?
Ok, várlak!
Ha nem érsz ide, akkor majd megyek én ..de előtte hívlak.