Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez jól hangzik... De ki az az Ossszi?
Nyuszi!

Én igénybe venném Ratesz "Osssszibácsiját". Rozsdamantes anyagból 3-4 ezer forintból meg lehet csinálni egy bukócsövet. Munkadíjjal és anyaggal egütt. Még jobb is lesz mint a gyári! Az eném a jövő hónapban elkészül, addig sajnos nekem nem ér rá a saját "Osssszibácsim".

Gondold meg, mert majdenm egy fél motoros bőrdzseki árát megspórolhatod.
Hümm-hümm
Hát, amíg csak a fékkar bánja, no problem.
Amúgy huszonegynéhány ezeré vettem 2 éve.
Krómos van, meg fekete. Nekem a krómos teccett.

Hívdfel mondjuk az Amargo-t azt kérdezz rá, én tőlük vettem.
Vagy kutass a neten. :)
17-35ig, gyártmány és színtől függöen. A legdrágább a gyári krómos, 35e.
Egyébként nemcsak a fékkart menti meg, hanem az oldaldeklit és a kipufogót is !
Üdv mindenkinek!

A vasárnap naon jó volt! A mocimon én sem vettem észre semi rázkódást. Bár ezt lehet annak is betudni, hogy még csak 700km-ert mentem vele, és összesen 8100km van benne. Egyébként amíg MZ-tem néha megkérdezték a járó motor mellett, hogy mi ez, vagy az a hang. Ezekre a kérdésekre én mindig azt az egyszerű választ adtam, hogy jár a motor.
Egy barátom (akinek jelentős motoros múlja van) azt mondta: amíg nem érzed, hogy a motor gyengébb, vagy nem gurul stabilan, addig nincsen semmi baja. Bár igaz, hogy egy kis odafigyeléssel meg lehet előzni a komolyabb bajt.
De gondolkoztam bukócsövön. De még semmi konkrét. Nem tudjátok mennyit kóstál? Bár vszeg olcsóbb, ha alkalmanként fékkart veszek!
Szerintem egyszerűen csak felerősíti a rezinanciát, mint egy "mélynyomó", vagy akár egy harang. Ennyi lehet a magyarázat.
Pont ezt akartam kérdezni! Fura érzés, ahogy rezonál bizonyos fordulatszámon.
A tanktáska és doboz nélkül se csinálja, viszont jobban cibál a szél!
Lehet, hogy csak nem figyeltem, de én sem igen tapasztaltam ilyesmiket. Márpedig ha nem vettem észre csak úgy, akkor nem lehet jelentős!

Teddy!
Mi az, hogy fütyül a tank , ha ürül? A menetszél belelát? Neadj isten, még megy is egy kört a tankban? Komolyan nem értem!
Szerintem a méretes tanktáska miatt.
Az enyém semmilyen tartományban nem rázkódik és nem is zenél. Mindegy, hogy mennyivel megyek 20-160-ig.Lehet, hogy szerencsém van, vagy csak hogy 16000 van benne?
Részvétem.
Blokkvédő csövön nem gondolkoztál még?
Nem olcsó(a gyári), de megérheti.
Sőt, ha ürül a tankod, akkor még "zenél" is ebben a tartományban. Sajnos majdnem abban a fordulatszámtartományban csinálja, ahol használod országúton. Két megoldés van, vagy 100-zal mész és alatta, vagy 120-szal és felette.
Hozzá lehet szokni, és nem kell megrémülni...nincs baja a bringának. Ez ilyen!
JA:-)

Majd megszokod:-))))
Ellenben az enyémnek max egy 200as tartománya van csak.....nem 500.......
Sziasztok!
Normális az, hogy 5000-5500 fordulattól vibrál, rázkódik a gép, hogy a lábtartón is tisztán érezni?
A werk DVD kb 2 óra múlva kész:-))))) (ha valakinek nem kell szerkesztve anyag:-))

Szétszabdaltam a chaptereket.....szóval dogozom

29-re kész van!
Akinek kell az dobjon egy mailt! igy 29-e előtt elkezdem a pörkölést és aki jön annak viszek is egy tiszteletbeli példányt!
Én ennyit tudok fizetni a szíveségetekért - hogy létrejöhetett a tegnapi TESZT:-)

Én marha:-)

Most néztem meg egyesével a képeket amiket átküldtettek.....
No azokból lesznek majd hátterek:-))))) hisz KIRÁLY képek!
NBa Rider ráérzet:-)

IGEN! ILYEN KÉPEKÉRT VADULOK BE:-)))
5555
Sziasztok

Ma megint nyomtam egy 300 kilométert.

100 km városban egyedül
100 km két személlyel országút 140-el
100 km két személlyel országút 120-al

Fogyásztás 5,03 l/100km
Hello!
Ment a kép e-mail-ben.:-)
No hogy eltudjátok képzelni minek a kép.....

Ezért....hiszen a DVD-nek vannak alapjai

pl ilyen egy AKMT-s oldal
Annak a 14 bátor derék "benne leszek a TV-ben" bikernek szólóan.....

Küldjön mindenki egy FA@A, FRANKÓ, TUTI képet nekem.....kéne ugye a DVD alapokhoz.....
Vagy a gépről, vagy a gépről és magadról......

1024*768 vagy max 2000-res felbontásba......

Persze akinek nincs..............

Valami iylesmikre gondolnék: