Bocsi, de elmaradt a válasz, pedig többször kérdezted. Eldőlt a paci. Nem lett semmi baja, csak a fékkar vége tört le, nem nagy vész. Nem lesz legközelebb, de azért ügyesebb leszek. . .
Mostmár minden jó, de az a buherált úszóház egy kicsit zavar. Szerencsére tudtam szerezni komplett karbit egész jó áron, remélem holnap megjön! Amúgy meg vagyok vele elégedve....
én a tank aljáról húztam le, jelöld meg a csöveket amikor leszeded, h aztán ne fordítva kösd vissza! Nem tudom hogy kifolyik-e a benya, mert én leszívattam előtte kannába.
Figyelj, mert van a tank alatt közvetlenül egy rejtett csap is, amit hosszú sima, egyenes csavarhúzóval tudsz elzárni! Akkor már lehúzhatod a benyacsövet!
Holnap este kapok választ, hogy hol terítsünk.
Elvileg a Petőfi-szigeten egy vállalati üdülőbe tudnánk menni. Ami emellett szól, hogy a motorokat le tudjuk parkolni, rájuk látunk, kellemes a környezet (és elmosogatnak utánunk kicsi pénzért).
A másik, hogy a szüleim által üzemeltetett kiskocsmába megyünk. (természetesen a "törzsközönséget" kizárva a rendezvényről... ők ihatnak hétköznap, meg nem szeretném, ha mindenkinek egyenként feltennék a kérdést, hogy mennyivel megy a vas. )
Én előbbi melett voksolnék. Holnapra kiderül.
Az út Solttól valóban egy jó óra. (1 pisivel együtt)
EsSO!
Szerintem Balassagyarmatról erős 4 óra alatt le tudsz érni (Pesttel együtt számolva), de vasárnapról lévén szó, az sem okoz majd sok időveszteséget.
Az 51-esnek van néhány rettentő szakasza a burkolat miatt, de a legrosszabb részeket kijavították (Ráckeve, Solt-Dunapataj), ám még így is biztonságosabb, mint a 6-os. Egyedül a kalocsai rendőrök szigorúak. Rájuk Hartától Bátyáig lehet számolni trafival felszerelve. (Vasárnap is!)
Blue!
Ha minden a tervek szerint megy, akkor a szigetre hozhatod a kis csapatot...
Hello mindenkinek. tegnap pécs és szentlörinc között is meghalt egy motoros önhibáján kivül MÁS
ki tudja hogy kell levenni a tankot?
nem folyik ki a benzin ?mert a szelepfedél tömitésem ereszt és ki kell cserélnem csak
az a rohadt tank utban van
Jár az agyam, mint a motolla!
A csajszi kérdéses, mert egy héttel később ballag.
Szóval ott tartok, hogy szombat meló. Vasárnap 8-kor végzek. Mi lenne, ha megkérném a kollégámat, hogy váltson le 6-kor? Így fél 7-kor tudnék indulni. Kb 8-ra már Pest letudva, így mehetnénk együtt a többiekkel.
Majd még rágódom rajta, de valami ilyesmi lesz!
.......no meg
Mezőberényből Bobek....