A nyári Gs találkozóval lent voltunk kicsit több mint 1 óra alatt......
Köszönhető annak, hogy Solttól egy 20-30km-en ZSÍR az aszfalt és ott lehet menni ami a csővőn kifér!
Szóval amuit máshol eljátszunk (pl Kalocsa) azt itt belehet hozni....
Azon a röffenésen ha jól emlékszem valami 20 moci volt (10db GS)
Ezért mondom hogy 2 óra az BŐŐŐŐven elég ha 80-al is döcögünk.....
Én ha egyedül vagyok olyan 1:40 - 2:20 közt szoktam hazaérni........Baja-ADONY közt!
Én is éjszakás leszek így 6:00-kor Százhalombattán végzek..... onnantól nekem jó...........
A vasárnap reggelt meg lehet hogy kiveszem szabira.......ekkor még sietnem se kell haza:-)
Esso.....
Indulás ügyben (no meg kaja ügyben) ugyebár 12-re illene leérni:-))))
Adonytól ez egy lightos 2 óra (Teddy tudja - hisz tegnap 5-kor indult el az Adonyi kútról)
Neked amugy az egyszerű az lenne hogy....
2-es....Hungária körút......M5......M0......és az 51-es..........
Pestől Solt kb. 70-80km.....vagyis 1 óra kb...vagyis 7 környékén kellene indulnotok ha hozod a csajszid is:-)
Én mint megarutinos itinerszervező aztat mondom hogy találkozunk SOLTON a körforgalomnál lévő MOL kúton (a sarkon van egy Penny, vagy PLUS....a rák se emlékszik rá)
Mikor?
Onnan egy jó óra....másfél Baja....és ugye nem kell rohani....
Tehát a Solti körforgó lehetne olyan 10:00-kor...........
Én menésem......
Adony - Lórév - Ráckeve és irány az 51-es...........SOLT...........
Vagy
Adony - Dunaföldvár - Solt
Még nem tudom....
Teddy....
A népet hova vigyem? Petőfi sziget? Tűr emlékmű? A vasútállomáson a gőzmozdony?
Az utcaneveket már rád bizom:-))) szóval valahol várj minket:-))))
Annyira azért nem vagyok otthon Baján:-))) bár jópár rokon még ott él tudtommal. (innen is üdv az Udvarhelyieknek:-))
Igazából nem gondoltam végig én sem még, de valami ilyesmi: lejössz (pontosabban fel ), gyorsan lekapom a kiput, lefujom, visszarakom. ez kb 1.5-2 óra. Utána belefér esetleg egy kis nézelődés a közelben. De ez fakultatív is lehet. Majd kaja és kész. Több motor esetén - ne kelljen felettem állniuk - a lányom is elvezeti a társaságot valahova.
Nem kristályos még, de vmi ilyesmi
No, mivel az érdeklődés töretlen és én is tervezek szabadidő, legyen megnevezve az április 29. (vasárnap) a bajai kajaparty dátumának.
A létszámot ráérünk előtte 2 nappal lefixálni. Hogy a kedvenc horgászhelyemen (halbolt) is fel tudjanak készülni minőség ügyileg.
Tehát a jelentkezési határidő: 2007. április 27-e reggel (kis étvágyúak jöhetnek létszámon felül is)
A helyszín: Baja
A klubhelység: még kitalálás alatt
Extra igények: halászlé és marhapörkölt fog főni (és Nyuszinak valami szárnyas)
A többit még összereakom az agyamban, ha hazaértem.
esSo-nak: Budapest-Baja cca 170 km (ebédre ideérsz)
Nincs itt semmiféle pálford. Azok csak viccből voltak!(meg majd lesznek)
Úgy gondolom, maximálisan támogatást érdemelsz a - ezt hallgasd meg - "motoros gádzsi"-ságodért.
Rettenetes nagy dolognak ne gondold, ez számomra nem oly nagy feladat.
Nem tom mikor lenne jó. Én a szalonnasütést a halászlé helyett gondoltam magamnak, mert én nem szeretem a halat enni. De akár progi is lehetne majd... Hüm
Ezt a kérdéskört bevállalom neked a sok csipkelődésért.
Ráadásként csak most, csak neked (a kanik csinálják meg maguknak) felajánlom a kipu lefestését is.
Tehát festés előbb, utána egy nyárs. Az időpontot határozd meg Te.
Esetleg nagyobb létszámra is bővíthető a dolog.
Akkor az egyik megoldás, hogy megvárod ameddig Blue legyártja a DVD editiont. Oszt begyugod a házimoziba... és élesben megnézed. Már én is várom a minőségi anyagot.
http://blue---speed.freeweb.hu...
Köszönhető annak, hogy Solttól egy 20-30km-en ZSÍR az aszfalt és ott lehet menni ami a csővőn kifér!
Szóval amuit máshol eljátszunk (pl Kalocsa) azt itt belehet hozni....
Azon a röffenésen ha jól emlékszem valami 20 moci volt (10db GS)
Ezért mondom hogy 2 óra az BŐŐŐŐven elég ha 80-al is döcögünk.....
Én ha egyedül vagyok olyan 1:40 - 2:20 közt szoktam hazaérni........Baja-ADONY közt!
JUHÉÉÉ:-))))))
Én is éjszakás leszek így 6:00-kor Százhalombattán végzek..... onnantól nekem jó...........
A vasárnap reggelt meg lehet hogy kiveszem szabira.......ekkor még sietnem se kell haza:-)
Esso.....
Indulás ügyben (no meg kaja ügyben) ugyebár 12-re illene leérni:-))))
Adonytól ez egy lightos 2 óra (Teddy tudja - hisz tegnap 5-kor indult el az Adonyi kútról)
Neked amugy az egyszerű az lenne hogy....
2-es....Hungária körút......M5......M0......és az 51-es..........
Pestől Solt kb. 70-80km.....vagyis 1 óra kb...vagyis 7 környékén kellene indulnotok ha hozod a csajszid is:-)
Én mint megarutinos itinerszervező aztat mondom hogy találkozunk SOLTON a körforgalomnál lévő MOL kúton (a sarkon van egy Penny, vagy PLUS....a rák se emlékszik rá)
Mikor?
Onnan egy jó óra....másfél Baja....és ugye nem kell rohani....
Tehát a Solti körforgó lehetne olyan 10:00-kor...........
Én menésem......
Adony - Lórév - Ráckeve és irány az 51-es...........SOLT...........
Vagy
Adony - Dunaföldvár - Solt
Még nem tudom....
Teddy....
A népet hova vigyem? Petőfi sziget? Tűr emlékmű? A vasútállomáson a gőzmozdony?
Az utcaneveket már rád bizom:-))) szóval valahol várj minket:-))))
Annyira azért nem vagyok otthon Baján:-))) bár jópár rokon még ott él tudtommal. (innen is üdv az Udvarhelyieknek:-))
Nekem olyan 165km...
Remélem jó idő lesz, ha meg nem , akkor addigra visszamászik hozzám az esőruhám.
lehet, h szőkés beütés, de azt hittem megoldható az ügy a puf leszerelése nélkül is...
Nem kristályos még, de vmi ilyesmi
A létszámot ráérünk előtte 2 nappal lefixálni. Hogy a kedvenc horgászhelyemen (halbolt) is fel tudjanak készülni minőség ügyileg.
Tehát a jelentkezési határidő: 2007. április 27-e reggel (kis étvágyúak jöhetnek létszámon felül is)
A helyszín: Baja
A klubhelység: még kitalálás alatt
Extra igények: halászlé és marhapörkölt fog főni (és Nyuszinak valami szárnyas)
A többit még összereakom az agyamban, ha hazaértem.
esSo-nak: Budapest-Baja cca 170 km (ebédre ideérsz)
Úgy gondolom, maximálisan támogatást érdemelsz a - ezt hallgasd meg - "motoros gádzsi"-ságodért.
Rettenetes nagy dolognak ne gondold, ez számomra nem oly nagy feladat.
a festés is oks...
Nem tom mikor lenne jó. Én a szalonnasütést a halászlé helyett gondoltam magamnak, mert én nem szeretem a halat enni. De akár progi is lehetne majd... Hüm
De mi ez a nagy pálfordulás?
Ezt a kérdéskört bevállalom neked a sok csipkelődésért.
Ráadásként csak most, csak neked (a kanik csinálják meg maguknak) felajánlom a kipu lefestését is.
Tehát festés előbb, utána egy nyárs. Az időpontot határozd meg Te.
Esetleg nagyobb létszámra is bővíthető a dolog.
Milyen házimoziba? Az jár a DVD-hez?
Lassan szétnézhetsz valami 200 literes tartály után, hogy elég legyen a lötty.
Pest-Baja hány km?