Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az egyik útvonaltervező szerint: SzMikklós-Baja 140 km
Valaki szóljon a nyuszira! Állandóan frocliz!
A nyári Gs találkozóval lent voltunk kicsit több mint 1 óra alatt......

Köszönhető annak, hogy Solttól egy 20-30km-en ZSÍR az aszfalt és ott lehet menni ami a csővőn kifér!
Szóval amuit máshol eljátszunk (pl Kalocsa) azt itt belehet hozni....
Azon a röffenésen ha jól emlékszem valami 20 moci volt (10db GS)

Ezért mondom hogy 2 óra az BŐŐŐŐven elég ha 80-al is döcögünk.....

Én ha egyedül vagyok olyan 1:40 - 2:20 közt szoktam hazaérni........Baja-ADONY közt!
29-e:-)

JUHÉÉÉ:-))))))

Én is éjszakás leszek így 6:00-kor Százhalombattán végzek..... onnantól nekem jó...........
A vasárnap reggelt meg lehet hogy kiveszem szabira.......ekkor még sietnem se kell haza:-)

Esso.....
Indulás ügyben (no meg kaja ügyben) ugyebár 12-re illene leérni:-))))
Adonytól ez egy lightos 2 óra (Teddy tudja - hisz tegnap 5-kor indult el az Adonyi kútról)

Neked amugy az egyszerű az lenne hogy....
2-es....Hungária körút......M5......M0......és az 51-es..........

Pestől Solt kb. 70-80km.....vagyis 1 óra kb...vagyis 7 környékén kellene indulnotok ha hozod a csajszid is:-)

Én mint megarutinos itinerszervező aztat mondom hogy találkozunk SOLTON a körforgalomnál lévő MOL kúton (a sarkon van egy Penny, vagy PLUS....a rák se emlékszik rá)
Mikor?
Onnan egy jó óra....másfél Baja....és ugye nem kell rohani....
Tehát a Solti körforgó lehetne olyan 10:00-kor...........

Én menésem......
Adony - Lórév - Ráckeve és irány az 51-es...........SOLT...........
Vagy
Adony - Dunaföldvár - Solt
Még nem tudom....

Teddy....
A népet hova vigyem? Petőfi sziget? Tűr emlékmű? A vasútállomáson a gőzmozdony?
Az utcaneveket már rád bizom:-))) szóval valahol várj minket:-))))

Annyira azért nem vagyok otthon Baján:-))) bár jópár rokon még ott él tudtommal. (innen is üdv az Udvarhelyieknek:-))
az mennyi idő sok mocival?
200km....
Nekem olyan 165km...
Beírtam a naptárba!
Remélem jó idő lesz, ha meg nem , akkor addigra visszamászik hozzám az esőruhám.
bla-bla-bla
Felőlem oks. Legyen feldobva a téma...
lehet, h szőkés beütés, de azt hittem megoldható az ügy a puf leszerelése nélkül is...
Azt már megfejtettem, hogy van egy "gépifagyizó" a leendő klubhelység közelében. Hatalmas parkolóval!
Jóóóól hangzik! Leviszem neked az új szerzeményt,h megstíröld! Meg jó lenne megint a brigáddal talizni!
Igazából nem gondoltam végig én sem még, de valami ilyesmi: lejössz (pontosabban fel ), gyorsan lekapom a kiput, lefujom, visszarakom. ez kb 1.5-2 óra. Utána belefér esetleg egy kis nézelődés a közelben. De ez fakultatív is lehet. Majd kaja és kész. Több motor esetén - ne kelljen felettem állniuk - a lányom is elvezeti a társaságot valahova.
Nem kristályos még, de vmi ilyesmi
No, mivel az érdeklődés töretlen és én is tervezek szabadidő, legyen megnevezve az április 29. (vasárnap) a bajai kajaparty dátumának.
A létszámot ráérünk előtte 2 nappal lefixálni. Hogy a kedvenc horgászhelyemen (halbolt) is fel tudjanak készülni minőség ügyileg.

Tehát a jelentkezési határidő: 2007. április 27-e reggel (kis étvágyúak jöhetnek létszámon felül is)

A helyszín: Baja
A klubhelység: még kitalálás alatt

Extra igények: halászlé és marhapörkölt fog főni (és Nyuszinak valami szárnyas)

A többit még összereakom az agyamban, ha hazaértem.

esSo-nak: Budapest-Baja cca 170 km (ebédre ideérsz)
Nincs itt semmiféle pálford. Azok csak viccből voltak!(meg majd lesznek)
Úgy gondolom, maximálisan támogatást érdemelsz a - ezt hallgasd meg - "motoros gádzsi"-ságodért.
Rettenetes nagy dolognak ne gondold, ez számomra nem oly nagy feladat.
Na, ez jól hangzik....
a festés is oks...

Nem tom mikor lenne jó. Én a szalonnasütést a halászlé helyett gondoltam magamnak, mert én nem szeretem a halat enni. De akár progi is lehetne majd... Hüm

De mi ez a nagy pálfordulás?
Nyuszika!

Ezt a kérdéskört bevállalom neked a sok csipkelődésért.
Ráadásként csak most, csak neked (a kanik csinálják meg maguknak) felajánlom a kipu lefestését is.
Tehát festés előbb, utána egy nyárs. Az időpontot határozd meg Te.
Esetleg nagyobb létszámra is bővíthető a dolog.
Asszem ennek a vége egy közös videjózás lesz!
Aha! ez jó!

Milyen házimoziba? Az jár a DVD-hez?

Lassan szétnézhetsz valami 200 literes tartály után, hogy elég legyen a lötty.
Pest-Baja hány km?
Akkor az egyik megoldás, hogy megvárod ameddig Blue legyártja a DVD editiont. Oszt begyugod a házimoziba... és élesben megnézed. Már én is várom a minőségi anyagot.
még sehogy, csak terv egyenlőre.
Ti hogyan gondoltátok? Indulást, stb
De attól még le tucc jönni Bajára, ott elvagyunk, és estefelé együtt haza. Az úgy nem pálya?
Bocsi de nem volt egyértelmű, mivel nem ismerem az "előéleted".