Hazatértem, pihentem, motort puceváltam. Emlékezetes héten vagyunk túl az tuti!
Látom, vannak új fórumlakók!
És mindjárt hozzájuk is szólnék. Csak intelem... nem vagyok egy nehezen tanuló valami, de eddig bármilyen jármű került a seggem alá, mondhatom, hogy kell legalább 10000 (igen, tízezer) együtt töltött kilométer, hogy minden rezdülését kiismerd a masinának. A motornál ez hatványozottan igaz!
Kedves Ifjúság!
Roppant jó dolog erősebb, nagyobb motorra patanni, de az agyadat egy kicsikét át kellene programozni! Félre ne értsd nem bántani akarlak, de a városi motorozás egy kicsit más egy 125-ös mocival, mint egy 500-assal.
Van benne egy kis tapasztalatom hidd el, éves szinten elgurulok városban 40-50000 km-t
Sokkal jobban szeretek a városban a kis 125ybr-rel menni mint a GS-el ( Bocs kincsem - ez a GS-nek szolt )
Úgyhogy csak óvatossan, okossan!
Megértem a lelkesedést ifiúr , de azért a hozzáálláson tessék csiszolni picinyként . Ne autósalázásért meg előzésért legyen nagymotorod, mert annak nem lesz jó vége. Jól jön néha a lóerő, az igaz, pláne, ha előzni akar az ember . De többek között a motorozás élményéért, a túrázásért, azért, hogy el tudj férni a városban a kocsisorok között, hogy ne túrjanak le az útról, mert nem megy 80-nál többet szegény cirip - na ezért legyen nagymotorod. Az előzés az legyen járulékos pozitívum .
Az enyém 2004-es és spanyol. De semmi durva rozsda, 1-2 pötty eldugott helyeken, amit rozsdaoldóval és matt fekete festékkel semi perc alatt orvosolni lehet
Sullyal nem lesz gond, csak a labamnak legyen kenyelmes hosszu tavon is.
A kulonbozetin Kawa er 5-el mentem az meg nehezebb mint a GS, es nem volt semmi gondom, ileltve de. Nem huzhattam oda a gepnek, pedig ereztem, hogy ott van benne az ero. ( Igy a fekezes is egyszeru volt, csak el kellett engedni a gazt...)
Ehh , én sem úgy értettem, hogy konkrétan rá kell szerelni, csak próbáltam verbálisan érzékeltetni, hogy a gs-nek a levegő az kell .
Amúgy használd majd ezt: válasz erre, mert előbb utóbb nagy kavarodás lesz ...
Totalbike-on olvastam amugy egy cikket, amibe nagyon alaztak egy Gs500 F-t. Rozsdasodas, keves hely az ules alatt, bemegy a sar, mindenfele problemak. ( kicsit tulzasba estek, de a cikk irojanak biztos rossz napja volt).
A leirtaknak van nemi valosagalapja? A GS-eket amugy Japanba keszitik? ( csak mert hallottam valami olyat, hogy spanyolba, de lehet, hogy hulyeseget olvastam.)
Hááát, majd a srácok nyilatkoznak, én 170 cm vagyok és pont leér kényelmesen és biztonságosan a pacskerom . Valszeg jobban a fejedre meg a vállaidra fogja tolni a szelet mint nekem ...
Szombaton megyek haza, jovo heten moci, megorulok mar ez alatt a par nap alatt