Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegyél egy rongyot a majrévas mögötti idomrészhez.....
A hengert tedd rá....

És sok sok gumipókkal fogasd fel.....
Nem lesz gondod vele.....

B verzió:
Nagy táska.....azt meg az utas hátára......
Dunlop Sportmax, 4 ezer km van benne és elérte a kopásjelzőt. igaz itt az Alföldön csak egyenes van.
úgy hetesig feszíccse, mer az a YO
Ha ketten mentek fújd keményebbre a gumit, és feszitsd meg a hátsó telót, mert,.....mert...... CSAK
Legyen máán ERW! ! ! ! ! ! ! ! !
Naszóval!
GUMI!
Metz lasertec- Nincs majrécsík, csak kopott lábtartó, bukocső, viszont 12.000 km és csere! 42-45.000 / garnitúra
Heidenau nagyonmintás ( állitólag sár, hó minta ) télen óvatossan haladva nincs nagyon döntögetés vagy 1cm majré tizenszázezer km. erre hibátlan. Anyagi okokból sajna most ez maradt fönt, de nem annyira szeressem. Bár szombaton a körforgalomban ezzel is volt valami " karcos" hang lentről.

najólvan nem hápogok tovább!
És közben megnéztem, télleg nem is neked írtam azt a hsz-t . Nem éééééér félreinformálni ...
használd az előzmény feliratú gombot és mindent érteni fox... az, hogy a soron következő hozzászólás a tiedé után érkezett, nemfeltétlen jelenti aztat, hogy neked is szól

Öööö, mint írni akartam, neked ment, de nem neked akartam írni . Ajaj, azt hiszem dolgozás közben nem kéne fórumoznom
Hűvazze . Bocs, ez neked ment . Jujujjjj, mit fogok én ezért kapni ....
De a cupp az jol esett !
Hüüü,ezt nem vágom ne haragudj!
Igen, csak - mint esetleg hallhattál már róla valakitől - ilyen minőségű gumi ebben a méretben nem van, leglábbis nekem nem sikerült fellelnem. Egyrészt. Másrészt ha nem kanyarog vele az ember, az a "nyavalyás" 50 paci + 250 +- kilogramm is kockásítani tudja.
Én elém rekom a cumot!
Utas nem esik hanyatt!
Megyek megáztatom a balatonban kicsiny testem!Kössz az infot!
Sziasztok!

Vasárnap első trippemet tervezem Balcsihoz. Viszont lenne utasom is meg sátor henger alakú tagyóban meg cumók. Elég tapasztalatlan vagyok ilyen téren meg se doboz se semmi nincs a mocin. Kérlek segítsetek hogy lenne a legkönnyebb a dolgokat rogzíteni a motoron vagy az utason. Vasárnap mennénk hétfőn jönnénk is szal nem nagy kirándulás lesz de mégiscsak az első.

Előre is köszönöm a válaszokat!

üdv.: Norbi
Nekem vagy 3ujjnyi!
www.kekhold.hu

Itten is nézelődhecc, jófejek .

Vízen sem lehet panaszom. Sőt, 5 fokban sem, egy telet lehúztam vele .
Nekem kiváló. Igaz, van egy kisujjhegynyi majrécsík , de engem nem zavar . Egyszer csúsztam meg csak vele, azt is valami olajos xaron, és már kockásodott is szerencsétlen. A többi csúszás satufékes volt .
Hápinak is ez van egyébként, sztem ő sem akarná másra cserélni.
Amúgy a Heidenaut mondták még anno a srácok, amikor én is keresgéltem .
Árban ugyanannyi!
Az az a nagyon mintás!
Vizen?
az a ráeresztett ménes függvénye, hogy mennyire kopik, az pedig a GS esetében khm... elenyésző egy gs pályaminőségű gumival simán leteker 8 - 10 ezer km-t
Pirelli Sport demont mondják, hogy jó. Barátnőm Z750-esén az van, az puhább mint a Lasertec, de nem kopik ronggyá sittysutty. Én is agyaltam rajta, de a sok city miat maradtam a Metzelernél .
Mocicahh
Metzeler azt néztem!
Tényleg annyit bir?
Kanyarban milyen?
Túrára,és néha kicsit vadulni!
Heidenau 63-as van fenn,ez nem kopik igaz beszarok vele a kanyarban!
Tehát picivel jobb minöségüt,de nem a pálya szintüt gondoltam,ami 3500km alatt lekopik!