Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Udv mindenki!

Holnap vegre mar otthon leszek!
Tudok majd ekezeteket hasznalni.

Amugy szerintem ez a bukosisakos dolog hulyeseg. Aki nem varosba gurulgat 50-el, hanem kimegy orszagutra, stb. az ugyis huz sisakot, aki meg varosba gurul 40-50-el az nem feltetlen, megjegyzem v.milyen szinten jogosan... ( Bar jobban jar, ha huz, biztonsag miatt.)

Ezt azert irom mert csomo olyan bringas is van amelyik megy mint allat, es nekik ugye nem kell. Pedig ok is 40-el mehetnek. Most egy segedmotorosnak mert mas a 40 ( 40 persze he-he), de tegyuk fel, hogy betartja, mint a biciklisnek.

Sok ilyen van. Masik: BKV buszon nemhogy gyerekulesbe, de meg se bekotve, se ulve sem kell lennie a gyereknek, akar allhat is. A tomott buszon, ha egy baleset van, siman a szelvedon kothet ki...

Fel kene ujitani a KRESZ-t. En szivesen elvallalnam. Raadasul nem kernek 100 milliokat, merthogy ilyen-olyan tanacsadocegeknel volt a cucc. Elso korbe a sebesseghatarokat vennem elo. ..
Ennél csak az a jobb, amikor a család bedől a kanyarban- a kocsiban!
Pedig ott nem csúszik le a gatyád!
Ezt már én is megjátszottam eccer.
Megláttam a zsernyákokat, hogy igazoltatnak. Hú, basszus, az öv!-gondoltam. Szerencse, hogy jobb kézzel nem bírtam odanyúlni, ebből rájöttem, hogy motoron ülök.
Melóba menet minden reggel elmegyek az autópálya rendőrség mellett...egy csomószor lehülyézem magam, mert ránézek, be van-e kapcsolva az övem...mindez motoron.
A rekeszizmom odavan! Hogy fogok így sört pakolni?
Pakolok inkább sittet, ahhoz nem kell a rekeszizom...csak ha rátok gondolok,
Ott is
ahogy olvastam hirtelen azt hittem, hogy a motoron kapcsolod be az övet...
Már hallottam hírét múlt héten... Nem valószínű, hogy sapka nélkül motoroznék bármikor is. Sőt, a bitonsági övet be köll kapcsolnom mindig, anélkül nem érzem jól magam az otóban
Bocs, Faty! Ezt még muszály volt!
Remélem a bikinin kívül sisak is van rajtad:
http://www.origo.hu/itthon/200...
Mától drágább lenne, ha nem!
Jól van na, a motoron nem sokat hallok a fórumból, zajos a menetszél
Igen, de kicsit késtél! De fúj a szél, félreviszi a hangot...
Lassan ez már Pavlov-i...
Valaki protektoros bikinit emlegetett ?

Na, most hagyd abba!
Én is délig dolgozom kb péntekenként, de meg kell várjam az öt órát, mert csak akkor zárunk, ha van vevő ha nincs!
Persze, mert a sok alkesz motoros a kocsmába rohant a fórum helyett!
Még jó, hogy nekem van itthon...
De jó pénteken délig melózni...

Hiába, ki kell valamit minden napra találni...
A jéger kulcsszó kevésbé működik, mint a protektoros bikini/kevlár-cicifix
Szólítottál, Kisgazdám?
Hű! Elfelejtettem, hogy MENNYIRE utálja!
Üldözzük el Hápit a fórumtól?
Jéger?
mindenki dolgozik keményen? vagy csak elfogytak a billentyűk?
Lehet megint ki kellene találni valami jelszót a mai napra...
Ha ott akarsz maradni, szerintem ne menj előbb el!
(ó, a perverze!)
Ott a pont!