Azok nem sajnos, azok valahol máshol katapultáltak.
Igazából az elveszett telefonszámokat meg magát a tárcát sajnálom, a telefon nem ért sokat, meg sok píz nem volt a tárcában.
Ami pénzt megspóroltam a megtalálással, azt meg a Gs-re költöm, érezze hogy szeretem
Megtaláltam a rendszámom szekszárdnál az M9-es mellett
Jó oka volt hogy ott esett le . Amúgy ha jól láttam a 2 csavarból ami tartotta az egyiknél kicsavaródott az anya, a másik meg elöregedett és egyszerűen eltört.
Holnap fel lesz fúrva a rendszám közvetlenül a sárvédőre.
Találtam egyet most nemrég Vee Rubber márkájú thaiföldi gumi, szerintem olyan kb. mint a Heidenau. Van olyan típusa aminek olyan a mintája mint a Pirelliknek. 20ezer körül van az ára, de amit találtam az 5ezer és teljesen új. Megveszem szerintem.
Van nekem egy suzuki gs 500 f nek nevezett gépsárkányom:) a színe fekete ezüst piros csíkkal (2006 os). Sikeresen megkarcoltam az oldalát és szeretném tudni a javításához az ezüst színkódot (a matrica már nincs rajta). Tud nekem valaki segíteni?
Ez mindenkivel előfordulhat, ami mondjuk nem nagyon vigasztalhat téged. Van aki drágán, van aki olcsóbban szerez tapasztalatot.
Én megnézném a banditokat, és a cbr600-at is a helyedben.
A szerviz csak, ha nincs más.
Mellesleg az egész típusválasztás ízlés kérdése csupán. Nincs rossz és jó típus. Amelyik megérint, az tetszik, azt választod. Ehhez jönnek a pénzügyi korlátok...Így meg rögtön tudod, hogy mi az, ami tetszik!
Ha valakinek szükségét érzi hogy legyen jogvédelemre (közlekedés, munkaügy,stb), keressen meg bátran! Lehetőleg legyetek előrelátóak és még a "baj" előtt beszéljünk!
h.daniel1975@gmail.com
Írj! Felhívlak!
Pályázni én is szívesen mennék