Üdv Tibkin!
nahát! nem hittem volna, hogy ilyen hamar jelentkeztek!
remélem, mihamarabb megoldódik a műszaki probléma.
ja, jut eszembe: még ugyan nincs róla tudomásod, de Te leszel az, ki feltölti az FTP-re a képeket.
technikailag "kicsit" jobbak a feltételeid, mint a miénk. "csak" pár száz darab van.
azért, ha útközben bárhol lesz alkalmatok, örülnénk a helyzetjelentésnek.
mindenkinek nagyon szorítok, hogy őrizze útjukat a technika védőangyala!
és Szent Kristóf legyen veletek!
Itt az erdélyi különítmény,leltem egy wifit a nagyszebeni szálláson. :-)
Rendben megérkeztünk, de sajnos ogabi kuplungja kampec,szervizbe került,holnap okosabbak leszünk. Eddig nagyon pozitív itt a tapasztalat,segítőkészek,sokan elengednek, dudálnak, jelzik a rendőröket, bár Schumi-k is akadnak.
Holnap Transzfogaras, megyek is aludni.
Üdv mindenkinek! ;-)
Helló, én a magamét az egyik bp-i Suzuki boltban vettem, mert ez olcsóbb volt (13ezer Ft), mint az utángyártott. És tökéletesen passzolt a motoromra (az enyém 2000-es évjáratú).
A szervíz persze hogy a gyárit akarja ráderőltetni - hiszen az utángyártott PÁRBAN 2000-2500ft a gyári darabját meg anno vettem majdnem 8000-ért.....(az már 16000/2db!)
Ezért vannak felpakolva sufnituningok, hiszen egy telójavítás azért nem nagy dolog.......de nekem is 1x láttnom kellett, hogyan csinálják.
Na!
MEgjöttünk Marcsimmal:-)
Nem volt sok, csak 2 éjjel, meg egy kis guriga (cakk-pakk 378km) - de basz...ott jó volt:-)
Tegnap Tihanyban ért a vihar:-)
Egy szál pólóban nyomtam, mert odafelé égetett a szél, a nap......ott meg? 34 fokról 30 perc alatt lett 13 fok.......
És Fűzfőre vissza kellett menni:-))))
Na most már tudom milyen szar dolog FÁZNI:-)))))
Mivel fürdeni is akartunk - volna - így Marcsit felöltöztettem:-)
2 db türölközőbe csavart nőci így néz ki:-)))
Olyan ponyvát érdemes venni, ami nem ereszti át FELÜLRŐL a vizet, viszont a pára átmegy rajta. Ez valami impregnált kültéri textil izé, nekem ilyen van. A moto.hu-nál vettem a Batthyány utcában. Azért jó, mert nem dunsztolja be a motort, kevésbé tud dolgozni a ponyva alatt a rozsda, mert ki tud menni alóla a pára. Természetesen ez nem a legolcsóbb opció, úgy emlékszem olyan középkategóriás ára volt, tehát nem a legolcsóbb és nem a legdrágább. Az árát nem tudom, évekkel ezelőtt vettem.
Sajnos a GS kint fog pihenni szabad ég alatt. Rengeteg motor takaró ponyvát megnéztem már de nem nagyon tudok dönteni.
Ti mit ajánlanátok ha a mocitok kint lenne?
Tibkin! Köszi az értesítést! Sokat gondolok rátok, remélem a továbbiakban minden rendben lesz! érezzétek magatokat nagyon jól! puszi mindenkinek!