Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Era!

Tibkin! Köszi az értesítést! Sokat gondolok rátok, remélem a továbbiakban minden rendben lesz! érezzétek magatokat nagyon jól! puszi mindenkinek!
Hali Tibkin! ... és mindenki!

Örülünk, hogy nagyjából minden rendben, további kellemeset kívánunk Nektek, vigyázzatok magatokra!
Hápikám!

Utólag is bádogos neved napját.......(vagy má mondtam?)
Üdv Tibkin!
nahát! nem hittem volna, hogy ilyen hamar jelentkeztek!
remélem, mihamarabb megoldódik a műszaki probléma.
ja, jut eszembe: még ugyan nincs róla tudomásod, de Te leszel az, ki feltölti az FTP-re a képeket.
technikailag "kicsit" jobbak a feltételeid, mint a miénk. "csak" pár száz darab van.

azért, ha útközben bárhol lesz alkalmatok, örülnénk a helyzetjelentésnek.
mindenkinek nagyon szorítok, hogy őrizze útjukat a technika védőangyala!
és Szent Kristóf legyen veletek!
Sziasztok!

Itt az erdélyi különítmény,leltem egy wifit a nagyszebeni szálláson. :-)

Rendben megérkeztünk, de sajnos ogabi kuplungja kampec,szervizbe került,holnap okosabbak leszünk. Eddig nagyon pozitív itt a tapasztalat,segítőkészek,sokan elengednek, dudálnak, jelzik a rendőröket, bár Schumi-k is akadnak.

Holnap Transzfogaras, megyek is aludni.
Üdv mindenkinek! ;-)
Nekem már nincs!

Bandittal szinte még el sem áztam túrán........legalábbis nem emlékszem rá, ami azért NAGY dolog!
Most se motoron áztunk.....ott csak fáztunk:-)
Megyünk is anyával egy karikát! Fél óra, 3/4, és itt!
Oh, de kedvesek! Gyűlik a készlet...mi lesz ebből?!
No, de mi meg itt vagyunk...páran, és nem sírunk! (csak egy kicsit)
Azééé van csönd, mert a sok naplopó elment...........

De elötte kaptam egy ilyet!
Blue!
Neked tényleg van valami kapcsolatod az esővel...
Nehogy már ekkora csend legyen!?!
Ez az igazi SUFNITUNING:-)))))

ha nem írod oda, hogy törcsiből van, nem jövök rá
Ja:-)
A szopás akkor lett volna ha elázunk így is - mert ugye a türcsi jól megszívta volna magát vízzel:-)))))
Ez igazán szalonképes kiskosztüm
Helló, én a magamét az egyik bp-i Suzuki boltban vettem, mert ez olcsóbb volt (13ezer Ft), mint az utángyártott. És tökéletesen passzolt a motoromra (az enyém 2000-es évjáratú).
A szervíz persze hogy a gyárit akarja ráderőltetni - hiszen az utángyártott PÁRBAN 2000-2500ft a gyári darabját meg anno vettem majdnem 8000-ért.....(az már 16000/2db!)

Ezért vannak felpakolva sufnituningok, hiszen egy telójavítás azért nem nagy dolog.......de nekem is 1x láttnom kellett, hogyan csinálják.

Na!
MEgjöttünk Marcsimmal:-)
Nem volt sok, csak 2 éjjel, meg egy kis guriga (cakk-pakk 378km) - de basz...ott jó volt:-)
Tegnap Tihanyban ért a vihar:-)
Egy szál pólóban nyomtam, mert odafelé égetett a szél, a nap......ott meg? 34 fokról 30 perc alatt lett 13 fok.......
És Fűzfőre vissza kellett menni:-))))

Na most már tudom milyen szar dolog FÁZNI:-)))))
Mivel fürdeni is akartunk - volna - így Marcsit felöltöztettem:-)
2 db türölközőbe csavart nőci így néz ki:-)))
Aha, ilyesmi... Kicsit utánanéztem, sztem van ennél olcsóbban is jó ponyva. pl.:
http://www.quasimoto.hu/termek...
Szia Bálint,

bukócsövemet már eladtam.
Olyan ponyvát érdemes venni, ami nem ereszti át FELÜLRŐL a vizet, viszont a pára átmegy rajta. Ez valami impregnált kültéri textil izé, nekem ilyen van. A moto.hu-nál vettem a Batthyány utcában. Azért jó, mert nem dunsztolja be a motort, kevésbé tud dolgozni a ponyva alatt a rozsda, mert ki tud menni alóla a pára. Természetesen ez nem a legolcsóbb opció, úgy emlékszem olyan középkategóriás ára volt, tehát nem a legolcsóbb és nem a legdrágább. Az árát nem tudom, évekkel ezelőtt vettem.
Van kifejezetten kültéri motortakaró ponyva. Pontosan én sem ismerem őket.

És mindenképp láncold oda valami masszív dologhoz, valami masszív láncal.
Sajnos nem. Nincs rá lehetőség a társasház kertjében. Egyenlőre. Télig tuti kint lesz. Aztán télre egyik haveromnál a garázsban.
Sehogy nem tudod megoldani hogy legalább egy féltető alatt legyen?
Sziasztok!

Sajnos a GS kint fog pihenni szabad ég alatt. Rengeteg motor takaró ponyvát megnéztem már de nem nagyon tudok dönteni.
Ti mit ajánlanátok ha a mocitok kint lenne?

Előre is köszi: Norbi